دوره آموزش متنی نحوه تولید شکر پنیر و نبات
مدرس:احسان بیگدلیان
مدت زمان دوره:ندارد مدرک پایان دوره:ندارد
159000 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی نحوه تولید شکر پنیر و نبات

تعداد ثبت نام کنندگان : 20 نفر

4 از 5
6 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط مرتبط با محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

نظرتان در مورد یک کسب و کار شیرین با درآمد مناسب و در عین حال صرف هزینه نسبتاً کم چیست؟ کسب و کاری که تصمیم به معرفی آن داریم، تولید نبات و شکر پنیر است که هر دو این محصولات، به صورت انحصاری در ایران تولید می‌شوند. حال اگر کنجکاوید که در مورد این کسب و کار اطلاعات بیشتری به دست آورید، می‌توانید دوره آموزشی آن را مطالعه کنید.

جالب است بدانید که انواع نبات و شکر پنیر به کشورهای عراق، افغانستان، آذربایجان و پاکستان صادر می‌شوند. مقدار صادرات سالانه آن‌ها در حدود 38 هزار تن است که با افزایش تولید این محصولات و تولید محصولاتی با طعم‌های متنوع‌تر و استفاده از بسته‌بندی‌های خلاقانه و جذاب می‌توان مقدار صادرات آن‌ها را افزایش داد و علاوه بر کسب درآمد برای خود، برای کشور نیز ارزآوری نمود.

بد نیست بدانید که شروع این کسب و کار حداقل به 230 میلیون تومان سرمایه ثابت نیاز دارد که بخشی از این مقدار به رهن یک کارگاه با مساحت 120 مترمربع اختصاص یافته و مابقی صرف خرید تجهیزات کارگاه و دریافت مجوزها می‌شود. سرمایه در گردش مورد نیاز برای این کسب و کار با توجه به ظرفیت تولید مورد نظر که در این طرح تولید روزانه 500 کیلوگرم نبات و 200 کیلوگرم شکرپنیر می‌باشد، حدود 197 میلیون تومان برآورد شده است. اگر بتوانید تمام محصول تولیدی را با قیمت دلخواهتان به فروش برسانید، ماهانه در حدود 26.5 میلیون تومان سود خالص به دست خواهید آورد که با توجه به سرمایه درگیر سود قابل قبولی است. نرخ سوددهی این کسب و کار سالانه 74 درصد می‌شود که سوددهی بسیار مطلوبی برای یک شغل محسوب می‌گردد.

دوره آموزشی حاضر به تمامی جنبه‌های مورد نیاز برای احداث کارگاه تولید نبات و شکرپنیر پرداخته است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه در کشور بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس‌های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیرحضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

1- پلن مقدمه

1-1- معرفی شکر پنیر و نبات

1-1-1- تعریف نبات

1-1-2- تعریف شکرپنیر

1-2- تاریخچه

1-2-1- تاریخچه نبات

1-2-2- تاریخچه شکرپنیر

1-3- مزیت تولید شکر پنیر و نبات از منظر اقتصاد کلان کشوری

1-4- فواید وخواص محصول

1-4-1- خواص و کاربرد نبات

1-4-2- خواص و کاربرد شکرپنیر

1-5- جذابیت های مالی طرح

1-6- انواع و اقسام

1-6-1- انواع و اقسام محصول

1-6-2- انواع روش‌های تولید شکرپنیر و نبات

1-6-3- انواع ساختمان و سازه

1-6-4- انواع تجهیزات

1-7- روند کلی یک دوره تولید نبات و شکرپنیر

1-7-1- روند کلی تولید نبات

1-7-2- روند کلی تولید شکرپنیر

1-8- معرفی منطقه نمونه کشوری

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

2- پلن ضروریات

2-1- آب

2-2- هوا، دما و مسائل جوی

2-3- زمین و خاک

2-4- حمل و نقل و ارتباطات

2-5- خلاصه ضروریات

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است :

3- پلن ملزومات

3-1- ظرفیت تولید

3-2- ساختمان و سازه

3-2-1- سالن تولید

3-2-2- انبار مواد اولیه

3-2-3- انبار محصول

3-2-4- بخش رفاهی

3-2-5- محوطه

3-3- تجهیزات، ماشین‌ها و ابزارها

3-3-1- دیگ پخت

3-3-2- میز کار

3-3-3- میز سردکن

3-3-4- دستگاه سفیدکن

3-3-5- دستگاه فرمینگ

3-3-6- فن

3-3-7- دیگ دراژه

3-3-8- دستگاه پرس حرارتی

3-3-9- پاتیل نبات ریزی

3-3-10- ترازو دیجیتالی

3-3-11- تاریخ زن مکانیکی

3-3-12- سیل وکیوم

3-3-13- انواع ظروف

3-3-14- دماسنج

3-3-15- تجهیزات انبارها

3-3-16- تجهیزات سرمایش و گرمایش

3-4- مواد اولیه و مواد مصرفی

3-4-1- شکر

3-4-2- اسید سیتریک

3-4-3- انواع مغزها

3-4-4- انواع طعم دهنده‌ها

3-4-5- نخ نبات شاخه

3-4-6- پاکت سه طرف دوخت

3-4-7- ظرف یک بار مصرف

3-4-8- فیلم سیل وکیوم

3-4-9- لیبل

3-5- سوخت ها و انرژی های مورد نیاز

3-6- نیروی انسانی

3-7- مجوزهای مورد نیاز

3-7-1- جواز کسب

3-7-2- برند و علامت تجاری

3-7-3- نشان سیب سلامت

3-8- جدول خلاصه ملزومات طرح

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

4- پلن مالی

4-1- فرضیات

4-2- هزینه های ثابت

4-2-1- ساختمان

4-2-2- ماشین‌ها، تجهیزات و ابزارها

4-2-3- هزینه های قبل از بهره برداری

4-2-4- جمع کل سرمایه گذاری ثابت

4-3- جداول هزینه های جاری طرح

4-3-1- مواد اولیه و نهاده ای تولید

4-3-2- حقوق و دستمزد

4-3-3- هزینه نگهداری و تعمیرات

4-3-4- هزینه استهلاک

4-3-5- هزینه سوخت و انرژی

4-3-6- جمع هزینه های جاری طرح

4-4- سرمایه در گردش ماهانه

4-5- جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

4-6- فروش (درآمد)

4-7- برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

4-8- پیش بینی مالی طرح

4-9- محاسبه دوره بازگشت سرمایه و نرخ سوددهی

4-10- محاسبه نقطه سر به سر

4-11- نحوه دست یابی به سرمایه اولیه برای شروع طرح

4-11-1- روش‌‌های تأمین مالی

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

5- پلن حقوقی

5-1- مجوزها

5-1-1- جواز کسب

5-1-2- برند و علامت تجاری

5-1-3- نشان سیب سلامت بهداشت

5-2- قوانین کسب و کار

5-2-1- قانون کار

5-3- قوانین صادرات و واردات

5-3-1- قوانین عمومی

5-3-2- قوانین اختصاصی

5-3-3- مدارک مورد نیاز جهت واردات مواد غذایی

5-3-4- گواهی بهداشت

5-3-5- دریافت مجوز ترخیص

5-3-6- صادارت مواد غذایی

5-4- تسهیلات و حمایت های دولتی

5-5- قوانین مالیاتی کسب و کار

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

6- پلن بازار

6-1- بازارهای هدف و مخاطبین فروش

6-2- میزان مصرف کنونی محصول در بازار هدف

6-3- اندازه بازار هدف

6-4- پیش بینی میزان مصرف (تقاضا)

6-5- وضعیت کنونی رقابت (رقبا) در بازار هدف

6-6- فرهنگ مصرف کالا

6-7- مزیت های اقتصادی طرح

6-8- آمار صادرات و واردات

6-9- تعیین استراتژی قیمت‌گذاری

6-10- نحوه بازاریابی، تبلیغات و فروش

6-11- جدول خلاصه پلن بازار

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

7- پلن عملیاتی

7-1- پیش تولید

7-1-1- تهیه مکان مناسب

7-1-2- چیدمان دستگاه‌ها

7-1-3- بهداشت محیط

7-1-4- بهداشت کارکنان

7-1-5- تهیه مواد اولیه

7-2- مرحله تولید

7-2-1- تولید شکرپنیر

7-2-2- تهیه شیره

7-2-3- سرد کردن شیره

7-2-4- سفید کردن

7-2-5- فرمینگ

7-2-6- مرحله نهایی تولید شکرپنیر

7-2-7- بسته‌بندی شکرپنیر

7-3- تولید نبات

7-3-1- تهیه شیره

7-3-2- نخ کشی پاتیل نبات

7-3-3- بسته‌بندی نبات

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

8- پلن ریسک

8-1- ضروریات

8-1-1- مشکلات دوری از بازار مواد اولیه و بازار محصولات

8-1-2- محدودیت‌های آب و هوایی این کسب و کار

8-1-3- مشکلات عدم دسترسی به آب آشامیدنی

8-1-4- مشکلات ناشی از عدم دسترسی به جاده‌های اصلی و فرعی

8-2- ملزومات

8-2-1- مشکلات ناشی از خرید مواد اولیه

8-2-2- مشکلات خرید تجهیزات

8-2-3- مشکلات دریافت مجوز

8-2-4- مشکلات تهیه برق و گاز

8-2-5- مشکلات ناشی از نبود استادکار ماهر

8-3- عملیات

8-4- مالی

8-5- بازار

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

9- پلن پیشنهادات

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

10- پلن الگوها

10-1- الگوی اول

10-2- الگوی دوم

10-3- الگوی سوم

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

11- پلن فقهی و زیست‌محیطی

11-1- فقهی

11-2- زیست محیطی

مدرس دوره

احسان بیگدلیان

دکتری تخصصی صنایع غذایی از دانشگاه تهران
آقای احسان بیگدلیان، مدیر عامل و بنیان‌گذار شرکت بیسکویت شهکام، دارای سابقه درخشان در حوزه راه اندازی خطوط تولید، فرمولاسیون و اصلاح فرمولاسیون مواد غذایی هستند.
ارزیابی دوره
4 از 5
6 نفر امتیاز داده اند
93
93
85
85
84
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
علی یزدان پناه

سلام وقتتون بخیر قصد دارم آموزش تولید شکرپنیر و نبات و پولکی ببینم و به صورت عملی تجربه کنم تا شرایط رو جهت راه اندازی کارگاه آماده سازم.ممنون میشن راهنمایی فرمائید

رخساره بداغی

سلام و وقت بخیر
در این دوره آموزشی که به صورت متنی تدوین شده است از کارآفرینان این حوزه  نیز کمک گرفته شده است. در این دوره آموزشی به دستگاه های مورد نیاز، نرخ سوددهی این کسب و کار و پلن مالی محاسباتی،‌ریسک ها و بازار هدف آن به طور دقیق پرداخته شده است و می توانید تا 60 درصد برای شروع و راه اندازی کسب و کار به شما کمک نماید.

 


پاسخ به این پرسش
علی سروامجد

سلام وقت بخیز بنده قصد راه اندازی کارگاه تولید نبات رو دارم و میخوام به صورت حرفه ای آموزش ببینم خواهشا در این راه کمکم کنید

مجید

سلام

به تازگی دوره آموزشی تولید نبات در سایت میدون بارگذاری شده است. شما می توانید با تهیه این دوره آموزشی اطلاعات خوبی را در این زمینه کسب نمایید.

تشکر


نظرات