در این گام، موارد زیر را آورده ایم:
1. نحوه اخذ مجوز رستوران
* فصل اول: ضوابط صدور پروانة کسب در شهرها
2. بخشهای مختلف فضای داخل رستوران
* سالن اصلی
* آشپزخانه
* انبار مواد غذایی
* سرویس بهداشتی
* صندلی رستوران
3. مدیریت مسائل بهداشتی و درمانی، بهداشت محیط و نظافت رستوران
* بهداشت کارکنان
* بهداشت محل پخت و توزیع مواد غذایی
* بهداشت محل انبار مواد غذایی
4. دستورالعملهای ایمنی و مدیریت شرایط اضطراری
* آتشسوزی
* شرایط جوی خطرناک
* قطعی برق
*زخمی یا مریض شدن
* گیر کردن غذا در گلو
5. استخدام و مدیریت نیروهای انسانی
* ویژگیهای مورد نیاز برای کارکنان
* مدیریت کارکنان
6. سیستمهای مدیریت رستوران
7. طراحی داخل رستوران
* میز و صندلیهای رستورانی
* رومیزی و پرده
* طراحی رستوران
* ظرف و ظروف
* لباس کارکنان
8. سبک پذیرایی
9. منوی رستوران
10. موسیقی زنده
11. نحوه پذیرایی از مشتریان
* سرو میز مهمانان
* نکات مهم در زمان سرو مهمانان
* مدیریت شرایط خاص