رئوس مطالب ارائه شده در این گام (43 دقیقه و 55 ثانیه):
الف) کلیات (چگونه یک طرح کسب و کاری خوب بنویسیم؟)
ب) شناخت بازار
پ) تعریف محصول/خدمات
ت) فروش
ث) عملیات تولید
ج) مدیریت کسب و کار
چ) برنامه مالی
گوشت، مرغ و ماهی محصولاتی هستند که در سبد غذایی خانوار جایگاه ویژهای دارند؛ به طوری که بسیاری از خانوادهها از این محصولات به صورت روزانه و با کاربردهای مختلف استفاده مینمایند؛ اما از آنجایی که فرایند پاکسازی و قطعه قطعه کردن این محصولات کمی دشوار میباشد، عده زیادی از افراد به خصوص بانوان شاغل، ترجیح میدهند این محصولات را به صورت آماده و بستهبندی شده که در بازار موجود هستند، خریداری نمایند و تنها عده معدودی از افراد این محصولات را به صورت فله خریداری میکنند. با توجه به مطالب فوق، میتوان گفت راهاندازی کارگاه بستهبندی گوشت، مرغ و ماهی میتواند درآمدزایی خوبی را برای سرمایهگذار به همراه داشته باشد.
برای راهاندازی کسب و کار بستهبندی گوشت، مرغ و ماهی با ظرفیت بستهبندی روزانه 900 کیلوگرم از این محصولات، در کارگاهی با مساحت 250 مترمربع، به حدود 1.2 میلیارد تومان سرمایه نیاز است. بهطور میانگین انتظار میرود ماهانه حدود 35 میلیون تومان سود خالص، نصیب تولید کننده شود. نرخ سوددهی این طرح سالانه در حدود 33 درصد بوده و دوره بازگشت سرمایه آن نیز در حدود 36 ماه میباشد.
قابل ذکر است که این طرح با مشورت از تولیدکنندگان بزرگ و برتر این حوزه در کشور تدوین شده و اطلاعات دقیق مالی و عملیاتی را در اختیار شما قرار خواهد داد. همچنین میتوانید از مشاوران متخصص این حوزه نیز که در سایت میدون حضور دارند استفاده نمایید و با اطمینان خاطر اقدام به راهاندازی این کسب و کار نمایید.
توجه: طرح بستهبندی گوشت، مرغ و ماهی، صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.
رئوس مطالب ارائه شده در این گام (43 دقیقه و 55 ثانیه):
الف) کلیات (چگونه یک طرح کسب و کاری خوب بنویسیم؟)
ب) شناخت بازار
پ) تعریف محصول/خدمات
ت) فروش
ث) عملیات تولید
ج) مدیریت کسب و کار
چ) برنامه مالی
1-1- مقدمه
1-2- عملیات
1-2-1- مرحله پیش تولید
1-2-2- مرحله تولید
در این گام به بیان مسئله و لزوم راه اندازی کسب و کار پرداخته شده است.
در این گام به جذابیتهای مالی طرح پرداخته شده است.
4-1- آب
4-2- هوا و مسائل جوی
4-3- زمین و مکان
4-4- حمل و نقل و ارتباطات
در این گام منطقه نمونه کشوری برای این کسب و کار معرفی شده است.
در این طرح پاکسازی و قطعه قطعه کردن سالانه 120000 کیلوگرم گوشت مرغ، 60000 کیلوگرم گوشت گوساله، 60000 کیلوگرم گوشت گوسفند و 30000 کیلوگرم ماهی (قزل آلای رنگین کمال) در نظر گرفته شده است. با در نظر گرفتن ضایعاتی که از پاکسازی این مواد حاصل میشود، سالانه 52500 بسته 1 کیلوگرمی گوشت چرخ کرده، 25500 بسته 1 کیلوگرمی گوشت گوسفند، 27000 بسته 1 کیلوگرمی گوشت گوساله، 96000 بسته 1کیلوگرمی مرغ و 27000 بسته 1 کیلوگرمی ماهی قزل آلا به دست خواهد آمد.
ردیف |
نام محصول/ خدمت |
منبع مورد نیاز |
واحد |
قبل از راه اندازی |
بعد از راه اندازی |
1 |
1-گوشت چرخکرده 2- گوشت گوسفند 3- گوشت گوساله 4- مرغ 5- ماهی |
میزکار |
عدد |
5 |
- |
2 |
چرخ گوشت صنعتی |
دستگاه |
1 |
- |
|
3 |
سبد |
عدد |
20 |
- |
|
4 |
دستگاه بستهبندی سیل وکیوم |
دستگاه |
1 |
- |
|
5 |
سردخانه بالای صفر |
دستگاه |
1 |
- |
|
6 |
تاریخ زن نیمه اتوماتیک |
دستگاه |
1 |
- |
|
7 |
ترازو |
دستگاه |
3 |
- |
|
8 |
لوازم خرد کارگاه |
سری |
1 |
- |
|
9 |
تجهیزات سرمایش و گرمایش |
سری |
1 |
- |
|
10 |
اتومبیل یخچالدار |
دستگاه |
1 |
- |
|
11 |
گوشت مرغ |
کیلوگرم |
- |
120000 |
|
12 |
گوشت گوسفند |
کیلوگرم |
- |
60000 |
|
13 |
گوشت گوساله |
کیلوگرم |
- |
60000 |
|
14 |
ماهی (قزل آلای رنگین کمان) |
کیلوگرم |
- |
30000 |
|
15 |
پد جاذب خونابه |
عدد |
- |
228000 |
|
16 |
ظرف بستهبندی |
عدد |
- |
228000 |
|
17 |
لیبل |
عدد |
- |
228000 |
|
18 |
نایلون |
کیلوگرم |
- |
120 |
|
19 |
کارگاه |
مترمربع |
250 |
- |
|
20 |
هزینه های قبل از بهرهبرداری |
ریال |
150,000,000 |
- |
|
21 |
نیروی انسانی |
نفر |
- |
8 |
|
22 |
برق |
کیلووات |
- |
15000 |
|
23 |
بنزین |
لیتر |
- |
3000 |
7-1- قوانین مالیاتی
7-2- مجوزهای مورد نیاز
7-2-1- جواز تأسیس
7-2-2- پروانه بهداشتی ساخت کارگاه
7-2-3- پروانه بهره برداری
7-2-4- ثبت برند و علامت تجاری
7-2-5- نشان سیب سلامت بهداشت
8-1- فرضیات
8-2- هزینههای ثابت
8-2-1- ساختمان
8-2-2- ماشینها، تجهیزات و ابزارها
8-2-3- هزینههای قبل از بهره برداری
8-2-4- جمع کل سرمایه گذاری ثابت
8-3- جداول هزینه های جاری طرح (سالانه)
8-3-1- مواد اولیه و نهاده ای تولید
8-3-2- حقوق و دستمزد
8-3-3- هزینه نگهداری و تعمیرات
8-3-4- هزینه استهلاک
8-3-5- هزینه سوخت و انرژی
8-3-6- جمع هزینه های جاری طرح
8-4- سرمایه در گردش (ماهانه)
8-5- جمع کل سرمایهگذاری طرح
8-6- فروش (درآمد سالانه)
8-7- برآورد هزینههای عملیاتی و غیر عملیاتی
8-8- پیش بینی مالی طرح
8-9- محاسبه دوره بازگشت سرمایه و نرخ سوددهی
8-10- محاسبه نقطه سر به سر
8-11- پیش بینی های پنج ساله طرح
9-1- بازارهای هدف و مخاطبین فروش
9-2- میزان تولید کنونی محصول در بازارهای هدف
9-3- آمار صادرات و واردات
9-4- برنامه تبلیغاتی و فروش
9-5- تحلیل رقبا
9-6- تحلیل مزیتهای رقابتی
سلام من اگر بخوام یک کارگاه بسته بندی آلایش گاو (مغز، روده، سیرابی، زبان، پاچه و...) تاسیس کنم به چقدر سرمایه نیاز دارم؟ مراحلی که باید طی کنم و مجوزهایی که باید بگیرم چیا هست؟ برای صادرات باید چیکار کرد؟ من از یکی دو کشور برای صادرت چنین فراورده هایی پیشنهاد دریافت کردم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام و وقت بخیر
بسته به اینکه شما قصد دارید چه حجمی از تولید را داشته باشید سرمایه مورد نیاز شما متفاوت خواهد بود. برای شروع به کار هم اگر مکان آماده ای ندارید باید جواز تاسیس از نظام دام پزشکی اخذ کنید تا درمراحل ساخت دچار مشکل نشوید و در ادامه پروانه بهره برداری و تاییدیه سازمان غذا و دارو برای دریافت کد بهداشتی اخذ کنید. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02162863000 داخلی 160 تماس بگیرید.
سلام برای راه اندازی کارگاه بسته بندی گوشت قرمز ب صورت منجمد،،تولید روزانه ۲تن ب چ مقدار سرمایه نیاز هست؟
سلام و وقت بخیر خدمت شما؛ دوست عزیز با توجه به اینکه سوال شما تخصصی می باشد، پیشنهاد می شود از طریق بخش مشاوره سایت میدون با آقای دکتر احسان بیگدلیان درخواست مشاوره تخصصی ثبت نمایید.