در این گام موارد زیر آورده شده است:
1- پلن مقدمه
1-1- معرفی کسب وکارمورد نظر
1-1-1- فرآوری زرشک
1-1-2- گیاه زرشک
1-2- تاریخچه
1-2-1- تاریخچه زرشک
1-2-2- تاریخچه فرآوری زرشک
1-3- مزیت فرآوری زرشک از منظر اقتصاد کلان کشوری
1-4- فواید وخواص محصول
1-4-1- خواص زرشک از دیدگاه طب کلاسیک
1-4-2- زرشک از دیدگاه طب سنتی
1-5- جذابیت های مالی طرح
1-6- انواع و اقسام
1-6-1- انواع و اقسام محصول
1-6-2- انواع روش فرآوری و بسته بندی زرشک
1-6-3- انواع تجهیزات
1-7- روند کلی یک دوره فرآوری زرشک
1-8- محل مناسب اجرای طرح