در این گام موارد زیر آورده شده است:
1. چرا حرفه شمع سازی؟
1.1. چگونگی مسیر پیش رو
1.2. روش های شمع سازی
1.3. معایب و محاسن روش ها
کسبوکارهایی که با ذوق و قریحهی انسان سروکار داشته باشند از جذابیت و استقبال بسیار زیادی برخوردار است. تولید شمع تزئینی هم یکی از این موارد است که توجه بانوان خوشذوق و هنرمند کشورمان را به خود جلب کرده است. جدای از جذابیتهای کاری، موارد استفادهی زیادی برای شمع وجود دارد؛ از جمله مراسمات آیینی، تولدها و عروسیها و تشریفات و تزیینات منزل و دکوراسیون که نشان دهندهی بازاری گستردهی شمع است.
شمع سازی بهدلیل هزینهی راهاندازی پایین و یادگیری سریع و آسان مورد توجه عموم قرار گرفته که امکان کار در منزل هم برای شخص فراهم است. تنها چالش مربوط به این حوزه، مسئلهی بازاریابی است که در کنار تنوع محصول و ایجاد مزیت رقابتی در بازار، میتوان به فروش بالایی دست یافت. از طرفی صادرات در این حوزه تاکنون سود سرشاری را برای تولیدیها به ارمغان آورده؛ بهطوری که در کشورهای ترکیه و تاجیکستان و اربیل و ارمنستان، جایگاه مطلوبی را از آن خود کرده است. میزان صادرات کشور در سال 1397، حدود 100هزار کیلوگرم به ارزش 138هزار دلار بوده که بیشترین میزان آن، بهترتیب به کشورهای عراق و ایتالیا بوده است.
مهمترین نکاتی که باید به آن توجه داشت. این کسبوکار میتواند یک پیشنهاد عالی برای زنان خانهدار باشد كه يك شغل منعطف و پاره وقت داشته باشند. لازم به ذکر است که بهطورکلی براي ساخت شمع دو شيوه دستی و صنعتی وجود دارد. كليت ساخت شمعهای دستساز، يكسان است اما با استفاده از مواد مختلف می توان شمعهای متنوعی را با تزيينات گوناگون ايجاد كرد.
این دورهی آموزشی 2ساعت و 41 دقیقهای، که توسط یکی از مدرسان حرفهای در حوزهی شمع سازی تهیه شده، به عمدهی جنبههای راهاندازی کسبوکار تولید شمع پرداخته و بهدلیل ارتباط گستردهی میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه بهره گرفته شده است. مدرسهی میدون و کلینیک مشاوره نیز آمادهی برگزاری کلاسهای حضوری و ایجاد بستر برای ارتباط با مشاوران متخصص در این حوزه هستند.
توجه: لازم به ذکر است که فیلم آموزشی شمع سازی بهصورت آنلاین و فقط در حساب کاربری شما در سایت میدون قابل مشاهده بوده و امکان دانلود و ذخیره آن وجود ندارد.
در این گام موارد زیر آورده شده است:
1. چرا حرفه شمع سازی؟
1.1. چگونگی مسیر پیش رو
1.2. روش های شمع سازی
1.3. معایب و محاسن روش ها
در این گام موارد زیر آورده شده است:
2. شمع سازی به روش صنعتی
2.1. میزان سوددهی
2.2 مواد مورد نیاز
در این گام موارد زیر آورده شده است:
3. با چند درصد سود معقوله
3.1. استاندارد پارافین
3.2. میزان سرمایه مورد نیاز
در این گام موارد زیر آورده شده است:
4. گریزی بر مشاغل گُم
4.1. استفاده از دستگاه تزریق پلاستیک
در این گام موارد زیر آورده شده است:
5. عوامل شروع کار
5.1. قیمت قالب ها
5.2. وضعیت واردات و صادرات
در این گام موارد زیر آورده شده است:
6. بازار هدف
6.1. میزان مصرف
6.2. فضای مورد نیاز
در این گام موارد زیر آورده شده است:
7. محیط کار
7.1. کار در سرای محلات
7.2. کار در منزل
در این گام موارد زیر آورده شده است:
8. بازاریابی
8.1. استفاده از فضای مجازی
8.2. کار با حداقل سود
در این گام موارد زیر آورده شده است:
9. وضعیت محیط کار
9.1. صدور مجوز
در این گام موارد زیر آورده شده است:
10. قالب ها
10.1. دمای قالب برای ذوب پارافین
10.2. نحوه اکلیل زدن شمع
10.3. بهترین روش قالب زنی
10.4. دلیل اشک و دود داشتن شمع
در این گام موارد زیر آورده شده است:
11. کار با قالب
11.1. راه حل گود ننداختن پارافین
11.2. تعداد نیروی مورد نیاز
11.3. اهمیت بسته بندی
در این گام موارد زیر آورده شده است:
12. آشنایی با مواد اولیه
12.1. بوراکس چیست؟
12.2. تولید فیتیله نسوز
12.3. قطر شمع
در این گام موارد زیر آورده شده است:
13. بسته بندی و جمع بندی
13.1. نحوه بسته بندی شکیل
13.2. تست رنگ اکریلید
سلام. دوره رو تهیه کردم. توی فیلم اشاره شد که آموزش عملی رایگان دارن. m.jamalkhah1376@gmail.com و همچنین قالب هم میفروشن. الان میخواستم آدرسشون داشته باشم برای این که هم بتونم قالب بخرم و هم تو دوره آموزشی شرکت کنم.
سلام
در بخش کلینیک مشاوره می توانید با ثبت درخواست مشاوره تخصصی با تولیدکنندگان این حوزه ارتباط حاصل نموده و درخواست خود را مطرح نمایید.
سلام وقتتون به خیر . برای دوره ای اموزشی و شروع کار نیازبه سرمایه گذار دارم .
سلام
در بخش نیازمندی های سامانه میدون درخواست خود را مبنی بر جذب سرمایه گذار ثبت نمایید. با همکاران ما در بخش بازرگانی نیز می توانید تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم را به شما داشته باشند.
با سلام .خیلی علاقه مند به ایجاد یک شغل خانگی و کسب درآمد هستم .در زمینه چرم و ساخت گلسرهای چرمی هم فعالیت کرده ام.ولی نمیددنم چه کاری بهتره؟چطوربازاریابی کنم؟مدام ایده های جدید واسه کسب و کار به ذهنم میرسه مثل شمع سازی ساخت جاکلیدی های نمدی و چرمی گلسر دستبندو... ولی واقعا نمیدونم کدومش بهتره ؟میشه لطفا راهنماییم کنید؟
سلام
انتخاب یک کسب و کار در بین چند کسب و کار بر اساس فاکتورهای مختلفی از جمله سرمایه مورد نیاز، فضای مورد نیاز، بازار محصولات و ... صورت می گیرد. با همکاران ما در بخش مشاوره تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم را به شما داشته باشند.
سلام.بعد از یادگیری و تکمیل خط تولید برای شمع سازی محصولمون رو کجا و به چه کسی بفروشیم؟درمورد فروش راهنمایی بفرمایید
سلام
فروش شمع یکی از مراحل محدود کننده این کسب و کار می باشد. لذا تلاش فراوانی در این زمینه لازم است. فروشگاه های شمع فروشی و واسطه گران مشتری های اصلی شما خواهند بود. شرکت در نمایشگاه های مرتبط با شمع سازی و بازارچه های محلی نیز در جذب مشتری موثر هستند. فعالیت در فضای مجازی نیز میتواند طرح های خاص شما را معرفی کند.
سلام . اگه دوره کامل را ببینم آیا امکان فروش و بازاریابی برام وجود داره ؟ اصلا متونم بازار فروش پیدا کنم ؟ با تشکر
سلام
در این دوره کارآفرینی ابتدا به چرایی انتخاب حرفه شمع سازی، توضیح شمع سازی صنعتی، میزان درصد سود معقول در این حرفه و عوامل موثر برای شروع کار اشاره شده است. بازار هدف، شرایط محیط کار، نحوه بازاریابی، توضیح قالب ها و کار با آنها، همچنین آشنایی با مواد اولیه این صنعت از دیگر تیترهای توضیح داده شده در ادامه این فیلم آموزشی است. در پایان نیز توضیحاتی درخصوص بسته بندی ارائه شده است.
با سلام من میخوام یه کارگاه تولیدی شمع راه بندزم ولی هیچ تخصصی ندارم چطور با مشاورین باید ارتباط بگیرم ؟
سلام وقت بخیر تو سایت من درباره شمع سازی مطالب رو خوندم برای شروع این کار یجا نوشته سرمایه اولیه دو میلیون بعد یجا نوشته 15 میلیون یجا هم نوشته 20 میلیون من سر در گم موندم الان میشه دقیق راهنمایی بفرمایین
سلام
دوره آموزشی شمع سازی بر اساس سرمایه 20 میلیون تومان تدوین شده است و با توجه به این سرمایه تجهیزات و ظرفیت تولیدی مشخصی در نظر گرفته شده است. شما می توانید با سرمایه های مختلفی کارراشروع کنید که در این صورت ظرفیت تولیدی، میزان سوددهی و میزان هزینه ها و... متفاوت خواهد بود.
با سلام با دریافت مجوز برای تولید شمع می توان وام گرفت
سلام وقت شما بخیر؛ بله در صورتی که در مقیاس کارگاهی بخواهید تولید داشته باشید، می توانید وام بگیرید.