کبک،پرنده ای ظریف اما مقاوم
کبک پرنده ای با مقاومت بالا در برابر تغییرات آب و هوایی ولی در عین حال پرورش سودآور آن نیازمند دانش کامل و تجربه کافی است.
کبک پرنده ای با مقاومت بالا در برابر تغییرات آب و هوایی ولی در عین حال پرورش سودآور آن نیازمند دانش کامل و تجربه کافی است.
به گزارش «میدون» ، کبک پرندهای مقاوم است که با شرایط محیط سازگاری پیدا میکند ولی هیچ مقاومتی دربرابر آلودگیهای محیطی از خود نشان نمیدهد و باعث مرگ و میر آنها میشود. محصولاتی که از کبک به دست میآید، گوشت و تخم آن است. تخم کبک به دلیل بالا بودن ارزش غذایی از بازار مصرفی با تقاضای بالا بهره میبرد.
توضیحاتی درباره کسب و کار پرورش کبک
برای شروع کسب و کار پرورش کبک در زمین 200 متر مکعبی، شما نیاز به 80 میلیون تومان سرمایه اولیه دارید که در مقیاس 1000 مولد، ماهانه 3 میلیون تومان درآمد خواهید داشت. گوشت کبک در بازار هر 1 کیلو گرم به قیمت 36 هزار تومان و تخم کبک نیز در جعبههای 6 تایی به قیمت 6800 تومان به فروش میرسند.
بازار مصرفی داخلی استانهای تهران، یزد، اصفهان و ... در تولید گوشت کبک فعال و در زمینه صادرات استانهای مرزی دارای مزیت هستند. به جز صادرات به عراق ، افغانستان، کویت، ارمنستان و آذربایجان، محصولات کبک در ایران هم فروش خوبی دارند و فروشگاههای زنجیرهای و عرضه کننده پروتئین، مشتری دست به نقد محصولات شما هستند.
برای دریافت مجوزهای لازم کسب و کار پرورش کبک، باید دورهای غیر حضوری این کسب و کار بگذرانید و از سازمان محیط زیست، جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کشور مجوزهای لازم را دریافت کنید.
نکاتی که هنگام شروع کسب و کار پرورش کبک باید به آن توجه کنید:
یکی از مهمترین قسمتهای کسب و کار که به شدت روی موفقیت شما تاثیر خواهد داشت، جوجهکشی است. هرچه این مرحله بدون مشکل و با دقت بیشتری انجام شود تعداد و کیفیت جوجههای به دست آمده بهتر است و در نتیجه سوددهی شما بیشتر خواهد بود.
یکی دیگر از عوامل مهم در پرورش کبک، محل مناسب است. محل مناسب برای این کسب و کار باید از تهویه مناسب هوا، عایق حرارتی، دسترسی آسان برای خروج مواد زائد و نور مناسب بهرهمند باشد تا کبکها در محیط سازگار رشد و تکامل پیدا کنند.
ریسکها و خطرات کسب و کار پرورش کبک
کسب و کار پرورش کبک از سود بالایی برخوردار است اما این سود در گروی دقت و ظرافت عمل شما میباشد. از خطراتی که تمام کارآفرینان این حوزه را تهدید میکند، بیماری است.
بیماری یکی از بزرگترین ریسکهای این کسب و کار است یعنی یک بیماری واگیر دار ساده میتواند تمام سرمایه شما را از بین ببرد. این بیماری شاید باعث از بین رفتن کبک نشود ولی در گوشت و تخم آن نفوذ میکند و عملاً کبک را بیفایده میکند. شما میتوانید با مشورت از کارآفرینان و متخصصان این حوزه از آن بگذرید.
مجموعه از متخصصین و مشاوران این حوزه در «کلینیک مشاورهای میدون» آماده پاسخگویی به سوالات و نگرانیهای شما هستند.
برگ برنده کسب و کار
شرط بقای هر کسب و کار در عرضه کالا یا خدمات به مشتری است پس برگ برنده هر کسب و کار موفق، بازاریابی فعال و پویا است. یکی از مزیتهای بازاریابی فعال رهایی از هزینههای سنگین انبارداری است. محصولات کبک بازار مصرفی داخلی و خارجی مناسبی دارند، ولی نباید از بازاریابی غافل شد.
جمعبندی
کسب و کار پرورش کبک در دوره زمانی 6 ماه قابل انجام است و در مقیاس 200متر مکعب به 80 میلیون تومان سرمایه اولیه نیاز دارد و درماه 3 میلیون تومان سوددهی خواهد داشت. ریسک این کار متوسط بوده و با 1 تا 3 نفر قابل انجام است. یادگیری صحیح و اصولی پرورش کبک نیازمند دسترسی به منابع غنی و ارتباط با کارآفرینان موفق این حوزه دارد که سامانه «میدون»، کسب اطلاعات و دانش لازم برای پرورش کبک را از طریق «دورههای آموزشی» و ارتباط با کارآفرینان و مشاوران متخصص را با «کلینیک مشاوره »برای شما فراهم کرده است.
نظرات (1)
فائزه عباسی
در مورد بازار پرنده های زینتی سوال دارم. میخوام بدونم روش ها و بازار های هدف این کسب و کار چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. در کلینیک مشاوره درخواست ثبت کنید.