دوره آموزش متنی کاشت فندق
مدرس:حبیب الله جمالی

469000 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی کاشت فندق

4 از 5
11 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

درخت فندق از گونه های کم توقع و مقاوم در برابر عوامل نامساعد محیطی می باشد. مناطق با شرایط اقلیمی معتدل و کوهستانی برای توسعه این محصول مناسب هستند. ضمناً وجود رطوبت کافی در رشد و پرورش این محصول امری ضروری است. باردهی فندق از سال پنجم به بعد آغاز می شود و سود سالیانه آن تا 20 میلیون تومان هم می رسد. سالانه در ایران بیش از 30 هزار تن فندق تولید می شود. میزان تولید فندق در حال حاضر 30 درصد کمتر از نیاز بازار جهانی است. مشتریان فندق بازارهای خشکبار و آجیل فروشان هستند. از این محصول همچنین در صنعت شکلات و بستنی استفاده می شود. از میوه فندق روغن هم به دست می آید که علاوه بر مصرف خوراکی در صنایع عطرسازی و نقاشی نیز کاربرد دارد. علاوه بر آفات و بیماری هایی که درختان فندق را تهدید می کند،‌ اختلاف قیمت بین فندق خریداری شده از کشاورز و قیمتی که در مغازه ها به فروش می رسد، دغدغه تمام باغ داران می باشد، که با تبلیغ و بازاریابی مناسب می توان این اختلاف قیمت را از بین برد.
طبق توافق انجام گرفته بین سامانه میدون و میوه پلاس، تمام محصولات تولیدی که مهر تایید میدون را داشته باشند، به صورت تضمینی توسط سامانه میوه پلاس خریداری می شود. برای مشاهده جزئیات اینجا کلیک کنید.

توجه: دوره آموزشی احداث باغ فندق، دوره ای مجازی (غیر حضوری) و مبتنی بر متن بوده و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام ،آشنایی کلی با فندق،تاریخچه آن،مزایا،فوایدوخواص محصول مطرح میگردد.

در این بخش با ضروریات مکان فیزیکی احداث باغ فندق شامل اقلیم ،خاک ،آب و حمل و نقل آشنا میشویم.

در این بخش به ملزومات احداث باغ فندق، مانند مواداولیه،نیروی انسانی،ماشین آلات ,و...اشاره میگردد.

دراین گام، درجداول، درآمدحاصل از احداث باغ فندق بیان می شود.

در این گام، در مورد بازار هدف،میزان تقاضا، رقبا و...توضیحاتی ارائه میگردد.

دراین گام، دانش ومراحل وهدف ازتولید فندق بیان می شود.

در این گام ریسک هایی که با آن ها رو به رو هستیم را معرفی می کنیم.

در این گام، پیشنهاداتی در ارتباط با احداث باغ فندق به مخاطب ارائه می گردد.

در این گام اسامی برخی از کارآفرینان و کارشناسان درزمینه تولید فندق ، جهت ارتباط گیری ، ارائه شده است.

در این گام به مسائل مربوط به پرورش فندق وخواص آن پرداخته می شود.

درپایان منابع مورداستفاده پژوهش ذکر می شود.

مدرس دوره

حبیب الله جمالی

دیپلم
آقای حبیب الله جمالی فردی مجرب در حوزه تولید نهال هستند و فعالیت‌های زیادی در این حوزه انجام داد‌ه‌اند.
ارزیابی دوره
4 از 5
11 نفر امتیاز داده اند
83
96
84
87
87
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
ایوب خرمی

سلام. می خواهم فرآوری و صنایع تبدیلی برای فندق در منطقه و همچنین راهکاری برای بازدهی بیشتر و سرمازدگی درختان برای باغداران داشته باشم

وحید حسین زاده

سلام. شما می توانید از مشاوره تخصصی در این زمینه استفاده بکنید.


پاسخ به این پرسش
سیدمهدی

سلام وقت بخیر منطقه ما اشکورات بالا خیلی سردسیره.۶ماه سال برفه تقریبا اکثر سالها فندوق میسوزه.چون زود گل میده بنظر شما تو زمینم چی بکارم سود بهتری داره.آب کافی هم داره.درضمن بازار فروششم خوب باشه.

وحید سوادی جهانگیری

سلام

همکاران ما در بخش مشاوره سامانه میدون می توانند با توجه به اقلیم منطقه و شرایط زمین مورد نظر راهنمایی های لازم را به شما داشته باشند.


پاسخ به این پرسش
محمد جهان تیغ

سلام تو گلستان گرگان بخوام باغ فندق کنم بازدهی چطور هس و زمین ما جای قنات هس و رطوبت زمستان بللا هس میش کشت کرد فصل برداشت کی هس

وحید سوادی جهانگیری

سلام

درختان فندق به زمستان نسبتاً سرد و تابستان خنک نیاز دارند برای رشد و تکامل میوه تابستان خنک و طولانی از تابستان گرم و طولانی مناسبتر است. درختان فندق برای رفع نیاز سرمایی بایدمدت نسبتاً طولانی در معرض سرمای متوسط قرار گیرند. در مناطق مرطوب درختها نسبت به عوامل بیماری زا حساس هستند. درختان فندق مقاوم به سرما هستند. فصل برداشت نوبرانه فندق، اوایل تا اواخر مرداد است.


پاسخ به این پرسش
مقداد عبدی

سلام خسته نباشید، برای اینکه فندوق رو خودم بسته بندی کنم و مستقیم تو بازار بفروشم چیکار باید بکنم ، با تشکر

وحید سوادی جهانگیری

سلام

برای این کار نیاز به مجوز مشاغل خانگی می باشد که از سایت سامانه مشاغل خانگی می توان اقدام کرد. پس از مراحل مذکور اقدام به خرید وسایل بسته بندی دستی نموده سپس وارد بازار می شوید. سعی شود با مقادیر کم این کار اغاز شود.


نظرات