مواردی که در این گام آورده شده است:
7 پلن عملیاتی
7.1 پیشتولید
7.1.1 ساخت جایگاه پرورش
7.1.2 اصطبل
7.1.3 انبار مواد خوراکی
7.1.4 بهاربند
7.1.5 آخور و آبشخور
7.1.6 انتخاب گوساله جهت پرواربندی
7.1.7 اقدامات بهداشتی جایگاه قبل از ورود گوسالهها
7.2 مرحله اول پرورش
7.2.1 اقدامات بهداشتی و مدیریتی بعد از ورود گوساله به جایگاه
7.2.2 نحوه خوراک دادن در طول دوره پرواربندی
7.2.3 مراقبتهای بهداشتی در طول دوره پروار
7.2.4 نحوه برخورد با دام و رفتارشناسی گاوها
7.2.5 وزنکشی دام
7.3 مرحله دوم پرورش
7.3.1 تغذیه گوساله پرواری
7.3.2 احتیاجات مواد مغذی گوساله پرواری
7.3.3 مصرف خوراک گوسالههای پرواری
7.3.4 عادت دهی دام و ورود به دوره تغذیه کامل
7.3.5 خصوصیات جیره خوراکی گوسالههای پرواری
7.3.6 بهداشت و بیماریهای گوساله پرواری
7.3.7 بیماریهای ویروسی و باکتریایی
7.4 مرحله سوم
7.4.1 زمان خاتمه دوره پروار
7.4.2 کیفیت لاشه گوساله پرواری
7.5 مرحله چهارم (فروش و بازاریابی)