در این گام آشنایی کلی با سرکه و کشمش،خواص و مزایای اقتصادی و مالی آن و...به وجود می آید.
دوره آموزش متنی تولید سرکه و کشمش
- آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
- شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
- نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
- شرایط بازار فروش محصول تولیدی
- مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
- مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آنها از سازمانهای مختلف
- آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
- شناخت ریسکهای کسب وکار
- شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
- جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
- محلهای مناسب جهت شروع کسب و کار
- جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
- جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
- آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
- بزرگترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
سرکه وکشمش از جمله محصولاتی است که عموم مردم مشتری آن هستند. کاربردهای متنوع این محصولات باعث شده که کارگاه های صنعتی نیز از آن ها به عنوان ماده اولیه استفاده کنند.
فرآوری سرکه و کشمش با یک نفر در خانه قابل انجام بوده و هزینه اولیه آن بسیار پایین است. تهیه سرکه وکشمش جزء شغل های زودبازده بوده و طی 4 ماه محصول به دست می آید. نحوه بازار یابی هم شما می توانید در ابتدا از نزدیکان خود شروع نمایید.
توجه داشته باشید که در پلن مالی و بازار این دوره آموزشی به صورت مفصل مورد بررسی قرار گرفته است.
تولید سرکه و کشمش در کل کشور انجام می گیرد ولی باتوجه به انواع مختلف انگور، سرکه و کشمش اشکال و طعم های متنوعی به خود می گیرد. در تهیه این محصولات باید به نوع انگور توجه کرد، تا ریسک آن قابل برنامه ریزی و پیش بینی باشد.
ایران سومین کشور تولید کننده کشمش است و این محصول در رده سوم صادرات غیرنفتی قرار دارد. بیش از 100 کشور مشتری سرکه وکشمش ایران هستند.
در این دوره به آموزش سرکه، کشمش سایهای و آفتابی پرداخته شده است.
این دورهی آموزشی به عمدهی جنبههای راهاندازی کسبوکار تولید سرکه و کشمش پرداخته و بهدلیل ارتباط گستردهی میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه بهره گرفته شده است. مدرسهی میدون و کلینیک مشاوره نیز آمادهی برگزاری کلاسهای حضوری و ایجاد بستر برای ارتباط با مشاوران متخصص در این حوزه هستند.
توجه: دوره آموزشی تولید سرکه و کشمش، دوره ای مجازی (غیر حضوری) و مبتنی بر متن بوده و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.
در این قسمت به طور کلی مباحث مربوط به مکان یابی این طرح اقتصادی قرار می گیرد. از آب و هوا گرفته تا خاک و بحث حمل و نقل.
با توجه به ضرورت شناخت ملزومات تولید کشمش و سرکه،در این گام با ملزومات تهیه و تولید سرکه و کشمش اعم از ساختمان و تجهیزات،نیروی انسانی،مواد اولیه،فناوری ، قوانین و... آشنا میشویم.
در این گام با جداول تمام هزینه ها و درآمد های این طرح آشنا شده و راهکار های دست یابی به این سرمایه نیز ارائه میگردد.
ارزیابی بازار یکی از مهمترین ارزیابی ها محسوب می شود و نیاز به دقت، مطالعه و کار میدانی کافی دارد.در این گام با بازار هدف واندازه ی آن، میزان مصرف و تقاضای بازار و رقبای بازار آشنا میشویم.
در این گام با مراحل عملیاتی تولید سرکه و کشمش در قالب مرحله ی پیش تولید و دانش کار،مراحل سه گانه تولید محصول و فروش آشنا میشویم.
در این قسمت مخاطراتی که ممکن است در تولید کشمش و سرکه با آن مواجه شوید، در 4قسمت مطرح می گردد.
در این قسمت، پیشنهادات جالب و خاص در رابطه با تولید سرکه و انگور،مطرح میشود.
در این قسمت با افرادی که تجربیات موفق در تولید محصول داشته اند مصاحبه شده و تجربیات آنها به مخاطب منتقل میشود.
در قسمت نهایی این طرح آموزشی، با احکام فقهی این کسب و کار و نکات مربوط به آن همچنین اثراتی که تولید این محصولات بر محیط زیست دارند، آشنا میشویم.
سید مهدی حسینی
کارشناسیجناب آقای سید مهدی حسینی در حوزه تولید، بستهبندی و صادرات انواع کشمش وهمچنین سرکه تخصص دارند.
احسان نصاری
سلام روز بخیر برای تولید سرکه احتیاج به مجوز دارد که سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کردن در مناطق روستایی باید ۱۵۰ متر از آخرین خانه فاصله داشته باشید، و این شغل در دسته ی مشاغل خانگی جهاد کشاورزی موجود نیست، سوال بعد آموزش چگونه در خانه دست به تولید و فروش محصولی بزنیم که کاری غیره قانونی میباشد و هیچ گونه نظارت بهداشتی و مجوزی وجود ندارد منظور سیب سلامت پروانه بهداشتی میباشد. ممنون از صبر و شکیبای شما در پاسخگویی.
رخساره بداغی
سلام وقتتون بخیر
شما می توانید با مراجعه به سایت مشاغل خانگی در خواست خود را تحت عنوان شروع کسب کار مورد نظرتان که در لیست مشاغل خانگی وجود ندارد ثبت کرده و مراحل ابتدایی گرفتن مجوز را ثبت کنید تا برای شروع به کار آماده شوید.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید در قسمت کلینیک مشاوره میدون با مشاوره حوزه صدور مجوز کسب و کارهای خانگی مشورت کنید.
بلاغی پور
سلام وقتتون بخیر الان که فصل انگور نیست .پس کار سرکه و کشمش یه کار فصلیه.درسته؟؟؟
وحید سوادی جهانگیری
سلام
بهترین زمان برای تهیه کشمش از اواسط تابستان تا اواخر پاییز است. در کنار این کسب و کار، میتوان به کشت انگور ( بصورت باغی یا داربستی) و همینطور علاوه بر کشمش و سرکه به فرآوری دیگر محصولات انگور از جمله: شیره، آبغوره، باسلق و روغن دانه انگور پرداخت. خشک کردن دیگر میوهها ( زردآلو، آلبالو، آلو و هلو و ...) در کنار تولید کشمش هم میتواند پیشنهاد دیگری باشد.
حسین کربلایی
سلام.از ۱۰۰ کیلو انگور چقدر کشمش بدست میاد.کشمش عسگری یا بیدونه
وحید سوادی جهانگیری
سلام
بطور کلی هر کیلو کشمش از خشک شدن حدود 3 الی 3.5 کیلو انگور و هر کیلو سرکه از یک کیلو انگور حاصل میشود.
فریبا
سلام برای تولید خانگی محصولات مشکلی ندارم اما برای فروش وبازاریابی مشکلات زیادی دارم و بخاطر همین هیچگاه دست به تولید نمیزنم . البته فک میکنم یکی از دلایل بی رغبتی خیلی از افراد برای تولید همین امر باشه.که نمیتونندبازار خوبی برای محصولشون پیدا کنند و یا باید با واسطه و با سود بسیار کم بفروش برسونند. ای کاش در سایت میدو ن این موارد را هم بیان میکردید. ممنون از سایت بسیار خوب شما
وحید سوادی جهانگیری
سلام
بخش بازاریابی و فروش محصول در هر کسب و کاری دارای اهمیت بسیار است که بدون توجه به این مهم بسیاری از کسب و کار ها با مشکل مواجه می شوند. پلن بازار در دوره های آموزشی سامانه میدون به این موضوع می پردازد تا تولید کننده را به شناخت کافی از بازار محصول برساند. همچنین در پلن ریسک نیزخطرات و ریسک های هر کسب و کار از جمله ریسک بازار بیان می شود.
مجتبی
سلام ببخشید دوره آموزشی شما واسه راه اندازی کامل این کار کافیه یا نیاز ب اموزشای دیگه هم هس اگر هست از کجا میشه اموزش دید.؟
وحید سوادی جهانگیری
سلام
دوره های آموزشی می توانند 70 درصد کار را آموزش دهند.
سامانه میدون در طول سال اقدام به برگزاری کارگاه های آموزشی در خصوص کسب و کارهای مختلف می نماید.در این کارگاه ها از اساتیدمجرب و کارآفرینان موفق هر حوزه دعوت می شود. پیشنهاد می کنیم پیج اینستاگرامی و یا کانال تلگرامی سامانه میدون را دنبال کنید تا درصورت تشکیل کارگاه مورد نظر شما از تاریخ آن اطلاع یابید.
محمدامین بای
سلام ایا در این اموزش روش تهیه کشمش با دستگاه های خشک کن هم اموزش داده شده؟ و ایا میشه اینکارو کرد؟
وحید سوادی جهانگیری
سلام
خیر.تهیه کشمش با دستگاه خشک کن جزء دوره ی آموزشی تهیه میوه خشک و چیپس میوه تعریف می شود.
محمد طلایی
نیاز به چقدر فضا هست یا توی تور خشک میشه؟؟؟؟
وحید سوادی جهانگیری
سلام
برای تهیه کشمش سایه ای، نیاز به مکانهایی متناسب با مقدار انگور، همچون: خرپشته و یا اتاق زیرشیروانی و یا اتاقی از یک خانه یا قسمتی از یک خانه باغ است برای مثال برای تولید 100 کیلو کشمش به فضایی با مساحت حدود 12 مترمربع نیاز است.
برای تهیه سرکه فضای مورد نظر باید گنجایش نگه داری ظروف را داشته باشد که با توجه به تعداد ظروف سرکه متراژ این مکان تعیین میشود مثلا برای تولید 100کیلو سرکه نیاز به 5 ظرف 20 کیلوگرمی و فضای 2 مترمربعی است.
سلام وعرض ادب احتراما به اطلاع می رسانم من از کجا برای مدرک وکلاس آموزشی شروع کنم وبا خرید زمین برای احداث دامپروری گوشتی ایا من می توانم تهسیلات استفاده کنم
مجید فرومدی
سلام
برای شرکت در کارگاه های آموزشی میدون با بخش کارگاه ها تماس حاصل فرمایید.
سلام اگر بخوایم کارگاه تولید سرکه بزنیم چی؟! مناسب هست؟ اشاره ای به مجوز برای عرضه در سوپرماکت ها و ... شده در دوره؟ برای مجوز باید چه تجهیزات و سرکه به چه شکلی باشه در دوره به این مسائل پرداخته شده؟
تو این دوره ی اموزشی مراحل ساخت سرکه رو هم یاد میده؟
مهندس درختی
با سلام. در دوره مورد نظر سعی شده است تمام مراحل تولید و فروش محصول توضیح داده شود.