دوره آموزش متنی فرآوری و بسته بندی زرشک
مدرس:احسان بیگدلیان

337000 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی فرآوری و بسته بندی زرشک

4 از 5
1 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط مرتبط با محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

اگر به دنبال کسب و کاری پرسود و آسان هستید، فرآوری و بسته‌بندی زرشک یکی از آن‌هاست. قابل توجه است که کشور ما سالانه 98 درصد از زرشک تولیدی جهان را تولید می‌کند اما متاسفانه سهم ما از صادرات جهانی ناچیز است و این امر نیز بیشتر به موضوع بسته‌بندی آن ارتباط پیدا می‌کند. سالانه در کشور ما در حدود 19 هزار تن زرشک خشک تولید می‌شود که از این میزان تنها 348 تن در سال 97 صادر شده است که رقمی ناچیز است.

بیشتر زرشک تولیدی در ایران خام فروشی می‌شود و مقدار کمی از آن فرآوری شده و صادر می‌گردد؛ بنابراین همچنان نیاز به واحدهای فرآوری زرشک در ایران احساس می‌شود تا جلوی خام فروشی این محصول گرفته شود. تولید زرشک در سایر نقاط جهان، رقم زیادی را به خود اختصاص نمی‌دهد به همین دلیل کشورهای زیادی مشتری زرشک ایرانی هستند. هر چه در زمینه تولید فرآورده‌های زرشک و بسته‌بندی مناسب این محصولات سرمایه‌گذاری بیشتری صورت گیرد، می‌توان سهم بیشتری از بازارهای جهانی را در اختیار گرفت. با این تفاسیر راه‌اندازی کسب و کار فرآوری زرشک می‌تواند سود مناسبی را برای سرمایه‌گذران این حوزه و کشور به همراه داشته باشد.

در این طرح تولید سالانه 45 تن زرشک خشک و بسته‌بندی آن در فضایی به مساحت 700 مترمربع در نظر گرفته شده است. متقاضی این کسب و کار، به سرمایه‌ای در حدود 684 میلیون تومان برای آغاز کار خود نیاز دارد. در صورتی که تولید کننده بتواند تمام محصول تولیدی خود را در طول سال و به قیمت مورد نظر خود به فروش برساند، فروش کل برابر 3.4 میلیارد تومان خواهد بود که پس از کسر هزینه‌های تولید و فروش، 20 میلیون تومان سود خالص به صورت ماهانه به دست خواهد آمد.

دوره آموزشی حاضر به تمامی جنبه های مورد نیاز برای احداث واحد فرآوری و بسته‌بندی زرشک پرداخته است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان بزرگ این محصول در کشور بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس‌های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1- پلن مقدمه

1-1- معرفی کسب وکارمورد نظر

1-1-1- فرآوری زرشک

1-1-2- گیاه زرشک

1-2- تاریخچه

1-2-1- تاریخچه زرشک

1-2-2- تاریخچه فرآوری زرشک

1-3- مزیت فرآوری زرشک از منظر اقتصاد کلان کشوری

1-4- فواید وخواص محصول

1-4-1- خواص زرشک از دیدگاه طب کلاسیک

1-4-2- زرشک از دیدگاه طب سنتی

1-5- جذابیت های مالی طرح

1-6- انواع و اقسام

1-6-1- انواع و اقسام محصول

1-6-2- انواع روش فرآوری و بسته بندی زرشک

1-6-3- انواع تجهیزات

1-7- روند کلی یک دوره فرآوری زرشک

1-8- محل مناسب اجرای طرح

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2- پلن ضروریات

2-1- آب

2-2- هوا، دما و مسائل جوی

2-3- زمین و خاک

2-4- حمل و نقل و ارتباطات

2-5- خلاصه ضروریات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3- پلن ملزومات

3-1- ظرفیت طرح

3-2- ساختمان و سازه 

3-2-1- بارگاه زرشک

3-2-2- سالن تولید

3-2-3- انبار مواد اولیه

3-2-4- ساختمان رفاهی

3-2-5- محوطه

3-3- تجهیزات، ماشین آلات و ابزارات

3-3-1- دستگاه خارگیر زرشک

3-3-2- دستگاه دم‌گیر زرشک

3-3-3- میز سورت

3-3-4- باسکول

3-3-5- ترازوی دیجیتال

3-3-6- میزکار

3-3-7- فن

3-3-8- هیتر

3-3-9- کولر

3-3-10- تاریخ زن

3-3-11- سایر وسایل مورد نیاز

3-4- مواد اولیه و مواد مصرفی

3-4-1- زرشک تازه 

3-4-2- زرشک خشک بوجاری نشده

3-4-3- ظرف یکبار مصرف

3-4-4- لیبل

3-4-5- کارتن

3-5- سوخت ها و انرژی های مورد نیاز

3-6- نیروی انسانی

3-7- مجوزهای مورد نیاز

3-7-1- مجوزهای مورد نیاز

3-7-2- تعریف هر یک از مجوزهای مورد نیاز

3-8- جدول خلاصه ملزومات طرح

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4- پلن مالی

4-1- فرضیات

4-2- هزینه های ثابت

4-2-1- زمین

4-2-2- ساختمان و سازه

4-2-3- ماشین آلات، تجهیزات و ابزار آلات

4-2-4- هزینه های قبل از بهره برداری

4-2-5- جمع کل سرمایه گذاری ثابت

4-3- جداول هزینه های جاری طرح

4-3-1- مواد اولیه و نهاده ای تولید

4-3-2- حقوق و دستمزد

4-3-3- هزینه نگهداری و تعمیرات

4-3-4- هزینه استهلاک

4-3-5- هزینه سوخت و انرژی

4-3-6- جمع هزینه های جاری طرح

4-4- سرمایه در گردش ماهانه

4-5- جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

4-6- فروش سالانه (درآمد)

4-7- برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

4-8- پیش بینی مالی طرح

4-9- محاسبه دوره بازگشت سرمایه و نرخ سوددهی

4-10- محاسبه نقطه سر به سر

4-11- نحوه دست یابی به سرمایه اولیه برای شروع طرح

4-11-1- روشهای تامین مالی

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5- پلن حقوقی

5-1- مجوزها

5-1-1- جواز تأسیس

5-1-2- پروانه بهداشتی ساخت کارگاه

5-1-3- پروانه بهره برداری

5-1-4- ثبت برند و علامت تجاری

5-1-5- نشان سیب سلامت بهداشت

5-2- قوانین کسب و کار

5-2-1- قوانین حمل و نقل مواد اولیه و محصول

5-2-2- قانون کار

5-3- قوانین صادرات و واردات

5-3-1- قوانین عمومی

5-3-2- قوانین اختصاصی

5-3-3- صادارت مواد غذایی

5-4- تسهیلات و حمایت هایی دولتی

5-5- قوانین مالیاتی کسب و کار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6- پلن بازار

6-1- بازارهای هدف و مخاطبین فروش

6-2- میزان مصرف کنونی محصول در بازار هدف

6-3- اندازه بازار هدف

6-4- پیش بینی میزان مصرف (تقاضا)

6-5- وضعیت کنونی رقابت(رقبا) در بازار هدف

6-6- فرهنگ مصرف کالا

6-7- مزیت های اقتصادی طرح

6-8- آمار صادرات و واردات

6-9- تعیین استراتژی قیمت گذاری

6-10- نحوه بازاریابی، تبلیغات و فروش

6-11- جدول خلاصه پلن بازار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7- پلن عملیاتی

7-1- پیش تولید

7-1-1- تهیه مکان مناسب برای بارگاه و کارگاه

7-1-2- تهیه مواد اولیه

7-2- مرحله تولید

7-2-1- خشک کردن زرشک

7-2-2- جداسازی شاخه‌های زرشک

7-2-3- بوجاری زرشک

7-3- بسته‌بندی

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8- پلن ریسک

8-1- ضروریات

8-2- ملزومات

8-2-1- محدودیت‌های تأمین تجهیزات مورد نیاز

8-2-2- محدودیت‌های تأمین مکان مناسب

8-2-3- محدودیت‌های دریافت مجوز

8-2-4- مشکلات کیفی محصول

8-3- عملیات

8-3-1- اشتباهات رایج در امر خشک کردن زرشک

8-3-2- مشکلات احتمالی در زمینه بوجاری زرشک

8-3-3- مشکلات ناشی از عدم بسته‌بندی مناسب محصول

8-3-4- مشکلات نگه‌داری زرشک بسته‌بندی شده 

8-4- مالی

8-4-1- مشکلات احتمالی در زمینه تأمین سرمایه

8-4-2- مشکلات ناشی از وجود واسطه‌ها

8-5- بازار

8-5-1- مشکلات بازاریابی داخلی

8-5-2- مشکلات صادرات زرشک

در این گام موارد زیر آورده شده است:

9- پلن پیشنهادات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

10- پلن الگوها

10-1- الگوی اول

10-2- الگوی دوم

در این گام موارد زیر آورده شده است:

11- پلن فقهی و زیست محیطی

مدرس دوره

احسان بیگدلیان

دکتری تخصصی صنایع غذایی از دانشگاه تهران
آقای دکتر بیگدلیان سابقه درخشان در حوزه راه اندازی خطوط تولید، فرمولاسیون و اصلاح فرمولاسیون مواد غذایی دارند.
ارزیابی دوره
4 از 5
1 نفر امتیاز داده اند
89
87
87
88
84
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
رضا حدادی

سلام. برای فرآوری زرشک با ۲۰۰ میلیون هم میشه شروع کرد؟ قیمت دستگاه راه اندازی اینکار در ابعاد کوچک چقدر میشه؟

رخساره بداغی

سلام وقت بخیر

بسته به حجم کاری که می خواهید آغاز کنید متفاوت خواهد بود. اما با این مبلغ می توانید کارخود را شروع کنید.


نظرات

سلام .‌برای راه اندازی یک کارگاه کوچک بسته بندی زرشک و فراورده های آن چقدر سرمایه لازم است ؟

دیده خانی

سلام و وقت بخیر خدمت شما؛ میزان سرمایه لازم بر اساس ظرفیت تولید شما متفاوت هست اما در داخل دوره میزان سرمایه لازم برای یک ظرفیت مشخص، برآورد شده است که شما می توانید دوره را از طریق سایت میدون خریداری و مطالعه نمایید. همچنین میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق بخش مشاوره با آقای دکتر بیگدلیان درخواست مشاوره تخصصی ثبت کنید.