در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- پلن مقدمه
1-1- آشنایی کلی
1-2- معرفی گیاه
1-3- تاریخچه
1-4- ترکیبات موجود در استویا
1-5- مزیتهای کشت گیاه استویا از منظر اقتصاد کلان کشوری
1-6- فواید و خواص محصول
1-7- جذابیتهای مالی طرح
1-8- انواع و اقسام
1-8-1- انواع رقم و گونه
1-9- تقسیمبندی گیاهان زراعی از نظر فصل رشد
1-9-1- گیاهان پاییزه
1-9-2- گیاهان بهاره
1-10- تقسیمبندی گیاهان زراعی بر اساس حرارت مطلوب
1-10-1- گیاهان سرمادوست
1-10-2- گیاهان گرمادوست
1-11- تقسیمبندی گیاهان زراعی بر اساس طول دوره رشد
1-11-1- گیاهان یکساله
1-11-2- گیاهان دو ساله
1-11-3- گیاهان چند ساله
1-12- تقسیمبندی گیاهان زراعی از نظر مقدار آب مورد نیاز برای رشد متعادل
1-12-1- هیدروفیتها
1-12-2- مزوفیتها
1-12-3- گزروفیتها
1-13- سیستمهای کاشت
1-13-1- روش کپهای
1-13-2- روش درهم یا پاششی
1-13-3- روش ردیفی یا بذرکاری
1-13-4- روش بذرریزی
1-14- تجهیزات و ادوات کاشت استویا
1-14-1- بیل
1-14-2- ماشینهای شخم
1-14-3- خاکورزی ثانویه در کشت استویا
1-14-4- شکل دهی زمین زراعی در مزارع استویا
1-14-5- ماشین های کاشت استویا
1-14-6- ماشینهای داشت
1-14-7- ماشین های برداشت
1-15- انواع روشهای داشت
1-15-1- انواع روشهای آبیاری
1-16- انواع سیستم های برداشت
1-16-1- برداشت دستی
1-16-2- برداشت مکانیزه
1-17- روند کلی کاشت، داشت و برداشت استویا
1-18- معرفی منطقه نمونه کشوری