طرح توجیهی تولید رب انار (خانگی)
مدرس:حوریا ملکی

336000 تومان
خرید دوره

طرح توجیهی تولید رب انار (خانگی)

4 از 5
2 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط مرتبط با محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

بسیاری از خانم‌های خانه‌دار به دلیل مشغله‌ای که در منزل دارند، نمی‌توانند خارج از منزل به کسب و کار درآمد بپردازند؛ مشاغل خانگی برای این دسته از افراد بسیار مناسب هستند. یکی از این مشاغل خانگی تولید رب انار است که معمولا در فصل برداشت میوه انار انجام می‌گیرد. ایران بزرگترین تولید کننده و صادر کننده انار در جهان است. سالانه در حدود 90 هزارتن انار در کشور تبدیل به رب انار می‌شود. گردش مالی این صنعت در کشور حدود 390 میلیارد تومان در سال می‌باشد. صادرات رب انار تولیدی در کشور به روش سنتی و یا صنعتی به کشورهای ارمنستان، عراق، امارات، عمان، ترکمنستان و قطر انجام می‌گیرد.

یکی از مزایای این شغل خانگی عدم نیاز به فضای زیاد می‌باشد. اگر شما تنها 20 مترمربع از فضای منزل خود را برای امر تولید آماده‌سازی نمایید، قادر به شروع این کسب و کار خواهید بود. البته علاوه بر فضا نیاز به تجهیزات تولید و بسته‌بندی نیز خواهید داشت. برای این منظور 9.7 میلیون تومان باید فراهم آورید. هزینه جاری سالانه این طرح نیز 110 میلیون تومان پیش‌بینی شده است. 6 ماه در سال می‌توان رب انار تولید کرد و در کل سال به فروش رساند. ظرفیت تولید سالانه 7500 بطری 500 میلی‌لیتری رب انار به عنوان ظرفیت تولید در این طرح در نظر گرفته شده است. در صورتیکه بتوانید تمام محصول تولیدی در سال را با قیمت مورد نظر خود به فروش برسانید، قادر به کسب ماهانه حداقل 2.58 میلیون تومان سود خالص خواهید بود که این مقدار سود با توجه به سرمایه درگیر، بسیار عالی است. نرخ سوددهی این کسب و کار سالانه 117 درصد می‌شود که سوددهی بسیار مطلوبی برای یک شغل می‌باشد.

دوره آموزشی حاضر به تمامی جنبه های مورد نیاز برای تولید رب انار پرداخته است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر رب انار در کشور بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس­های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

رئوس مطالب ارائه شده در این گام (43 دقیقه و 55 ثانیه):

الف) کلیات (چگونه یک طرح کسب و کاری خوب بنویسیم؟)

ب) شناخت بازار 

پ) تعریف محصول/خدمات 

ت) فروش 

ث) عملیات تولید 

ج) مدیریت کسب و کار 

چ) برنامه مالی 

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

1- معرفی کسب و کار

1-1- مقدمه

1-2- عملیات

1-2-1- مرحله پیش تولید

1-2-2- مرحله تولید

1-2-3- مرحله آبگیری از انار

 

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

2- بیان مسئله و لزوم راه اندازی کسب و کار

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

3- جذابیت‌های مالی طرح

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

4- ضروریات کسب و کار

4-1- آب

4-2- هوا و مسائل جوی

4-3- زمین و مکان

4-4- حمل و نقل و ارتباطات

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

5- معرفی منطقه نمونه کشوری

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

6- مدل کسب و کار

6-1- میزان تولید پیش بینی شده

6-2- برنامه عملیاتی

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

7- قوانین مرتبط با کسب و کار

7-1- قوانین مالیاتی

7-2- مجوزهای مورد نیاز

7-2-1- مجوز مشاغل خانگی

7-2-2- ثبت برند و علامت تجاری

7-2-3- نشان سیب سلامت بهداشت

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

8- محاسبه و تحلیل مالی طرح

8-1- فرضیات

8-2- هزینه‌های ثابت

8-2-1- ساختمان

8-2-2- ماشین آلات، تجهیزات و ابزار آلات

8-2-3- هزینه‌های قبل از بهره برداری

8-2-4- جمع کل سرمایه‌گذاری ثابت

8-3- جداول هزینه های جاری طرح

8-3-1- مواد اولیه و نهاده ای تولید

8-3-2- حقوق و دستمزد

8-3-3- هزینه نگهداری و تعمیرات

8-3-4- هزینه استهلاک

8-3-5- هزینه سوخت و انرژی

8-3-6- جمع هزینه‌های جاری طرح

8-4- سرمایه در گردش ماهانه

8-5- جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

8-6- فروش سالانه (درآمد)

8-7- برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

8-8- پیش بینی مالی طرح

8-9- محاسبه دوره بازگشت سرمایه و نرخ سوددهی

8-10- محاسبه نقطه سر به سر

8-11- پیش بینی های پنج ساله طرح

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

9- مطالعه و تحلیل بازار

9-1- بازارهای هدف و مخاطبین فروش

9-2- میزان تولید کنونی محصول در بازارهای هدف

9-3- آمار صادرات و واردات

9-4- برنامه تبلیغاتی و فروش

9-5- تحلیل رقبا

9-6- تحلیل مزیت های رقباتی

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

10- پیش بینی ریسک های کسب و کار

10-1- ضروریات

10-2- ملزومات

10-2-1- مشکلات ناشی از خرید انار بی کیفیت

10-2-2- مشکلات دریافت مجوز

10-3- عملیات

10-4- مالی

10-5- بازار 

10-6- جدول تحلیل SWOT

مدرس دوره

حوریا ملکی

کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر-نرم افزار
خانم ملکی تخصص کافی در حوزه تولید انواع ترشی، مربا، مارمالاد، شیرینی جات و رب انار دارند.
ارزیابی دوره
4 از 5
2 نفر امتیاز داده اند
89
88
89
89
86
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
نظرات