دوره تصویری نحوه فرآوری انواع خشکبار
مدرس:امیر بهادر سیفی
مدت زمان دوره:4 ساعت مدرک پایان دوره:ندارد
437800 تومان
خرید دوره

دوره تصویری نحوه فرآوری انواع خشکبار

5 از 5
3 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • بررسی کلیات کسب و کار مورد نظر
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • مجوزهای مورد نیاز
  • آشنایی با تمامی مراحل عملیات کار
توضيحات

میزان تولید خشکبار در کشور ما رقم زیادی را به خود اختصاص می‌دهد اما متاسفانه بیشتر این محصول چه برای صادرات و چه برای فروش در بازارهای داخلی به شکل فله عرضه می‌شود و فقط تعداد محدودی از برندها، بسته‌بندی این گروه از مواد غذایی را انجام می‌دهند. باید توجه داشت که بسته‌بندی مناسب هم در حفظ خواص محصول نقش به سزایی دارد و هم می‌تواند مشتریان را به سمت خود جذب کند، ضمن اینکه نقل و انتقال محصول بسته‌بندی شده بسیار ساده‌تر خواهد بود. همچنین بایستی به این موضوع نیز اشاره کرد که محصول فرآوری شده ارزش افزوده بسیاری را برای تولیدکننده به همراه خواهد داشت و می‌تواند ارزآوری بسیاری را از طریق صادرات برای کشور داشته باشد.

قابل ذکر است که میزان صادرات خشکبار در سال گذشته 633 هزار تن به ارزش یک میلیارد 776 میلیون دلار بوده است که از این میان پسته، خرما و کشمش به ترتیب در رتبه یک تا سه قرار گرفته‌اند. از جمله مواردی که در فرآوری خشکبار حائز اهمیت است حفظ ارزش غذایی بیشتر محصول است.  مواردی که باید در تولید خشکبار رعایت کرد ابتدا به ‌ساکن دقت در برداشت محصول است که با بهترین کیفیت محصول را برداشت کنیم.

در این راستا سامانه میدون، دوره تصویری نحوه فرآوری خشکبار را با کامل‌ترین نکات و مباحث روز با همکاری جناب آقای مهندس مهرداد سیفی آماده کرده است تا علاقه‌مندان به این کسب و کار با خیالی آسوده به آموزش این مهارت بپردازند.

 

 

آشنایی با سرفصل ها

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

1- مقدمه

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

2- کارگاه یا کارخانه؟

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

3- نحوه فرآوری گردو و بادام

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

4- نحوه فرآوری فندق

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

5- نحوه فرآوری پسته

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

6- نحوه فرآوری بادام زمینی

مدرس دوره

امیر بهادر سیفی

کارشناسی ارشد
ایشان فردی مجرب در حوزه فرآوری و صادرات خشکبار می‌باشند.
ارزیابی دوره
5 از 5
3 نفر امتیاز داده اند
100
90
100
95
90
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
نظرات