پول درآوردن از رنگ به رنگ ترشی

 


برنامه میدون در این قسمت میزبان بانوی کارآفرینی ساکن دزفول است که از درون دبه های ترشی پول در می آورد...

ترشی یکی از پرفروش ترین میان وعده ها در جهان است که تنوع عذایی بسیار موجب افزایش مصرف آن شده است؛ کمتر محصولی در خانواده محصولات کشاورزی است که نتوان با آن ترشی یا شور درست کرد؛ گل کلم، هویج، گوجه، بادمجان، آجیل، خرما، بامیه، انبه، پیاز، انواع میوه و... ترشی انداختن شاید در ابتدا کار ساده ای به نظر برسد اما افراد زیادی سالیان سال در این حوزه کار می کنند تا بتوانند فوت و فن های آنرا کشف کنند، از قالب خانگی درآیند و به کسب درامد بپردازند. سرکار خانم فاطمه فرزام زاده یکی از این افراد است که خود را از شهرستان دزفول استان خوزستان به تهران، استودیو برنامه میدون رسانده است.

ترشی بادمجان نقلی، سرکه مارچوبه، مخلوط کلم و مخلوط رب گوجه ازجمله محصولاتی است که در کارگاه این بانوی کارآفرین با برند خرم دز، واقع در شهرک صنعتی ماهور برنجی تولید می شود. خانم فرزام زاده خود در رشته علوم و صنیع غذایی تحصیل کرده و دارای 9 سال تجربه در این حوزه است. او با گردآوری تیمی متخصص و کاربلد موفق به راه اندازی کسب و کاری شده که می تواند علاوه بر درآمدزایی و سودآوری، در سلامت افراد جامعه نیز موثر باشد.

کاهش چربی خون، جلوگیری از ابتلا به برخی سرطان ها، متعادل کردن میزان اسید معده و کاهش قند خون ازجمله فواید ترشی هاست؛ علاوه بر این

  • ترشی سیر: حاوی ویتامین A، B1، B2 و C و آنتی بیوتیک قوی
  • ترشی فلفل: دارای ویتامین های A، C و K مناسب برای درمان آسم، لثه های ملتحب، روماتیسم و زخم
  • ترشی هویج: حاوی مقدار زیادی کاروتنوئید که سبب کاهش خطر بیماری های قلبی شده و فشار خون بالا، کلسترول بالا، کبد و مشکلات پوستی و چین و چروک را برطرف می کند.
  • ترشی خیار: سرشار از ویتامین A، B و C، اوره، پپتیداز، پروتئاز است که به معده برای هضم مواد غذایی کمک می کند و مشکلات پوستی، تورم و چین و چروک را از بین می برد.

هرچند که علیرغم این فواید، مصرف زیاد ترشی از سوی بسیاریا ز مختصصین تغذیه تایید نمی شود؛ بیماری‌های لاعلاجی مانند ضعف اعصاب، دیابت، چاقی، ام اس، پارکینسون، رعشه، لقوه، دمانس ( زوال عقل) و صرع از خوردن زیاد ترشیجات حاصل می‌شود. ترشی سرکه نیز باعث نابود کردن حنجره و خلط پشت حلق خواهد شد درنتیجه باید در میزان استفاده از آن جانب تعادل را رعایت کرد.

صاحب برند خرم دز خود را به شصت و نهمین قسمت از برنامه میدون رسانده تا علاوه بر ارائه طرح توجیهی کسب و کار خود به داوران این مسابقه کارآفرینی علی الخصوص آقای مصطفی زاده، شانس خود را برای حضور در رویداد سرمایه گذاری و اخذ سرمایه برای توسعه کارش امتحان کند؛ مشاوره درخصوص موارد درمانی و تغذیه ای ازجمله این برنامه ها خواهد بود.

برای امتیازدهی به این کسب و کار و سهم داشتن در پیشرفت سرکار خانم فاطمه فرزام زاده، اینجا کلیک کنید...

نوشته شده توسط: میدون

پست های مرتبط

نظرات (0)

ثبت نظر جدید

به «میدون» خوش اومدین!
ما در «میدون» تمام تلاش خودمون رو کردیم تا سطح درآمدی تون بالاتر بره. برای رسیدن به این هدف، کلی کار تحقیقاتی تو کل کشور انجام دادیم و با یک روش تحقیق کاملا علمی و مبتی بر واقعیت های منطقه ای مزیت های شغلی سراسر کشور رو مشخص کردیم.
شما با شرکت در «آزمون مسیریابی شغلی» می تونید شناخت بهتری از استعدادهای شغلی و کاری خودتون برسین؛ بعد از اون با مراجعه به «دوره های آموزشی» و فراگیری چهار مهارت مدیریت بازار، مدیریت مالی، مدیریت ریسک و مدیریت عملیاتی در هر کسب و کار شناخت بهتری برای تصمیم گیری ورود به اون کار و پیدا می کنید.
بخش «نیازمندی ها» به شما کمک می کنه تا ملزومات و سرمایه مورد نیازتون برای شروع یا ادامه کسب و کار رو با استفاده از ظرفیت های مردمی پیدا کنید وهمه جوره مهیا راه اندازی کسب وکارتون بشین.
یادتون باشه با استفاده از تجربیات مشاورین خبره در حوزه مورد نظرتون از طریق « کلینیک مشاوره» ریسک شکست تو کارتون و کم خواهید کرد.
«میدون» از ابتدا تا رسیدن به موفقیت، همراهتان خواهد بود.


logo-samandehi