طرح توجیهی راه اندازی کارگاه بسته‌بندی گوشت، مرغ و ماهی
مدرس:احسان بیگدلیان

470400 تومان
خرید دوره

طرح توجیهی راه اندازی کارگاه بسته‌بندی گوشت، مرغ و ماهی

5 از 5
12 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

گوشت، مرغ و ماهی محصولاتی هستند که در سبد غذایی خانوار جایگاه ویژه‌ای دارند؛ به طوری که بسیاری از خانواده‌ها از این محصولات به صورت روزانه و با کاربردهای مختلف استفاده می‌نمایند؛ اما از آنجایی که فرایند پاکسازی و قطعه قطعه کردن این محصولات کمی دشوار می‌باشد، عده زیادی از افراد به خصوص بانوان شاغل، ترجیح می‌دهند این محصولات را به صورت آماده و بسته‌بندی شده که در بازار موجود هستند، خریداری نمایند و تنها عده معدودی از افراد این محصولات را به صورت فله خریداری می‌کنند. با توجه به مطالب فوق، می‌توان گفت راه‌اندازی کارگاه بسته‌بندی گوشت، مرغ و ماهی می‌‌تواند درآمدزایی خوبی را برای سرمایه‌گذار به همراه داشته باشد.

برای راه‌اندازی کسب و کار بسته‌بندی گوشت، مرغ و ماهی با ظرفیت بسته‌بندی روزانه 900 کیلوگرم از این محصولات، در کارگاهی با مساحت 250 مترمربع، به حدود 1.2 میلیارد تومان سرمایه نیاز است. به‌طور میانگین انتظار می‌رود ماهانه حدود 35 میلیون تومان سود خالص، نصیب تولید کننده شود. نرخ سوددهی این طرح سالانه در حدود 33 درصد بوده و دوره بازگشت سرمایه آن نیز در حدود 36 ماه می‌باشد.

قابل ذکر است که این طرح با مشورت از تولیدکنندگان بزرگ و برتر این حوزه در کشور تدوین شده و اطلاعات دقیق مالی و عملیاتی را در اختیار شما قرار خواهد داد. همچنین می‌توانید از مشاوران متخصص این حوزه نیز که در سایت میدون حضور دارند استفاده نمایید و با اطمینان خاطر اقدام به راه‌اندازی این کسب و کار نمایید.

توجه: طرح بسته‌بندی گوشت، مرغ و ماهی، صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

رئوس مطالب ارائه شده در این گام (43 دقیقه و 55 ثانیه):

الف) کلیات (چگونه یک طرح کسب و کاری خوب بنویسیم؟)

ب) شناخت بازار 

پ) تعریف محصول/خدمات 

ت) فروش 

ث) عملیات تولید 

ج) مدیریت کسب و کار 

چ) برنامه مالی 

1-1- مقدمه

1-2- عملیات

1-2-1- مرحله پیش تولید

1-2-2- مرحله تولید

در این گام به بیان مسئله و لزوم راه اندازی کسب و کار پرداخته شده است. 

در این گام به جذابیت‌های مالی طرح پرداخته شده است. 

4-1- آب

4-2- هوا و مسائل جوی

4-3- زمین و مکان

4-4- حمل و نقل و ارتباطات

در این گام منطقه نمونه کشوری برای این کسب و کار معرفی شده است. 

6- مدل کسب و کار

6-1- میزان تولید پیش بینی شده

در این طرح پاکسازی و قطعه قطعه کردن سالانه 120000 کیلوگرم گوشت مرغ، 60000 کیلوگرم گوشت گوساله، 60000 کیلوگرم گوشت گوسفند و 30000 کیلوگرم ماهی (قزل آلای رنگین کمال) در نظر گرفته شده است. با در نظر گرفتن ضایعاتی که از پاکسازی این مواد حاصل می‌شود، سالانه 52500 بسته 1 کیلوگرمی گوشت چرخ کرده، 25500 بسته 1 کیلوگرمی گوشت گوسفند، 27000 بسته 1 کیلوگرمی گوشت گوساله، 96000 بسته 1کیلوگرمی مرغ و 27000 بسته 1 کیلوگرمی ماهی قزل آلا به دست خواهد آمد.

 

6-2- برنامه عملیاتی

ردیف

نام محصول/ خدمت

منبع مورد نیاز

واحد

قبل از راه اندازی

بعد از راه اندازی

1

1-گوشت چرخ‌کرده

2- گوشت گوسفند

3- گوشت گوساله

4- مرغ

5- ماهی

میزکار

عدد

5

-

2

چرخ گوشت صنعتی

دستگاه

1

-

3

سبد

عدد

20

-

4

دستگاه بسته‌بندی سیل وکیوم

دستگاه

1

-

5

سردخانه بالای صفر

دستگاه

1

-

6

تاریخ زن نیمه اتوماتیک

دستگاه

1

-

7

ترازو

دستگاه

3

-

8

لوازم خرد کارگاه

سری

1

-

9

تجهیزات سرمایش و گرمایش

سری

1

-

10

اتومبیل یخچالدار

دستگاه

1

-

11

گوشت مرغ

کیلوگرم

-

120000

12

گوشت گوسفند

کیلوگرم

-

60000

13

گوشت گوساله

کیلوگرم

-

60000

14

ماهی (قزل آلای رنگین کمان)

کیلوگرم

-

30000

15

پد جاذب خونابه

عدد

-

228000

16

ظرف بسته‌بندی

عدد

-

228000

17

لیبل

عدد

-

228000

18

نایلون

کیلوگرم

-

120

19

کارگاه

مترمربع

250

-

20

هزینه های قبل از بهره‌برداری

ریال

150,000,000

-

21

نیروی انسانی

نفر

-

8

22

برق

کیلووات

-

15000

23

بنزین

لیتر

-

3000

7-1- قوانین مالیاتی

7-2- مجوزهای مورد نیاز

7-2-1- جواز تأسیس

7-2-2- پروانه بهداشتی ساخت کارگاه

7-2-3- پروانه بهره برداری

7-2-4- ثبت برند و علامت تجاری

7-2-5- نشان سیب سلامت بهداشت

8-1- فرضیات

8-2- هزینه‌های ثابت

8-2-1- ساختمان

8-2-2- ماشین‌ها، تجهیزات و ابزارها 

8-2-3- هزینه‌های قبل از بهره برداری

8-2-4- جمع کل سرمایه گذاری ثابت

8-3- جداول هزینه های جاری طرح (سالانه)

8-3-1- مواد اولیه و نهاده ای تولید

8-3-2- حقوق و دستمزد

8-3-3- هزینه نگهداری و تعمیرات

8-3-4- هزینه استهلاک

8-3-5- هزینه سوخت و انرژی

8-3-6- جمع هزینه های جاری طرح

8-4- سرمایه در گردش (ماهانه)

8-5- جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

8-6- فروش (درآمد سالانه) 

8-7- برآورد هزینه‌های عملیاتی و غیر عملیاتی

8-8- پیش بینی مالی طرح

8-9- محاسبه دوره بازگشت سرمایه و نرخ سوددهی

8-10- محاسبه نقطه سر به سر

8-11- پیش بینی های پنج ساله طرح

9-1- بازارهای هدف و مخاطبین فروش

9-2- میزان تولید کنونی محصول در بازارهای هدف

9-3- آمار صادرات و واردات

9-4- برنامه تبلیغاتی و فروش

9-5- تحلیل رقبا 

9-6- تحلیل مزیت‌های رقابتی

مدرس دوره

احسان بیگدلیان

دکتری تخصصی صنایع غذایی از دانشگاه تهران
آقای دکتر بیگدلیان دارای سابقه درخشان در حوزه راه اندازی خطوط تولید، فرمولاسیون و اصلاح فرمولاسیون مواد غذایی هستند.
ارزیابی دوره
5 از 5
12 نفر امتیاز داده اند
100
100
100
100
100
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
محمد

سلام من اگر بخوام یک کارگاه بسته بندی آلایش گاو (مغز، روده، سیرابی، زبان، پاچه و...) تاسیس کنم به چقدر سرمایه نیاز دارم؟ مراحلی که باید طی کنم و مجوزهایی که باید بگیرم چیا هست؟ برای صادرات باید چیکار کرد؟ من از یکی دو کشور برای صادرت چنین فراورده هایی پیشنهاد دریافت کردم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

رخساره بداغی

سلام و وقت بخیر

بسته به اینکه شما قصد دارید چه حجمی از تولید را داشته باشید سرمایه مورد نیاز شما متفاوت خواهد بود. برای شروع به کار هم اگر مکان آماده ای ندارید باید جواز تاسیس از نظام دام پزشکی اخذ کنید تا درمراحل ساخت دچار مشکل نشوید و در ادامه پروانه بهره برداری و تاییدیه سازمان غذا و دارو برای دریافت کد بهداشتی اخذ کنید. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02162863000 داخلی 160 تماس بگیرید.


نظرات

سلام برای راه اندازی کارگاه بسته بندی گوشت قرمز ب صورت منجمد،،تولید روزانه ۲تن ب چ مقدار سرمایه نیاز هست؟

دیده خانی

سلام و وقت بخیر خدمت شما؛ دوست عزیز با توجه به اینکه سوال شما تخصصی می باشد، پیشنهاد می شود از طریق بخش مشاوره سایت میدون با آقای دکتر احسان بیگدلیان درخواست مشاوره تخصصی ثبت نمایید.