در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- مزیت کسب و کار و معرفی انواع دام سبک
در سالهای اخیر پرواربندی گوسفند به دلیل سودآوری بالا، بازار فروش تضمینی و ریسک کم، طرفداران بسیاری پیدا کرده و با اقبال عمومی مواجه شده است. از مزیت های اقتصادی این کسب و کار می توان به اشتغالزایی در مناطق مختلف، تولید گوشت مرغوب و پشم اشاره نمود. گوسفند در مقايسه با ساير حيوانات به جيره نگهدارى کمترى احتياج دارد و بيشتر غذاى دريافتى را صرف رشد و نمو مىکند.
همچنین نسبت به سایر دامها مثل بز و یا طیور، مقاومت خوبی به بیماریها و شرایط نامناسب رطوبتی و دمایی دارد؛ بنابراین میزان تلفات در این دام بسیار پایینتر بوده و ریسک ضرر اقتصادی از این جهت برای دامدار کمتر است. پرورش گوسفند نیاز به تجهیزات ارزان قیمتی داشته و به دلیل ریسک کم و بازگشت سریع سرمایه در کوتاه مدت، از جذابیت مالی مطلوبی برخوردار است.
طبق آمارهای رسمی، سرانه مصرف گوشت قرمز هر فرد ایرانی در سال حدود 12 کیلوگرم است و میزان کل گوشت قرمز مصرفی کشور در طول سال نیز حدود 981 هزارتن می باشد که از این مقدار حدود 265 هزار و 320 تن توسط گوسفند تأمین می شود (حدود 32 درصد از کل گوشت قرمز مصرفی کشور). در سال 1397 حدود 829 هزار و 550 تن گوشت قرمز در کشور تولید شد و بقیه نیاز کشور از طریق واردات گوشت قرمز و دام زنده تأمین شده است؛ بنابراین نه تنها بازار گوشت قرمز اشباع نیست، بلکه بخش زیادی از گوشت قرمز مورد نیاز کشور نیز وارد می شود.
افرادی که قصد ورود به کار در زمینه پرورش دام سبک را دارند میتوانند با بهره گیری از اطلاعات و آموزشهای این فیلم آموزشی، با عملیات کار، بیماریها، انواع نژادها، بازار فروش، ریسکها و مشکلات و سایر نکات این کسب و کار به خوبی آشنا شوند. این فیلم آموزشی با همکاری جناب آقای بابک لطفی کارآفرین موفق این کسب و کار تهیه شده است و اطلاعات دقیقی را در اختیار شما قرار خواهد داد. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاسهای حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.
توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- مزیت کسب و کار و معرفی انواع دام سبک
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- شناخت نژاد های دام
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- تقسیم بندی نژادها
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- معرفی نژادهای پر تولید
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- پرورش اصولی دام داشتی
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- تولید مواد ژنی
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- سنتز رومانوف و شال
...
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- فیزیولوژی بدن میش و توضیح BCS
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- روشهای تزریق آمپول
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- مکانیسم تولید مثلی در دام
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- فیزیولوژی تولید مثل
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- نکات مهم در خریداری بره
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- افزایش تولید و عوامل تاثیر گذار در دو قلوزایی دام
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- تصاویری از گوسفندان نژادهای خارجی
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- شرایط نگهداری بره ها و نگهداری دام مولد
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- شایع ترین بیماری ها در بره ها و میش ها
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- بهداشت و واکسیناسیون
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- پرسش و پاسخ ( تلاقی زل با رومانوف)
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- داروهای رایج در دامداری
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- تغذیه و جیره
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- آنالیز خوراک دام و اقلام مورد مصرف دام
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- رویکردهای صحیح اقتصادی
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- بازاریابی و عرضه
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1- طرح توجیهی و برآورد نرخ سوددهی