مواردی که در این گام آورده شده است:
1 مقدمه
1.1 آشنایی کلی
1.1.1 تاریخچه
1.1.2 انواع ساختمان و سازه
1.1.3 انواع روشهای تولید و فرآوری صنعتی و خانگی
1.1.4 انواع تجهیزات موردنیاز تولید و بستهبندی محصولات ترشی و شور
1.1.5 انواع ترکیبات موردنیاز برای تولید محصول به شکل صنعتی و خانگی
1.2 انواع و اقسام
1.2.1 ترشی مخلوط
1.2.2 ترشی لیته
1.2.3 ترشی بندری
1.2.4 ترشی آلبالو
1.2.5 ترشی بامیه
1.2.6 ترشی فلفل
1.2.7 ترشی پیاز
1.2.8 ترشی بادمجان شکم پر
1.2.9 ترشی گوجهسبز
1.2.10 ترشی لبو
1.2.11 ترشی گوجه
1.2.12 سیرترشی
1.2.13 ترشی نازخاتون
1.2.14 شور مخلوط
1.2.15 خیار شور
1.3 مزیتهای تولید این محصول (از منظر اقتصادی)
1.4 جذابیتهای مالی طرح
1.5 فواید و خواص محصول
1.6 شناخت روند کلی تولید ترشی، شور و خیار شور