در این گام موارد زیر آوره شده است:
آشنایی کلی
تاریخچه ،انواع و اقسام ، محل تولید
مزیت های تولید این محصول
جذابیت های مالی طرح
فواید وخواص محصول
شناخت روند کلی تولید رب انار و میزان محصول نهایی
تولید رب انار یکی از مشاغل خانگی بوده که نیاز به تهیه لوازم اولیه پخت وپز خاصی ندارد و در همه منازل موجود است و به همکاری اعضای خانواده با سرمایه ای کمتر از 800.000 تومان درماه می توان به سود خالص بالغ بر 800.000 تومان رسید.
رب انار دارای خواص درمانی فراوان (لاغر کننده، مفید برای پوست و سیستم گوارشی، پیشگیری از سرطان و . . . ) است و با فاصله گرفتن مردم از مواد دارویی صنعتی و روی آوردن به مواد طبیعی ارگانیک، رب انار خانگی و بدون مواد افزودنی طرفداران زیادی دارد.
باتوجه به اینکه تولید رب انار مختص فصول سرد سال است، با تولید رب گوجه فرنگی و لواشک، مربا، ترشی و . . . در ماه های دیگر سال می توان به این کسب و کار رونق بخشیده و رضایت مشتری را در طول سال حفظ کرد.
این دورهی آموزشی به عمدهی جنبههای راهاندازی کسبوکار تولید رب انار پرداخته و بهدلیل ارتباط گستردهی میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه بهره گرفته شده است. مدرسهی میدون و کلینیک مشاوره نیز آمادهی برگزاری کلاسهای حضوری و ایجاد بستر برای ارتباط با مشاوران متخصص در این حوزه هستند.
توجه: دوره آموزشی تولید رب انار، دوره ای مجازی (غیر حضوری) و مبتنی بر متن است.
در این گام موارد زیر آوره شده است:
آشنایی کلی
تاریخچه ،انواع و اقسام ، محل تولید
مزیت های تولید این محصول
جذابیت های مالی طرح
فواید وخواص محصول
شناخت روند کلی تولید رب انار و میزان محصول نهایی
در این گام مکان تولید رب انار را از چهار جهت بررسی می کنیم:
آب
هوا، دما و مسائل جوی
زمین و خاک
حمل و نقل و ارتباطات
در این گام موارد زیر را بررسی می کنیم:
ظرفیت تولیدی
ساختمان و سازه(بستر کار)
تجهیزات و ماشین آلات و ابزارات
فن آوری
مواد اولیه و مواد مصرفی
سوخت ها و انرژی های مورد نیاز
نیروی انسانی
ملاحظات حقوقی و قانونی
حمایت های دولتی در مورد کسب و کار مدنظر
جدول ملزومات
در این گام موارد زیر را بررسی می کنیم:
جدول هزینه های ثابت
هزینه های جاری در هفته
جمع در آمد ها در هفته
جمع در آمد ها در ماه
پیش بینی جریان نقدی
جدول سرمایه
چگونه می توان به این سرمایه دست یافت؟
در این مرحله موارد زیر را بررسی می کنیم:
بازار هدف کجاست؟
اندازه بازار هدف حدودا چقدر است؟
میزان مصرف کنونی در بازار هدف چقدر است؟
میزان مصرف (تقاضا) در بازار هدف در زمان بهره برداری چقدر است؟
وضعیت کنونی رقابت(رقبا) در بازار هدف محصول ما چگونه است؟
تحلیلی از بازار های محلی
فرهنگ مصرف کالا
در این قسمت مراحل زیر را گام به گام شرح می دهیم:
پبش تولید
مرحله اول(شست و شو و دانه کردن)
مرحله دوم(حرارت دهی و جدا کردن هسته ها)
مرحله سوم(جوشاندن و تغلیظ)
چند نکته بسیار مهم درباره تهیه رب انار خانگی
مرحله چهارم ( فروش و بازاریابی)
نکاتی برای جلوگیری از کپک زدن رب انار خانگی
در این گام ریسک هایی که ممکن است در زمینه های زیر با آن ها مواجه شوید را معرفی می کنیم:
ملزومات
عملیات
مالی
بازار
در این گام پیشنهاداتی برای موفقیت بیشتر در این حرفه آورده ایم.
دراین قسمت، برای آشنایی بیشتر، مصاحبه با افراد موفق آورده شده است.
در این گام اطلاعاتی درباره اهمیت تولید رب انار بر مباحث زیست محیطی ارائه می گردد.
ما خودمان باغ انار داریم وامسال مقداری در حد 50کیلو رب انار گرفتیم رب خانگی مرغوب اما برای فروش ان مشکل داریم وبازار ندارد خواهشمندم اگر میتوانید راهنمایی بفرمایید
سلام. جهت دریافت مشاوره در زمینه بازار یابی محصولتان در قسمت مشاوره سایت میدون، درخواست خود را ثبت کنید. با تشکر.
سلام، خسته نباشین، میشه بفرمایین بازار فروش رو چطور میتونیم پیدا بکنیم واسه این کار؟
با سلام. تبلیغ کالای مورد نظر در سطح شهر، بازاریابی در مراکز تولید مواد غذایی، ارائه رب انار رایگان برای مصرف شخصی صاحبان فروشگاه های مواد غذایی جهت فروش محصول شما، شرکت در نمایشگاه ها و بازار های محلی مواد غذایی، از راه های بازار یابی این محصول است. برای کسب اطلاعات بیشتر در باره اصول بازار یابی به قسمت مشاوره سایت میدون مراجعه بکنید.