دوره آموزش متنی نحوه احداث نانوایی سنتی (سنگک) - میدون
دوره آموزش متنی نحوه احداث نانوایی سنتی (سنگک)
مدرس:محمد جواد حیدری
مدت زمان دوره:ندارد مدرک پایان دوره:ندارد
158000 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی نحوه احداث نانوایی سنتی (سنگک)

تعداد ثبت نام کنندگان : 4 نفر

4 از 5
1 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط مرتبط با محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

بی‌شک یکی از پرمصرف‌ترین محصولات غذایی که به صورت روزانه و توسط تمامی افراد مورد استفاده قرار می‌گیرد، نان است. نان سنگک نیز یکی از پرطرفدارترین انواع نان‌هاست که در کشور ما مصرف گسترده‌ای دارد. حال اگر به پخت نان علاقمند هستید و در این زمینه مهارت و تجربه دارید، بد نیست به فکر راه‌اندازی یک واحد نانوایی باشید و از این طریق درآمد کسب نمایید.

شغل نانوایی در کنار سختی‌هایی که دارد، جزء مشاغل کم ریسک می‌باشد. زیرا تولیدکننده محصولی خواهید بود که همواره و تحت هر شرایطی مشتریان خود را داراست. تنها مجوزی که برای احداث یک واحد نانوایی مورد نیاز است، پروانه کسب بوده که به خصوص دریافت جواز کسب برای نانوایی آزادپز در صورت دارا بودن مکان مناسب برای تولید، کار چندان سختی نبوده و به زمان زیادی نیاز ندارد. یکی از مزایای این شغل، مالیات 10 درصدی آن است که در مقایسه با بسیاری از کسب و کارها رقم پایین‌تری می‌باشد.

به علاوه کارفرمایان نانوایی از پرداخت سهم بیمه کارفرما معاف هستند که این خود نیز به نفع آن‌ها خواهد بود. بهتر است بدون داشتن تجربه وارد این حرفه نشوید زیرا تولید نان کار کاملا تخصصی بوده و نیازمند کسب تجربه می‌باشد. در صورتی که فرد متقاضی در این زمینه تجربه‌ای ندارد بهتر است حتما پیش از اقدام به شروع کار از مشاوره افراد متخصص بهره گیرد.

برای احداث یک واحد نانوایی سنگکی به فضایی با مساحت حدود 75 مترمربع نیاز دارید. همچنین باید بتوانید سرمایه‌ای در حدود 94 میلیون تومان فراهم آورید که بخشی از این مقدار به رهن مکان نانوایی اختصاص یافته و مابقی صرف خرید تجهیزات تولید و فروش می‌شود. به علاوه ماهانه 52 میلیون تومان به عنوان سرمایه در گردش مورد نیاز است. در این طرح فرض بر آن شده که سالانه 300000 عدد نان تولید گردد که این مقدار حداقل ظرفیت اقتصادی برای یک نانوایی سنگکی محسوب می‌شود. با تولید و فروش این مقدار نان می‌توان ماهانه در حدود 5.3 میلیون تومان سود خالص به دست آورد. در این صورت نرخ سوددهی سالانه برابر با 43 درصد شده که سوددهی قابل قبولی برای یک کسب و کار محسوب می‌شود.

دوره آموزشی حاضر به تمامی جنبه‌های مورد نیاز برای احداث نانوایی سنگکی پرداخته است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه در کشور بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس‌های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیرحضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

1- پلن مقدمه

1-1- معرفی نان سنگک

1-2- تاریخچه

1-3- مزیت تولید نان سنگک از منظر اقتصاد کلان کشوری

1-4- فواید وخواص محصول

1-5- جذابیت های مالی طرح

1-6- انواع و اقسام

1-6-1- انواع و اقسام محصول

1-6-2- انواع روش‌های تولید

1-6-3- انواع تجهیزات

1-7- روند کلی یک دوره تولید نان سنگک

1-8- معرفی منطقه نمونه کشوری

2- پلن ضروریات

2-1- آب

2-2- هوا، دما و مسائل جوی

2-3- زمین و خاک

2-4- حمل و نقل و ارتباطات

2-5- خلاصه ضروریات

3- پلن ملزومات

3-1- ظرفیت تولید

3-2- ساختمان و سازه

3-2-1- کارگاه و فروشگاه

3-2-2- انبار مواد اولیه

3-2-3- بخش رفاهی

3-3- تجهیزات، ماشین‌ها و ابزارهای مورد نیاز

3-3-1- خمیرگیر

3-3-2- میز استیل

3-3-3- توری سردکن نانوایی

3-3-4- تنور نانوایی

3-3-5- پاروی مخصوص پهن کن خمیر

3-3-6- تغار خمیر

3-3-7- سیخ یا میله فلزی

3-3-8- پارو سنگکوب

3-3-9- چنگک

3-3-10- مشعل نانوایی

3-3-11- ترازو

3-3-12- سایر وسایل مورد نیاز

3-4- مواد اولیه و مواد مصرفی

3-4-1- آرد گندم

3-4-2- نمک

3-4-3- کنجد

3-4-4- مخمر نانوایی

3-5- سوخت ها و انرژی های مورد نیاز

3-6- نیروی انسانی

3-7- مجوزهای مورد نیاز

3-8- جدول خلاصه ملزومات طرح

4- پلن مالی

4-1- فرضیات

4-2- هزینه های ثابت

4-2-1- ساختمان

4-2-2- ماشین‌ها، تجهیزات و ابزارها

4-2-3- هزینه های قبل از بهره برداری

4-2-4- جمع کل سرمایه گذاری ثابت

4-3- جداول هزینه‌های جاری طرح

4-3-1- مواد اولیه و نهاده‌ای تولید

4-3-2- حقوق و دستمزد

4-3-3- هزینه نگهداری و تعمیرات

4-3-4- هزینه استهلاک

4-3-5- هزینه سوخت و انرژی

4-3-6- جمع هزینه‌های جاری طرح

4-4- سرمایه در گردش (ماهانه)

4-5- جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

4-6- فروش (درآمد سالانه)

4-7- برآورد هزینه‌های عملیاتی و غیر عملیاتی

4-8- پیش بینی مالی طرح

4-9- محاسبه دوره بازگشت سرمایه و نرخ سوددهی

4-10- محاسبه نقطه سر به سر

4-11- نحوه دست‌یابی به سرمایه اولیه برای شروع طرح

4-11-1- روش‌‌های تأمین مالی

5- پلن حقوقی

5-1- مجوزها

5-1-1- شرایط صدور پروانه کسب نانوایی آزادپز

5-1-2- شرایط متقاضی برای دریافت جواز کسب نانوایی

5-1-3- مدارک مورد نیاز برای دریافت جواز کسب نانوایی

5-1-4- مراحل دریافت جواز کسب

5-2- قوانین کسب و کار

5-2-1- قانون کار

5-3- قوانین صادرات و واردات

5-4- تسهیلات و حمایت هایی دولتی

5-5- قوانین مالیاتی کسب و کار

6- پلن بازار

6-1- بازارهای هدف و مخاطبین فروش

6-2- میزان مصرف کنونی محصول در بازار هدف

6-3- اندازه بازار هدف

6-4- پیش‌بینی میزان مصرف (تقاضا)

6-5- وضعیت کنونی رقابت (رقبا) در بازار هدف

6-6- فرهنگ مصرف کالا

6-7- مزیت های اقتصادی طرح

6-8- آمار صادرات و واردات

6-9- تعیین استراتژی قیمت گذاری

6-10- نحوه بازاریابی، تبلیغات و فروش

6-11- جدول خلاصه پلن بازار

7- پلن عملیاتی

7-1- پیش تولید

7-1-1- چیدمان دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز

7-1-2- بهداشت محیط و کارکنان

7-1-3- تهیه مواد اولیه

7-2- مرحله تولید

7-2-1- تهیه خمیر

7-2-2- استراحت خمیر

7-2-3- برگرداندن خمیر

7-2-4- تشخیص خمیر رسیده

7-2-5- چانه‌گیری

7-2-6- آماده سازی تنور

7-2-7- پخت نان

7-2-8- فرآیندهای پخت

7-2-9- تشخیص زمان پخت نان

7-2-10- مواد مولد عطر و طعم در فرآیند پخت نان

7-2-11- خنک کردن نان

8- پلن ریسک

8-1- ضروریات

8-1-1- مشکلات ناشی از یافتن مکان مناسب برای احداث نانوایی

8-1-2- مشکلات ناشی از تأمین آب

8-2- ملزومات

8-2-1- مشکلات ناشی از تأمین آرد

8-2-2- مشکلات ناشی از کیفیت آب

8-2-3- مشکلات ناشی از برق و گاز

8-2-4- مشکلات ناشی از دریافت مجوز

8-3- عملیات

8-4- مالی

8-5- بازار

9- پلن پیشنهادات

10- پلن الگوها

10-1- الگوی اول

10-2- الگوی دوم

10-3- الگوی سوم

11- پلن فقهی و زیست‌محیطی

11-1- فقهی

11-2- زیست محیطی

مدرس دوره

محمد جواد حیدری

کارشناسی ارشد اقتصاد و تجارت الکترونیک
آقای حیدری سابقه طولانی مدت در حوزه امکان سنجی و طرح توجیهی کسب و کارهای مختلف دارند.
ارزیابی دوره
4 از 5
1 نفر امتیاز داده اند
89
84
87
88
87
پرسش و پاسخ
نظرات