در این قسمت موارد زیر را آورده ایم:
1. مقدمه
1.1. آشنایی کلی
1.1.1 تفاوت مربا و مارمالاد
1.1.2 تاریخچه
1.1.3 انواع ساختمانهای مناسب این صنعت
1.1.4 انواع روشهای تولید و فرآوری صنعتی و خانگی
1.1.5 انواع تجهیزات مورد نیاز برای تولید مربا و مارلاد به شکل خانگی و صنعتی
1.1.6 انواع ترکیبات مورد نیاز برای تولید محصول به شکل صنعتی و خانگی
1.2. انواع و اقسام مربا و مارمالاد
1.2.1. مربای به
1.2.2. مربای هویج
1.2.3. گل محمدی
1.2.4. مربای کیوی
1.2.5. مربای پرتقال
1.2.6. مربای بهارنارنج
1.2.7. مربای بالنگ
1.2.8. مربای توت فرنگی
1.2.9. مربای انجیر
1.2.10. مربای هندوانه
1.2.11. مربای زردآلو
1.2.12. مربای هلو
1.2.13. مربای گلابی
1.2.14. مربای گوجه سبز
1.2.15. مربای تمشک
1.2.16. مربای سیب
1.2.17. مربای آناناس
1.2.18. مربای انبه
1.2.19. مربای آلبالو
1.1.20 مربای آلو
1.2.21. مربای انار
1.2.22. مربای گیلاس
1.2.23. مربای شقاقل
1.2.24. مربای نارنگی
1.2.25. مربای طالبی
1.2.26. مربای زرشک
1.2.28. مربای توت
1.2.29. مربای انگور
1.3. مزیتهای اقتصادی تولید مربا
1.4. جذابیتهای مالی طرح
1.5. فواید و خواص محصول
1.6. شناخت روند کلی تولید مربا و مارمالاد در منزل