دوره تصویری پرورش کبک
مدرس:محمد عدسی

513600 تومان
خرید دوره

دوره تصویری پرورش کبک

5 از 5
4 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط محیطی پرورش کبک
  • شناخت بیماری‌های ویروسی، میکروبی و انگلی کبک
  • چگونگی تنظیم نور، دما و رطوبت مناسب محل پرورش
  • شناخت تجهیزات مورد نیاز
  • شناخت ریسک‌های کسب و کار
اين دوره شامل ...
  • مزیت پرورش کبک نسبت به مرغ
  • نحوه ضدعفونی سالن و تخم‎‌ها
  • چگونگی تهیه جیره غذایی
  • زمان و نحوه نطفه‌دار کردن تخم‌ها
  • معایب و مزایای پرورش در قفس و بستر
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
توضيحات

اگر می‌خواهید درآمد بالایی داشته باشید، یکی از راه های آن می تواند، شروع کسب و کار پرورش کبک باشد. همچنین این کسب و کار می تواند به عنوان یک شغل پر درآمد و کم ریسک برای بسیاری از سرمایه گذران و افراد جویای کار باشد. با شروع این کسب و کار می‌توانید هم برای خودتان و هم برای چند نفر دیگر اشتغالزایی کنید. محصولات کبک نسبت به سایر طیور، به دلیل طعم و کیفیت مناسب، قیمت بیشتر و مشتریان خاص خود را دارد. به دلیل مقاومت بالای کبک در مقابل بیماری ها، تلفات کمتری به نسبت دیگر پرندگان دارند.

با پرورش کبک به‌صورت صنعتی می‌توان بخشی از نیاز کشور در حوزه گوشت را تأمین کرد و از میزان واردات به داخل کشور کاست. از طرفی به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم نیز اشتغال‌زایی ایجاد می‌شود. پرورش این پرنده به‌ویژه در استان‌هایی که از منابع کمتر و شرایط آب هوایی نامساعد برخوردار هستند، امکان‌پذیر است و فرصت بسیار خوبی را برای اشتغال‌زایی و کسب درآمد از این طریق است.

افرادی که قصد ورود به کار در زمینه پرورش کبک را دارند می توانند با بهره‌گیری از اطلاعات و آموزش‌های این فیلم  آموزشی، با مجوزهای مورد نیاز این کسب و کار، عملیات کار، بازار فروش، ریسک‌ها و مشکلات و سایر نکات این کسب و کار به خوبی آشنا شوند. این دوره آموزشی با همکاری جناب آقای محمد عدسی کارآفرین موفق این حوزه تهیه شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس­های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1- لزوم توجه به پرورش کبک

1-1- نژاد چوکار و تفاوت آن با سایر نژادها

2-1- تولید گوشت، تخم، جوجه کشی

3-1- بازگشت 6ماهه سرمایه

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2- پرورش کبک گوشتی

1-2- پرورش به صورت قفس و بستر

2-2- هزینه های قفس و بستر

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3- شرایط محیطی پرورش کبک

1-3- نیاز دمایی و رطوبتی کبک

2-3- جیره مورد نیاز کبک در سنین مختلف

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4- بیماری های شایع کبک

1-4- بیماری های ویروسی، میکروبی و انگلی

2-4- انواع واکسن های پپیشگیری

3-4- انجام آزمایش ها برای تشخیص بیماری ها

4-4- انواع داروهای پیشگیرانه

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5- تولید تخم خوراکی

1-5- به روش قفس و بستر

2-5- معایب و مزایای پرورش در قفس و بستر

3-5- نحوه تشخیص کبک نر از ماده

4-5- مزایای استفاده از گله های نیمچه

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6- چگونگی دوره استراحت کبک

1-6- قیمت های دان در بازار آزاد و تعاونی ها

2-6- مدت زمان نوردهی

3-6- تغذیه؛ دما و رطوبت در استراحت

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7- قیمت تخم خوراکی کبک

1-7- تاثیر واسطه ها در قیمت

2-7- قیمت تخم خوراکی با محاسبه هزینه ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8- تنظیم نور، دما و رطوبت محل نگهداری

1-8- استفاده از وسایل سرمایشی و گرمایشی

2-8- نحوه ی نوک چینی کبک های مادر

3-8- تعداد دوره های نوک چینی

در این گام موارد زیر آورده شده است:

9- فروش و بازاریابی

1-9- همکاری با شرکت های تخصصی توزیع

2-9- حذف واسطه ها در صادرات

3-9- بازار بهتر فروش تخم خوراکی نسبت

4-9- مزیت پرورش کبک نسبت به مرغ

در این گام موارد زیر آورده شده است:

10- نحوه تولید تخم نطفه دار

1-10- نحوه‌ی نطفه دار کردن تخم ها

2-10- زمان نطفه دارشدن تخم ها

3-10- ایجاد بانک تخم

4-10- دمای دستگاه جوجه کشی در

5-10- دوره های مختلف

در این گام موارد زیر آورده شده است:

11- استفاده از دستگاه های سِتِر و هَچِر

1-11- انتقال تخم ها از  سِتِر به هَچِر

2-11- شرایط دریافت مجوز

3-11- گند زدایی و شستشو

در این گام موارد زیر آورده شده است:

12- نحوه ضدعفونی سالن و تخم ها

1-12- ضدعفونی کننده های تخم

2-12- شستشوی سالن در چند مرحله

در این گام موارد زیر آورده شده است:

13- تهیه جیره غذایی

1-13- نحوه ی ارائه جیره و نوع ترکیب دان

2-13- کنترل صداهای مزاحم

در این گام موارد زیر آورده شده است:

14- هدف از تولید کبک

1-14- ایجاد شکارگاه

2-14- تولید گوشت مصرفی

3-14- تولید تخم خوراکی

4-14- تولید تخم نطفه دار

5-14- ریسک و موانع تولید

6-14- ماشین های مورد نیاز

در این گام موارد زیر آورده شده است:

15- پرسش و پاسخ

1-15- محل تهیه کبک تخم گذار؟

2-15- فاصله مزرعه تولید تا مرکز شهر چقدر باید باشد؟

3-15- کبک تولیدی را کجا بفروشیم؟

مدرس دوره

محمد عدسی

کارشناسی
آقای محمد عدسی فردی متخصص و مجرب در حوزه پرورش کبک هستند.
ارزیابی دوره
5 از 5
4 نفر امتیاز داده اند
95
95
85
90
80
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
محمدرسول شاطری

سلام میخواستم بدونم جوجه یک روزه چند ساعت نور میخواهد چون آقای عدسی نگفتند

مجید

سلام

با جناب آقای عدسی در سامانه میدون، بخش کلینیک مشاوره ثبت درخواست مشاوره تخصصی دهید.

تشکر


نظرات

با سلام . چه مراحلی از آموزش هاتون بصورت فیلم و چه قسمت هایی بصورت متنی هست . واینکه این آموزش هاتون جامع و کامل هست؟ چون دنبال یک منبع کامل و به روز میگردم .

حدیثه دیده خانی

با سلام دوره های متنی و دوره های تصویری به صورت جداگانه تدوین شده اند و در سایت میدون قابل مشاهده می باشند. 

با تشکر