پرورش زنبور عسل بیشک جزو جذابترین کسبوکارهایی است که در دستهبندی دامداری قرار دارد. متداولترین جریان درآمدی حاصل از زنبورداری، فروش عسل است؛ اما این تنها راه نیست. با توسعهی کسبوکار خود میتوانید از پرورش و فروش زنبور ملکه، برهموم و گردهی گل و زهر نیز کسب درآمد کنید. با توجه به اینکه مدت یادگیری مهارتهای این حرفه کم است، با طراحی یک بیزینس مدل نوین میتوان به فروشی معجزهوار دست یافت که در این حالت، بازار جدیدی را خلق و یا خود را به مزیت رقابتی قدرتمند در بازار فعلی مجهز کردهاید. وجود انواع باغات، مزارع و نواحی کوهستانی با پوششهای گیاهی غنی و طبیعی، کشورمان را به محلی ایدهآل برای پرورش زنبور عسل تبدیل کرده است. لازم به ذکر است که سرانهی مصرف عسل در کشور چهار برابر سرانهی مصرف جهانی و مقدار یک کیلوگرم است.
بر اساس آمارهای موجود، میزان تولید عسل از ۹۰ هزار تن در سال ۹۷، با رشد 24 درصد، به ۱۱۲ هزار تن تا پایان سال ۹۸ رسیده است. کشور طی سال های گذشته، بین 1 الی 5 هزار تن صادرات عسل داشته است. بررسی بازارهای جهانی عسل نشان میدهد که اندازهی این بازار در سال 1399 چیزی نزدیک به 10 میلیارد دلار بوده که نسبت به سالهای گذشته با نرخ 8 درصد، رشد خوبی را تجربه کرده است.
در پلن مالی این دوره آموزشی تمامی هزینه های برای شروع این کسب و کار و نحوه تامین آن و سود دریافتی به صورت کامل توضیح داده شده است.
این دورهی آموزشی به تمامی جنبههای مورد نیاز برای پرورش زنبور عسل پرداخته است و بهدلیل ارتباط گستردهی میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان بزرگ عسل در کشور بهره گرفته شده است. مدرسهی میدون و کلینیک مشاوره نیز آمادهی برگزاری کلاسهای حضوری و ایجاد بستر برای ارتباط با مشاوران متخصص در این حوزه هستند.
توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.