در این گام موارد زیر آوره شده است:
1 مقدمه
1.1 آشنایی کلی
1.1.1 تاریخچه
1.1.2 انواع ساختمان و سازه
1.1.3 انواع روشهای تولید و فرآوری صنعتی و خانگی
1.1.4 انواع روشهای بستهبندی و نگهداری محصول
1.1.5 انواع تجهیزات مورد نیاز تولید
1.2 انواع و اقسام
1.2.1 شوید
1.2.2 جعفری
1.2.3 نعناع
1.2.4 گشنیز
1.2.5 شنبلیله
1.2.6 تره
1.2.7 ریحان
1.2.8 شاهی
1.2.9 ترخون
1.2.10 مرزه
1.2.11 اسفناج
1.2.12 پیازچه
1.2.13 تربچه
1.3 مزیتهای تولید این محصول
1.4 جذابیتهای مالی طرح
1.5 فواید و خواص محصول
1.6 شناخت روند کلی فرآوری سبزیها