در این گام موارد زیر آورده شده است:
1- مقدمه و معرفی
1-1- مساحت محل پرورش
2-1- آشنایی با کمپوست
چند سالی است که اسم قارچ گانودرما بر سر زبان ها افتاده و تبلیغات بسیاری در زمینه اثرات درمانی و دارویی آن در فضای مجازی و عطاری ها و... صورت گرفته است که شاهد موج گسترده ای از اظهارات موافقان و مخالفان هستیم.
به گفته کارشناسان قارچهای دارویی گانودرما به دلیل دارا بودن ترکیبات پلی ساکاریدی، آدنوزین، جرمانیوم، آنتی اکسیدان های قوی، سلنیوم و آنزیم سوپراکسید دیسموتاز و... باعث کاهش قند و چربی خون، تقویت سیستم ایمنی بدن و... می شود.
قارچ گانودرما با نام لاتین reishi یا ganoderma از هزاران سال پیش در طب سنتی آسیای شرقی استفاده میشد. این قارچ در چین نمادی از سلامتی و طول عمر به همراه شادی و اقبال در زندگی بود و دو هزار سال در کشورهای مختلف شرقی به خواص درمانی آن اعتقاد داشتند. گانودرما زمانی تنها برای امپراطوران و بزرگان استفاده میشد و در اختیار عموم مردم قرار نداشت.
این قارچ، بو و طعم دلپذیری ندارد و خام آن قابل خوردن نیست. در کشورهای مختلف به غیر از چین، ژاپن و کره این قارچ به صورت ترکیب با خوردنیها یا دمنوش های مختلف به خصوص به صورت پودر شده مصرف میشود.
برای سرمایه گذاری روی این کسب و کار نیاز به حدود 40 میلیون تومان با گرفتن یک فضای 30 متری، و هزینه اندکی برای قفسه بندی، سیستم گرمایشی و سرمایشی دارد.
پرورش این گیاه، مختص قشر خاصی نیست و همه با هر شرایط و موقعیتی می توانند به این شغل ورود پیدا کنند. ناگفته نماند که تنها ریسک این کار، کنترل دما است که قابل یادگیری است و شش تا هفت ماه نیز به دلیل قابلیت خشک شدن، ماندگاری دارد.
این دورهی آموزشی به عمدهی جنبههای پرورش قارچ گانودرما پرداخته و بهدلیل ارتباط گستردهی میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه بهره گرفته شده است. مدرسهی میدون و کلینیک مشاوره نیز آمادهی برگزاری کلاسهای حضوری و ایجاد بستر برای ارتباط با مشاوران متخصص در این حوزه هستند.
مدت زمان این فیلم آموزشی حدود 4 ساعت و 24 می باشد.
لازم به ذکر است که فیلم کارگاه آموزشی قارچ گانودرما بصورت آنلاین و فقط در حساب کاربری شما در سایت میدون قابل مشاهده بوده و امکان دانلود و ذخیره آن وجود ندارد.
در این گام موارد زیر آورده شده است:
1- مقدمه و معرفی
1-1- مساحت محل پرورش
2-1- آشنایی با کمپوست
در این گام موارد زیر آورده شده است:
2- مشخصات فضا
1-2- مساحت مناسب برای شروع کار
2-2- شرایط ساختی فضا
3-2- ارتفاع فضا
4-2- عایق بندی
در این گام موارد زیر آورده شده است:
3- شرایط سالن استاندارد
1-3- شرایط سقف
2-3- ابعاد قفسه ها
3-3- راهرو و زه کش ها
4-3- جنس قفسه ها
در این گام موارد زیر آورده شده است:
4- شرایط نگهداری
1-4- میزان نور در ماه اول و سه ماهه بعد
2-4- میزان دما ماه اول و سه ماهه بعد
3-4- میزان دی اکسید کربن ماه اول و سه ماهه بعد
4-4- میزان رطوبت در ماه اول و سه ماهه بعد
در این گام موارد زیر آورده شده است:
5- شرایط آماده سازی برای ورود کمپوست
1-5- وسایل قفسه
2-5- فاصله قفسه ها
3-5- میزان نور پس از ورود کمپوست
4-5- تفاوت نور طبیعی و مصنوعی
5-5- سکوی دسترسی به قفسه ها
6-5- چینش کپوست در قفسه ها
در این گام موارد زیر آورده شده است:
6- شرایط محیطی پرورش
1-6- شرایط کف قفسه ها
2-6- شرایط فراهم کردن دی اکسید کربن
3-6- اهمیت و شرایط فراهم کردن رطوبت
در این گام موارد زیر آورده شده است:
7- شرایط نوری پرورش
1-7- شرایط ایجاد پنجره برای نور
2-7- اهمیت نور در پرورش
3-7- فاکتورهای دما و و نور
در این گام موارد زیر آورده شده است:
8- دستگاه های موردنیاز پرورش
1-8- دستگاه هواساز
2-8- وسایل سنجش
3-8- غیر مستقیم قراردادن هواساز
4-8- تعدادلامپ برای نور
در این گام موارد زیر آورده شده است:
9- اتاق دستیابی
1-9- اهمیت اتاق دستیابی
2-9- متراژ اتاق دستیابی
3-9- اینورتور گرمایش و سرمایش
در این گام موارد زیر آورده شده است:
10- شرایط کمپوست
1-10- نحوه ورود و چینش کمپوست ها
2-10- مقدار تولید و فروش
3-10- نحوه باز کردن کمپوست ها
4-10- زمان باز کردن کمپوست ها
در این گام موارد زیر آورده شده است:
11- پرورش قارچ گانودرما در ماه دوم به بعد
1-11- زمان کار دستگاه رطوبت ساز
2-11- میزان دی اکسید کربن
3-11- میزان دما
4-11- مشاهده کمپوست و کیفیت های آن
5-11- مراحل رشد
در این گام موارد زیر آورده شده است:
12- فوت های کوزه گری از پرورش قارچ گانودرما
1-12- نحوه ایستادن کمپوست
2-12- تعداد ردیف های قفسه
3-12- مقدار آب دهی به قارچ
در این گام موارد زیر آورده شده است:
13- قفسه بندی سالن
1-13- ابعاد قفسه
2-13- قالب بندی و قفسه بندی
3-13- دریچه خروجی و پنجره سالن
در این گام موارد زیر آورده شده است:
14- نحوه کار هواساز
1-14- ظرفیت هواساز
2-14- نحوه استفاده از هواساز
3-14- کارکرد هواساز
در این گام موارد زیر آورده شده است:
15- برداشت قارچ
1-15- شیوه برداشت
2-15- فاصله چین ها
3-15- ترکیبات کمپوست
در این گام موارد زیر آورده شده است:
16- اطلاعاتی در باره نیازها و پرورش قارچ
1-16- چاله ضدعفونی
2-16- معایب سالن اجاره ای
3-16- لایه های رنگی برای برداشت
در این گام موارد زیر آورده شده است:
17- خشک کردن قارچ گانودرما
1-17- شیوه خشک کردن
2-17- میزان دما در زمان خشک کردن
3-17- گرمایش توام با اکسیژن
4-17- بسته بندی
در این گام موارد زیر آورده شده است:
18- خواص قارچ گانودرما
1-18- خواص دارویی و درمانی
در این گام موارد زیر آورده شده است:
19- بازاریابی و فروش
1-19- شیوه فروش قارچ گانودرما
2-19- بهترین شیوه فروش
3-19- تناسب عرضه و تقاضا
4-19- قیمت در بازار
در این گام موارد زیر آورده شده است:
20- بازاریابی و فروش
1-20- تجهیزات
2-20- سموم و آفات
3-20- دیگ بخار
4-20- هزینه های متغیر
در این گام موارد زیر آورده شده است:
21- آلودگی های قارچ گانودرما
1-21- ضدعفونی کردن سالن
2-21- دمای خطرناک برای کمپوست
3-21- سالن استاندارد
در این گام موارد زیر آورده شده است:
22- اطلاعاتی در مورد نیازهای کار
1-22- نیروی انسانی
2-22- توجه به تولید نه فروش
3-22- کشورهایی جهت صادرات
در این گام موارد زیر آورده شده است:
23- عوارض جانبی قارچ
1-23- بیماری های قارچ گانودرما
2-23- علل بیماری ها
3-23- ضایعات قارچ
در این گام موارد زیر آورده شده است:
24- پرسش و پاسخ
1-24- گونه های قارچ گانودرما
2-24- بازار فروش داخلی و خارجی
3-24- نحوه استفاده از افروز (کود)
سام. آیا کاشت و پرورش گانودرما مناسب آب و هوای گرم و خشک استان بوشهر هست؟ در ضمن فضای کشت از چه مصالحی تهیه می شود؟
سلام. پرورش قارچ گانودرما در فضای بسته و کنترل شده صورت میگیرد، از این رو در استان مذکور نیز می توان این طرح را اجرا کرد. محیط کشت از براده های چوب ایجاد می شود.
سلام بنظرتون مجوز میدن اتاق خواب رو به کارگاه پرورش قارچ گانودرما تبدیل کنم ؟؟؟