بازاریابی مناسب در کنار فرهنگ سازی خوب می تواند یک کارآفرین اردک را به سود زیادی برساند؛ مخصوصا اینکه این روزها افزایش آگاهی مردم و توجه بیش از پیش به ارزش غذایی در بین مردم بالا رفته است. مصرف تخم و گوشت اردک، به لیل عدم آگاهی از ارزش غذایی آن، خیلی در بین ایرانیان جا افتاده نیست. کمک به عملکرد صحیح غده تیروئید، وجود کلسترول خوب، انرژی زایی، تقویت اعصاب و حافظه و جلوگیری از بوجود آمدن سلول های سرطانی در بدن ازجمله فوایدی است که در گوشت و تخم این پرنده آبدوست نهفته شده و کسی هم از آن باخبر نیست! بازگشت سرمایه این کسب و کار نسبتا کوتاه است علاوه بر اینکه به هزینه اولیه زیادی نیاز ندارد خصوصا برای تغذیه؛ چراکه اردک ها همه چیز خوار اند و حساسیت زیادی برای تغذیه شان ندارند.
پرورش اردک برای افرادی که سرمایه کمی برای شروع کسب و کارهای حوزه پرورش طیور دارند، گزینه مناسبی است زیرا این پرندگان نسبت به شرایط محیطی و بیماری های رایج طیور مقاومت بیشتری داشته و برای پرورش به تجهیزات و تأسیسات ساده تری نیاز دارند. بازگشت سرمایه در کسب و کار پرورش اردک گوشتی سریع می باشد زیرا دوره پرورش آن حدود 2 ماه طول می کشد و پس از این مدت می توان اردک ها را به فروش رساند. بازار مصرف گوشت اردک بیشتر مربوط به استانهای شمالی کشور می باشد، اما در شهرهای بزرگ نیز می توان گوشت اردک را به فروش رساند. در مورد مشکلات این کسب و کار نیز می توان به مشکلات فروش گوشت در فصل تابستان و بازاریابی آن در مناطقی که فرهنگ مصرف گوشت اردک وجود ندارد، اشاره کرد.
برای شروع کار، باید آموزش های لازم در زمینه پرورش اردک گذرانده شود و یک دید کلی مالی از آینده کسب و کار تهیه گردد. دوره آموزشی پرورش اردک سامانه میدون دید روشنی از این کسب و کار همراه محاسبات مالی، بازار، ریسک، نحوه راه اندازی و نکات فنی را آموزش می دهد. در کنار این دوره آموزشی امکان کسب مشاوره تخصصی از کارآفرینان بخش کلینیک مشاوره میدون نیز وجود دارد.
توجه: دوره آموزشی پرورش اردک، دوره ای مجازی (غیر حضوری) و مبتنی بر متن بوده و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.
در این گام موارد زیر آورده شده است:
1- مقدمه
1-1- آشنایی کلی
1-2- تاریخچه ،انواع و اقسام ، محل کشت و پروش
1-3- تاریخچه
1-4- انواع و اقسام
1-5- مزیت های پرورش صنعتی اردک (از منظر اقتصادی)
1-6- جذابیت های مالی طرح
1-7- فواید وخواص محصول
1-8- شناخت روند کلی کشت، پروشی یا تولید محصول و میزان ثمر دهی آن
در این گام موارد زیر آورده شده است:
2- ضروریات (مباحث مربوط به مکان یابی )
2-1- آب
2-2- هوا، دما و مسائل جوی
2-3- زمین و خاک
2-4- حمل و نقل و ارتباطات
در این گام موارد زیر آورده شده است:
3- ملزومات
3-1- ظرفیت تولیدی
3-2- ساختمان و سازه(بستر کار)
3-2-1- ساختمان و گردشگاه
3-3- تجهیزات و ماشین آلات و ابزارات
3-3-1- دان خوری
3-3-2- آب خوری
3-3-3- منبع آب
3-3-4- وسایل گرمایشی
3-4- مواد اولیه و مواد مصرفی (بذرو تخم+مواد تغذیه ای+مواد درمانی بهداشتی)
3-4-1- جوجه اردک یک روزه
3-4-2- خوراک
3-4-3- کاه یا پوشال
3-4-4- مسائل تغذیه ای و مربوط به رشد (مواد مصرفی)
3-4-5- مسائل بهداشتی و درمانی (مواد مصرفی)
3-5- سوخت ها و انرژی های مورد نیاز
3-6- نیروی انسانی
3-7- ملاحظات حقوقی و قانونی
3-7-1- مجوزهای مورد نیاز
3-7-2- قوانین مالیاتی
3-7-3- جدول ملزومات
در این گام موارد زیر آورده شده است:
4- پلن مالی
4-1- فرضیات
4-2- هزینه های ثابت
4-3- تجهیزات
4-4- جمع کل سرمایهگذاری ثابت
4-5- جداول هزینه های جاری طرح (سالانه)
4-5-1- مواد اولیه و نهاده ای تولید
4-6- حقوق و دستمزد
4-6-1- هزینه نگهداری و تعمیرات
4-6-2- هزینه استهلاک
4-7- سوخت و انرژی
4-7-1- جمع هزینه های جاری طرح (سالانه)
4-8- سرمایه در گردش (ماهانه)
4-9- جمع کل سرمایهگذاری طرح
4-10- فروش (درآمد)
4-11- پیش بینی مالی طرح
4-12- محاسبه دوره بازگشت سرمایه و نرخ سوددهی
4-13- محاسبه نقطه سر به سر
در این گام موارد زیر آورده شده است:
5- پلن بازار
5-1- بازار هدف
5-2- میزان مصرف کنونی در بازار هدف
5-3- وضعیت کنونی رقابت(رقبا) در بازار هدف
5-4- فرهنگ مصرف کالا
در این گام موارد زیر آورده شده است:
6- پلن عملیاتی(دانش تولید- مراحل تولید-نکات مهم و...)
6-1- مرحله اول ( پبش تولید )
6-1-1- احداث آشیانه یا جایگاه پرورش اردک
6-1-2- تنظیم شرایط محیطی ساختمانها و تاسیسات
6-1-3- آماده کردن جایگاه پرورش
6-1-4- توصیه های اختصاصی قبل از ورود نیمچه ها
6-1-5- وضعیت بستر
6-1-6- خرید جوجه
6-2- مرحله دوم(داشت)
6-2-1- تغذیه
6-2-2- مدیریت وزن بدن
6-2-3- پرورش جوجه
6-2-4- بیماری ها
6-3- مرحله سوم(برداشت)
6-4- مرحله چهارم ( فروش)
در این گام موارد زیر آورده شده است:
7- پلن ریسک
7-1- عملیات
7-2- مالی
7-3- بازار
در این گام موارد زیر آورده شده است:
8- پیشنهادات
در این گام موارد زیر آورده شده است:
9- الگوها
9-1- جناب آقای هاشمی
در این گام موارد زیر آورده شده است:
10- فقهی و زیست و محیطی
10-1- فقهی
10-2- زیست محیطی
سلام آیا استخر شنا سر پوشیده برای پرورش اردک مناسب است ؟
سلام
برای پرورش اردک گوشتی نیازی به استخر نیست اما برای تولید تخم نطفه دار وجود آب ضروری است. استخر سر پوشیده رو تا حالا نشنیدم کسی استفاده بکنه! اما فکر نکنم مشکلی باشه مهم اینه که اردک ها داخل آب جفت گیری می کنند.
سلام خسته نباشید میخواستم ببینم کسی بوده تو این مسابقه پرورش اردک گوشتی داده باشه؟ اگه داده چطور میتونم باهاش ارتباط برقرار کنم؟
سلام خدا قوت یه سوال داشتم پرورش اردک گوشتی آخرین وزنش همون دو کیلوگرمه یا بیشتر هم میشه؟
سلام
معمولا پرورش دهنده ها در وزن 2 کیلوگرم کشتار می کنند زیرا پس از این وزن مصرف خوراک بیشتر شده و نگه داری اردک بصرفه نیست.
سلام خسته نباشید در مورد پرورش و امکان صادرات گوشت اردک ممکنه توضیحلتی بدین ؟ و اینکه در ایران کسی گوشت اردک صادر میکند ؟ و همچنیت قیمت گوشت اردک در داخل و یا خارج از کشور ؟و اگه ممکنه در مورد بازار مصرف کوشت اردک در خارج از کشور هم اگه ممکنه توضیحاتی بدین . من در شهر زنجان حدود 4 هکتار زمین دارم و قصد دارم بصورت حرفه ای وارد این کار بشوم البته دیدم صرفا بازار داخلی نیست بلکه نگاهی هم به صادرات گوشت اردک دارم و البته در حال حاضر حدود 300 عدد برای تست نحوه نگهداری جوجه اردک و بازده اون اردک ریختم . لطفا در مورد سئوالاتی که دارم توضیح بدین . خیلی برام مهمه؟
سلام
بنده اطلاع دقیقی از قیمت اردک در سایر کشورها و یا نحوه صادرات آن ندارم اما اردک بیشتر در بین کشورهای عربی طرفدار دارد و شما با مراجعه به سایت اتاق بازرگانی به ادرس http://www.tccim.ir/ImpExpStatsDetail_TarrifCustomCountry.aspx?mode=doit و با وارد کردن کد تعرفه صادرات 0105 می توانید از میزان صادرات و کشورهای مقصد و حتی قوانین صادرات قانونی مطلع بشید
سلام میخواستم بدونم حداقل سرمایه و فضا برای این کار چقدره و ایا در اصفهان انجامش منطقی هست و بازار فروش داره یا خیر
سلام
در قالب مزارع کوچک در هر مترمربع 4 قطعه و در واحد های بزرگ حدود 7 قطعه اردک می توان نگه داشت. بازار فروش اردک در فصول سرد بیشتر است و به ذائقه مردم منطقه بستگی دارد بنابراین باید با تحقیقات میدانی از فروش اردک در اصفهان باخبر شوید.
سلام در دوره پروش اردک رو ، دوتا سوال داشتم؟ کار با دستگاه جوجه ساز در دروه آموزش داده شده یا خیر، این دستگاه چه برند باید تهیه کرد؟ جایی برای تهیه اردک معرفی بکنید؟
سلام
دوره اردک برای پرورش اردک گوشتی است و دستگاه جوجه کشی داخل این دوره توضیح داده نشده است. برای تهیه اردک باید مناطقی مانند ورامین و شمال کشور مراجعه کنید.
سلام. من در این فصل سال ( زمستان) تصمیم گرفتم پرورش اردک و شروع کنم و میخوام ۲۵راس اردک بخرم و با این تعداد شروع کنم. بهتره اردک ها چند روزه باشن که سرمایه زمستون ازبینشون نبره اگه میشه در مورد کلیاتش راهنماییم کنید... ما شمال کشور شهر رشت هستیم
سلام
اگر توانایی تهیه جایگاه مناسب و تامین گرمای مورد نیاز را ندارید می توانید جوجه های 15-20 روزه خریداری کنید. طول دوره پرورش اردک گوشتی حدود 2 ماه است و وزن نهایی آنها هم حدود 2 کیلوگرم سایر اطلاعات فنی را می توانید در دوره آموزشی مطالعه کنید.
سلام برای شروع پرورش اردک ازچه تعداد اردک شروع کنم بعد نحوه نگهداریش چطور هستش واینکه چه مددت زمان لازمه برای پرورش یک دوره اردک
سلام
تعدادش بستگی به امکانات، میزان سرمایه و ظرفیت بازار فروش شما دارد. برای نگه داری می توانید از سیستم های سالن بسته و تغذیه دستی یا سیستم نیمه باز بصورت استفاده همزمان از مرتع و سالن بهمراه تغذیه دستی استفاده کنید. دوره پرورش اردک گوشتی حدود 2 ماه طول می کشد.
پرورش را در یک دوره انجام داده ام اما مشتری وجود نداره به قیمت خریداری کند
سلام
اردک بیشتر در فصول سرد مشتری دارد و برخی مناطق کشور مانند شمال و جنوب معمولا بیشتر گوشت اردک مصرف می کنند. بهرحال با بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی، تبلیغات و یا فروش به افراد واسطه می توانید محصول خودتون رو بفروش برسانید. پیشنهاد می شود اصول بازاریابی و تبلیغ محصول را فرا بگیرید و با افراد بیشتری در ارتباط باشید و به هیچ عنوان با یک بار شکست کار خود را ول نکنید.
سلام خسته نباشید من جوجه اردک گوشتی باید از کجا تهیه کنم
سلام
مجتمع های پرورش اردک مادر دارای مجوز
شهرستان هایی مانند ورامین و برخی شهرهای شمالی کشور قطب پرورش جوجه اردک هستند.
سلام خسته نباشید جیره غذایی برای اردک گوشتی میشه توضیح بدین؟ مثلا چند وعده در روز باید غذا به اردک داد یا چند گرم در روز و از چه دان باید استفاده کرد مثلا (ذرت، گندم و غیره)؟ اگه بصورت نیمه صنعتی بخوای پرورش بدی ممنون
سلام
اردک ها دامنه وسیعی از مواد غذایی را مصرف می کنند. در پرورش اردک می توان بخشی از خوراک را بصورت دستی و بخشی دیگر را از طریق چرای در مرتع تهیه کرد.
خوراک دستی می تواند از طریق کارخانجات خوراک طیور و بصورت پلت(حبه ای) تهیه شود.
در اوایل دوره پرورش روزی 4 مرتبه و در ادامه دوره روزی 2-3 بار خوراک می دهند.
هر اردک برای رسیدن به وزن 2 کیلوگرم حدود 6 کیلوگرم خوراک نیاز دارد.
دوره جدید و بروز شده پرورش اردک بزودی روی سایت قرار می گیرد.
سلام میخواسم درمورد بازار فروش اردک بدونم منطقه زندگیم هم اصفهانه
سلام
استان های شمالی کشور بیشترین مصرف اردک را دارند و در شهرهای بزرگ نیز می توان فروش داشت البته بازار فروش گوشت اردک معمولا فصلی است و در فصول سرد فروش بهتری دارد.
رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت اردکان، ميزان توليد حلوا ارده منحصر بفرد اين شهرستان را در زمان اوج فر ...
مشاهده آیتمزمان را از دست ندهید!
میدون؛ جامع ترین سامانه هدایت، آموزش و پشتیبانی کسب و کارهای کوچک
نظرات (3)
با سلام لطفا بفرمایید که چگونه سرمایه اولیه ی این کار را 0 تومان نوشته اید ، اگر این رقم غلط است لطفا مبلغ درست را ذکر بفرمایید
فروش وفروش لطفا جواب دهید با تشکر
سلام وقت بخیر من چند ماه پیش حدود 100 قطعه اردک پرورش دادم حالا بزرگ شدن میخوام بفروشم هیچ اطلاعی از بازار فروش و قیمت ندارم میشه راهنماییم کنید ممنون میشم