دوره آموزش متنی تولید کره مغز دانه خوراکی
مدرس:احسان بیگدلیان
مدت زمان دوره:ندارد مدرک پایان دوره:ندارد
450800 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی تولید کره مغز دانه خوراکی

5 از 5
8 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

کره مغز دانه خوراکی امروزه نیز در صنایع غذایی، کرم‌های خوراکی تحت عنوان کره تولید می‌شود که ماهیتی متفاوت با کره‌های گیاهی و جانوری دارد. این مواد از آسیاب خشکبارها به دست می‌آید و در صنایع غذایی تحت عنوان «کره» نام گرفته است.

این محصولات به لحاظ غذایی دارای ارزش زیادی بوده و می‌توانند کالری مورد نیاز بدن را تأمین نمایند. با توجه به اینکه کشور ما یکی از بزرگ‌ترین کشورهای تولید کننده خشکبار در جهان می‌باشد و سالیانه مقدار زیادی خشکبار را به‌ صورت فله‌ای به بازارهای جهانی صادرات می‌کند، بنابراین با استفاده از تولید فرآورده‌هایی از این مواد، می‌توان ارزش‌افزوده بسیاری را برای این محصولات و ارزآوری فراوانی برای کشور، ایجاد کرد.

میزان تولید در این طرح، ماهانه در حدود 10 تن در نظر گرفته شده است که این میزان تولید در ظروف شیشه‌ای 150 گرمی بسته‌بندی می‌شود. بخش بیشتر تولید به کره بادام زمینی اختصاص یافته است، زیرا میزان فروش آن به‌مراتب بیشتر از سایر محصولات می‌باشد. درصورتی‌ که تولیدکننده بتواند بازار مناسبی برای محصولات خود بیابد، می‌تواند به سود قابل‌توجهی دست یابد. البته علاوه بر خرید مواد اولیه مصرفی به اجاره یک کارگاه، خرید میز، دستگاه آسیاب، فر، ریفاینر شکلات، تاریخ‌زن و... نیاز است، که اجرای این کار به‌صورت کارگاهی با داشتن 131 میلیون تومان سرمایه ثابت (با در نظر گرفتن هزینه اجاره کارگاه)، امکان راه‌اندازی دارد و سرمایه در گردش موردنیاز نیز در حدود 761 میلیون تومان به‌صورت ماهانه برآورد شده است. سود به‌دست‌آمده در صورت فروش تمام تولیدات، ماهانه در حدود 538 میلیون تومان و دوره بازگشت سرمایه در حدود 1.6 ماه خواهد بود.

البته در انجام این کار، ریسک‌ها و موانعی ازجمله؛ نوسان شدید قیمت، تهیه مواد اولیه، قیمت زیاد محصول، فرهنگ مصرف پایین و... وجود دارد که هر تولید کننده‌ای قبل از شروع به کار، باید با در نظر گرفتن راه‌حل‌هایی‌ به سراغ سرمایه‌گذاری برود.

این دوره‌ی آموزشی به عمده‌ی جنبه‌های تولید کره مغز دانه خوراکی پرداخته و به‌دلیل ارتباط گسترد‌ه‌ی میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه بهره گرفته شده است. مدرسه‌ی میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده‌ی برگزاری کلاس‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های حضوری و ایجاد بستر برای ارتباط با مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: دوره آموزشی کره مغز دانه خوراکی، دوره ای مجازی (غیر حضوری) و مبتنی بر متن بوده و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1. مقدمه

1.1. آشنایی کلی

1.1.1. تاریخچه

1.1.2. انواع ساختمان و سازه

1.1.3. انواع روش‌های تولید و فرآوری صنعتی و خانگی

1.1.4. انواع تجهیزات موردنیاز تولید

1.2. انواع و اقسام

1.2.1. کره پسته

1.2.2. کره فندق

1.2.3. کره بادام‌زمینی

1.2.4. کره بادام

1.2.5. کره گردو

1.3. مزیت‌های تولید (از منظر اقتصادی)

1.4. جذابیت‌های مالی

1.5. فواید و خواص محصول

1.5.1. فواید کره بادام‌زمینی

1.5.2. فواید کره پسته

1.5.3. فواید کره بادام

1.5.4. فواید کره فندق

1.6. شناخت روند کلی کشت، پروش یا تولید محصول و میزان ثمردهی

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2. ضروریات

2.1. آب

2.2. هوا، دما و مسائل جوی

2.3. زمین و خاک

2.4. حمل‌ونقل و ارتباطات

2.5. جدول ضروریات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3. ملزومات

3.1. ظرفیت تولیدی

3.2. ساختمان و سازه (بستر کار)

3.2.1. ساختمان تأسیسات

3.2.2. کف سالن

3.2.3. دیوارهای سالن

3.2.4. سقف سالن

3.2.5. پله‌های سالن

3.2.6. آزمایشگاه

3.2.7. انبارها

3.2.8. سرویس‌های بهداشتی و امکانات رفاهی

3.3. تجهیزات، ماشین‌ و ابزارآلات

3.3.1. دستگاه آسیاب صنعتی

3.3.2. دستگاه ریفاینر شکلات

3.3.3. دستگاه فر صنعتی

3.3.4. دستگاه پر کن مایعات غلیظ

3.3.5. جعبه

3.3.6. ظروف شیشه‌ای

3.3.7. تاریخ‌زن

3.3.8. سیل القایی دستی

3.3.9. ترازو

3.4. فناوری

3.5. مواد اولیه و مواد مصرفی (بذر و تخم + مواد تغذیه‌ای + مواد درمانی بهداشتی)

3.6. سوخت‌ها و انرژی‌های موردنیاز

3.7. نیروی انسانی

3.8. ملاحظات قانونی و حقوقی

3.8.1. لیست مجوزهای موردنیاز

3.8.2. روند کلی اخذ مجوزها

3.8.3. قوانین مرتبط با این کسب‌وکار

3.9. تکمیل جدول ملزومات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4. پلن مالی

4.1. فرضیات

4.2. جداول هزینه‌های ثابت

4.3. جداول هزینه‌های جاری (ماهانه)

4.4. جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

4.5. فروش (درآمد)

4.6. پیش‌بینی مالی

4.7. محاسبه دوره بازگشت سرمایه

4.8. محاسبه نقطه سربه‌سر

4.9. نحوه دست‌یابی به سرمایه اولیه برای شروع

4.9.1. روش‌های تأمین مالی کوتاه‌مدت

4.9.2. منابع خصوصی تأمین مالی

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5. پلن حقوقی

5.1. مجوزهای لازم برای شروع این کسب‌وکار

5.1.1. جواز تأسیس

5.1.2. پروانه بهداشتی ساخت کارگاهی

5.1.3. پروانه بهره‌برداری

5.1.4. ثبت برند و علامت تجاری

5.1.5. نشان سیب سلامت بهداشت

5.2. قوانین کسب‌وکار

5.2.1. قوانین دریافت جواز تأسیس کارگاه

5.2.2. قوانین مرتبط با دریافت پروانه بهداشتی ساخت کارگاه

5.2.3. قوانین مرتبط با دریافت پروانه بهره‌برداری

5.2.4. قوانین مرتبط با ثبت برند و نشان تجاری

5.2.5. قوانین مرتبط با دریافت نشان سیب سلامت

5.3. قوانین صادرات و واردات

5.4. تسهیلات و حمایت‌هایی دولتی

5.5. قوانین مالیاتی کسب‌وکار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6. پلن بازار

6.1. بازار هدف محصول

6.2. میزان مصرف در بازار هدف

6.3. اندازه بازار هدف

6.4. پیش‌بینی میزان مصرف (تقاضا)

6.5. وضعیت کنونی رقابت (رقبا)

6.6. فرهنگ مصرف

6.7. مزیت‌های اقتصادی

6.8. آمار صادرات و واردات

6.9. تعیین استراتژی قیمت‌گذاری

6.10. جدول خلاصه پلن بازار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7. پلن عملیاتی

7.1. پیش‌تولید

7.2. مرحله اول (آماده‌سازی)

7.2.1. تهیه ماده اولیه

7.3. مرحله دوم (فرآوری)

7.3.1. برشته کردن

7.3.2. پوست‌کنی خشکبار

7.3.3. آسیاب

7.3.4. نرم و کرمی کردن خشکبار

7.4. مرحله سوم

7.4.1. بسته‌بندی

7.5. مرحله چهارم ( فروش و بازاریابی)

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8. پلن ریسک

8.1. ملزومات

8.1.1. نوسانات شدید قیمتی

8.2. عملیات

8.2.1. تهیه مواد اولیه

8.3. مالی

8.4. بازار

8.4.1. قیمت زیاد محصول

8.4.2. فرهنگ مصرف پایین

در این بخش مواردی برای فرآوری بهتر کره مغزدانه خوراکی ارائه شده است.

در این بخش برای آشنایی بیشتر، مصاحبه با افراد موفق آورده شده است.

مسائل فقهی و زیست محیطی فرآوری کره از خشکبار در این گام ارائه شده است.

مدرس دوره

احسان بیگدلیان

دکتری تخصصی صنایع غذایی از دانشگاه تهران
آقای احسان بیگدلیان، مدیر عامل و بنیان‌گذار شرکت بیسکویت شهکام، سابقه درخشان در حوزه راه اندازی خطوط تولید مواد غذایی دارند.
ارزیابی دوره
5 از 5
8 نفر امتیاز داده اند
100
100
100
100
100
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
حسین

با سلام امکان راه اندازی این کسب و کار به صورت خانگی و با برند مخصوص هست؟

صمدی

سلام وقت بخیر 

لطفا با شماره 62863000-021 تماس بگیرید و با همکاران مشاوره میدون ارتباط برقرار کنید. 


پاسخ به این پرسش
فاطمه بابكي

سلام.ميخواستم ببينم هركسي ميتونه از اين دستگاه استفاده كنه و پول در بياره؟ حتي براي زن خانه دار با فرزند كوچك به طور پاره وقت؟

وحید سوادی جهانگیری

سلام

فرآوری خشکبار به شکل صنعتی، نیمه‌صنعتی و خانگی صورت می‌گیرد. بر همین اساس می‌توان کارخانه‌های بزرگ، سوله، کارگاه‌های متوسط و یا کوچک و حتی منزل را نیز جهت فرآوری خشکبار استفاده نمود، ولی دوره کنونی در گروه مشاغل صنعتی قرار دارد و به طور پاره وقت امکان آن وجود ندارد.


پاسخ به این پرسش
مصطفی نادری

با سلام و خسته نباشید . در این مقیاس تولید و سرمایه چه مقدار فضای کار لازم است . و در مقیاس خیلی کوچک چه مقدار فضای کار لازم است . تشکر

وحید سوادی جهانگیری

سلام

فضای در نظر گرفته شده در دوره آموزشی کره مغزدانه خوراکی برای شروع این کسب و کار به شرح زیر می باشد:

600 مترمربع جهت بخش تولید ( کاشی‌کاری شده و مناسب تولید و بسته‌بندی مواد غذایی)

24 مترمربع جهت انبار مواد اولیه ( دارای تجهیزات مناسب برای تنظیم دما و رطوبت و به‌دوراز تابش نور خورشید )

24 مترمربع جهت انبار محصول ( دارای تجهیزات مناسب برای تنظیم دما و رطوبت و به‌دوراز تابش نور خورشید )

150 مترمربع جهت ساختمان اداری و رفاهی ( بخش ادراری، سرویس بهداشتی و نمازخانه).

برای اطلاع از حداقل فضای ممکن برای شروع کار پیشنهاد می کنیم با تولید کننگان این حوزه مشورت نمایید.


پاسخ به این پرسش
حسن کهنسال

میشه باسرمایه خیلی کمترهم شروع کرد یانه؟

وحید سوادی جهانگیری

سلام 

دوره تدوین شده در سامانه میدون با در نظرگرفتن فرضیات و ظرفیت تولید مشخص می باشد و درصورت وجود سرمایه کمتر باید مقیاس طرح را تغییر داد.با سرمایه کمتر نیز می توان این کسب وکار را شروع نمود ولی ظرفیت تولید را باید کاهش داد و مقیاس طرح را کوچکتر در نظر گرفت.


نظرات