در این گام موارد زیر آورده شده است:
1. مقدمه
1.1. آشنایی کلی
1.1.1. تاریخچه
1.1.2. انواع ساختمان و سازه
1.1.3. انواع روشهای تولید و فرآوری صنعتی و خانگی
1.1.4. انواع تجهیزات موردنیاز تولید
1.2. انواع و اقسام
1.2.1. کره پسته
1.2.2. کره فندق
1.2.3. کره بادامزمینی
1.2.4. کره بادام
1.2.5. کره گردو
1.3. مزیتهای تولید (از منظر اقتصادی)
1.4. جذابیتهای مالی
1.5. فواید و خواص محصول
1.5.1. فواید کره بادامزمینی
1.5.2. فواید کره پسته
1.5.3. فواید کره بادام
1.5.4. فواید کره فندق
1.6. شناخت روند کلی کشت، پروش یا تولید محصول و میزان ثمردهی