در این گام موارد زیر آوره شده است:
1- پلن مقدمه
1-1- معرفی گیاه زعفران
1-1-1- کلاله
1-1-2- خامه (مادگی)
1-1-3- گلبرگ و کاسبرگ
1-1-4- کورم، سوخ، بنه یا پیاز
1-2- تاریخچه
1-3- مزیت تولید زعفران از منظر اقتصاد کلان کشوری
1-4- فواید و خواص محصول
1-5- جذابیتهای مالی طرح
1-6- انواع و اقسام
1-6-1- انواع زعفران
1-6-2- انواع سیستمهای کاشت
1-6-3- انواع سازههای گلخانهای بر اساس شکل
1-6-4- انواع تجهیزات و ادوات
1-7- روند کلی کاشت، داشت و برداشت زعفران
1-8- معرفی منطقه نمونه کشوری