در این گام موارد زیر آورده شده است:
1 - مقدمه
1.1 آشنایی کلی
1.1.1 تاریخچه
1.1.2 انواع ساختمان و سازه
1.1.3 آشنایی با مراحل مختلف تولید بستنی
1.1.4 بستهبندی و نگهداری محصول
1.1.5 آشنایی با انواع تجهیزات تولید بستنی
1.2 انواع و اقسام
1.2.1 بستنی معمولی
1.2.2 بستنی پر عطر و طعم
1.2.3 فرنی منجمد، بستنی فرانسوی یا بستنی فرنی فرانسوی
1.2.4 بستنی میوهای
1.2.5 بستنی شیرینیدار
1.2.6 بستنی بیسکو
1.2.7 پودینگها
1.2.8 بستنی رنگ رنگ
1.2.9 بستنی فانتزی
1.2.10 رولت بستنی
1.2.11 اسپومونی
1.2.12 اوفه
1.2.13 بستنی نیمه منجمد
1.2.14 ماست بستنی منجمد یا لاکتو
1.2.15 ماوس
1.2.16 بستنی ژلهای
1.2.17 بستنی یخی میوهای
1.2.18 یخ در بهشت
1.2.19 گرانیت
1.3 مزیتهای تولید این محصول (از منظر اقتصادی)
1.4 جذابیتهای مالی طرح
1.5 فواید و خواص محصول
1.6 شناخت روند کلی تولید بستنی