در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- معرفی کارآفرین
اکثر مناطق کشور با داشتن منابع غنی طبیعی از جمله پوشش های گیاهی گسترده در کنار مزارع و باغات کشور، فرصت نابی را برای کسب و کار پرورش زنبور عسل به وجود آورده است. شروع این کسب و کار آسان است! می توان آن را با سرمایه کم شروع کرد و به مرور گسترش داد؛ نحوه پرورش زنبور عسل راحت است و امکان آموزش زنبورداری با هزینه کم فراهم است؛ مواد اولیه مورد نیاز به راحتی در تمامی نقاط کشور تهیه می شود؛ محصول نهایی یعنی عسل، ژل رویال؛ زنبور ملکه، زهر، بره موم و حتی کلونی به شرط کیفیت خوب و بازاریابی مناسب همیشه از بازار مصرفی خوبی برخودار هستند.
می توان گفت از کسبوکارهایی است که همیشه پابرجا بوده و برای سال های آینده نیز رشد خوبی رو براش می توان پیش بینی کرد. آمارهای نشان می دهند که در سال های گذشته متوسط 24 درصد، بازار داخلی این کسب و کار رشد داشته است و در سال 98 به رقم 112 هزار تن رسیده! ظرفیت های موجود برای صادرات عسل نیز قابل توجه است و سالانه حدود 1 الی 5 هزارتن صادرات از کشور صورت گرفته است. آمار بازارهای جهانی نیز حاکی از آن است که سالانه بازار عسل بیش از 8 درصد رشد دارد و رقم حیرت آور 10 میلیارد دلار ارزش ریالی بازار آن است.
این دورهی آموزشی به تمامی جنبههای مورد نیاز برای پرورش زنبور عسل پرداخته است و بهدلیل ارتباط گستردهی میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان بزرگ عسل در کشور بهره گرفته شده است. مدرسهی میدون و کلینیک مشاوره نیز آمادهی برگزاری کلاسهای حضوری و جلسات مشاوره کسب و کاری با مشاوران متخصص و کارآفرینان در این حوزه هستند.
توجه: این دورهی آموزشی مجازی (غیرحضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده میشود.
توجه: فیلم آموزشی حاضر از کارگاه مجازی که روی بستر اسکایروم برگزار شده، تهیه شده است. لطفاً قبل از تهیه، سرفصلهای آموزشی و نمونه ویدئو را تماشا نمایید.
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- معرفی کارآفرین
در این گام به موارد زیر پپرداخته شده است:
1- تجهیزات مورد نیاز
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- مزایا و معایب زنبورداری
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- نحوه خرید کندو و زنبور
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- نحوه آماده سازی کندوها جهت کوچ دادن
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- ویژگی محل استقرار کندوها و فاصله آن ها از یکدیگر
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- اولین بازدید از کندوها پس از استقرار آن ها و نحوه تغذیه
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- مجوز های مورد نیاز
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- پرسش و پاسخ
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- تصویری از زنبورستان و نحوه چیدمان کندوها
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- زنبور شناسی و معرفی نژاد های آن
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- تجهیزات مورد نیاز
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- شرح وطایف زنبور کارگر، نر و ملکه
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- نحوه باز کردن کندوها و بازدید از آن ها
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- نحوه تکاندن زنبورها از شان و برداشت عسل
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- سازمان دهی و مدیریت کندوها
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- پرسش و پاسخ (2)
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- ساختمان کندو
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- تغذیه زنبور ها
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- دشمنان زنبورعسل
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- مبارزه با بیماری ها
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- جمع بندی مطالب
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- برآورد سرمایه مورد نیاز و نرخ سوددهی
در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:
1- پرسش و پاسخ (3)
در این گام به موارد زیر پرداخت شده است:
1- مبحث فروش و کلام پایانی