در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- مقدمه
میزان تولید خشکبار در کشور ما رقم زیادی را به خود اختصاص میدهد اما متاسفانه بیشتر این محصول چه برای صادرات و چه برای فروش در بازارهای داخلی به شکل فله عرضه میشود و فقط تعداد محدودی از برندها، بستهبندی این گروه از مواد غذایی را انجام میدهند. باید توجه داشت که بستهبندی مناسب هم در حفظ خواص محصول نقش به سزایی دارد و هم میتواند مشتریان را به سمت خود جذب کند، ضمن اینکه نقل و انتقال محصول بستهبندی شده بسیار سادهتر خواهد بود. همچنین بایستی به این موضوع نیز اشاره کرد که محصول فرآوری شده ارزش افزوده بسیاری را برای تولیدکننده به همراه خواهد داشت و میتواند ارزآوری بسیاری را از طریق صادرات برای کشور داشته باشد.
قابل ذکر است که میزان صادرات خشکبار در سال گذشته 633 هزار تن به ارزش یک میلیارد 776 میلیون دلار بوده است که از این میان پسته، خرما و کشمش به ترتیب در رتبه یک تا سه قرار گرفتهاند. از جمله مواردی که در فرآوری خشکبار حائز اهمیت است حفظ ارزش غذایی بیشتر محصول است. مواردی که باید در تولید خشکبار رعایت کرد ابتدا به ساکن دقت در برداشت محصول است که با بهترین کیفیت محصول را برداشت کنیم.
در این راستا سامانه میدون، دوره تصویری نحوه فرآوری خشکبار را با کاملترین نکات و مباحث روز با همکاری جناب آقای مهندس مهرداد سیفی آماده کرده است تا علاقهمندان به این کسب و کار با خیالی آسوده به آموزش این مهارت بپردازند.
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- مقدمه
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
2- کارگاه یا کارخانه؟
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
3- نحوه فرآوری گردو و بادام
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
4- نحوه فرآوری فندق
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
5- نحوه فرآوری پسته
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
6- نحوه فرآوری بادام زمینی