7. پلن عملیاتی (دانش تولید، مراحل تولید، نکات مهم و...)
7.1 پیش تولید
7.1.1 آشنایی با رفتار شترمرغ
7.1.2 ساخت ساختمان و گردشگاه
7.1.3 خرید جوجه شترمرغ یکماهه
7.1.4 تهیة خوراک مورد نیاز
7.2 مرحله اول
7.2.1 آمادگی سالن پرورش جوجه قبل از شروع به پرورش
7.2.2 انتقال جوجه شترمرغها به مزرعه
7.2.3 پرورش جوجه از یک ماهگی تا سه ماهگی
7.2.4 پرورش شترمرغها از 3 ماهگی تا پایان دوره پرواربندی
7.3 مرحله دوم
7.3.1 تغذیة شترمرغهای پروراری
7.3.2 نیاز مصرف آب
7.3.3 بهداشت، بیماریها و واکسیناسیون شترمرغ
7.4 مرحله سوم
7.4.1 محصولات تولیدی، کیفیت گوشت، پر، پوست و روغن شترمرغ
7.5 مرحله چهارم (فروش و بازاریابی)
7.5.1 بازاریابی فرآوردههای گوشت