در قسمت مقدمه، موارد زیر لحاظ شده است:
1. آشنایی کلی
1.1. تاریخچه
1.2. گیاهشناسی
1.3. انواع روشهای احداث باغ
1.4. تجهیزات و ادوات
1.5. روشهای آبیاری
2. انواع ارقام پسته
2.1. اکبری
2.2. کله قوچی
2.3. احمد آقایی
2.4. اوحدی
2.5. بادامی زرند
2.6. خنجری دامغان
2.7. رقم قزوینی
3. مزیتهای تولید این محصول (از منظر اقتصادی)
4. جذابیتهای مالی طرح
5. فواید و خواص محصول
5.1. دانستنیهای پوست سبز پسته
6. شناخت روند کلی احداث، تولیدپسته و میزان ثمردهی آن