دوره آموزش متنی فرآوری و بسته بندی سبزیجات (خانگی)
مدرس:سید علیرضا هدایتی حصار

476000 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی فرآوری و بسته بندی سبزیجات (خانگی)

4 از 5
10 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

یکی از مشاغل خانگی که نه نیاز به تخصص و تحصیلات خاصی دارد و نه سرمایه زیادی برای آن مورد نیاز است، آماده سازی و فرآوری سبزیجات برای مصرف است. این شغل را می‌توان به صورت خانگی، فروشگاهی، کارگاهی و یا صنعتی انجام داد که بسته به انتخاب مقیاس تولید، سرمایه مورد نیاز متفاوت خواهد بود.

نوع خانگی این شغل برای خانم‌های خانه‌دار که می‌خواهند یک شغل خانگی داشته باشند، بسیار مناسب است. آماده‌سازی سبزی‌ها شامل پاک کردن، خرد کردن، خشک کردن و یا سرخ کردن آن‌هاست که کار بسیار ساده‌ای است و هر کسی توان انجام آن را دارد. نرخ سوددهی این کسب و کار سالانه بیش از 80 درصد است که سوددهی قابل قبولی برای یک شغل می‌باشد.

جالب است بدانید که سرانه مصرف انواع سبزی به اشکال مختلف در کشور سالانه در حدود 30 کیلوگرم است؛ بنابراین سبزی‌ها محصولاتی بسیار پرمصرف هستند و از آن‌ها برای تهیه غذاهای مختلف استفاده می‌شود. فرآوری انواع سبزی و آماده‌سازی آن‌ها، مصرفشان را ساده‌تر کرده و به ویژه بانوان شاغل از این محصولات استقبال زیادی می‌کنند. در نتیجه اگر بتوان وارد این کسب و کار شد و در امر بازاریابی و فروش نیز موفق عمل کرد، می‌توان درآمد قابل قبولی به دست آورد.

اگر شما هم تمایل دارید از طریق این کسب و کار خانگی درآمدزایی نمایید باید بتوانید حدود 10 میلیون تومان سرمایه ثابت فراهم آورید که این سرمایه صرف خرید تجهیزات مورد نیاز و دریافت مجوزها می‌شود. ماهانه حدود 10 میلیون تومان نیز سرمایه در گردش نیاز خواهید داشت. اگر بتوانید در امر فروش موفقیت کسب کنید و مشتریان ثابت بیابید، ماهانه حدود 3.4 میلیون تومان سود خالص به دست خواهید آورد که با توجه به سرمایه ورودی رقم بسیار قابل قبولی است.

دوره آموزشی حاضر به تمامی جنبه‌های مورد نیاز برای فرآوری سبزی خانگی پرداخته است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه در کشور بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس‌های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیرحضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1 مقدمه

1.1 آشنایی کلی

1.1.1 تاریخچه

1.1.2 انواع ساختمان و سازه

1.1.3 روش‌های فرآوری سبزی

1.1.4 بسته‌بندی و نگه‌داری محصول

1.1.5 انواع تجهیزات مورد نیاز جهت فرآوری سبزی

1.2 انواع و اقسام

1.2.1 شوید

1.2.2 جعفری

1.2.3 نعناع

1.2.4 گشنیز

1.2.5 شنبلیله

1.2.6 تره

1.2.7 ریحان

1.2.8 شاهی

1.2.9 ترخون

1.2.10 مرزه

1.2.11 اسفناج

1.2.12 پیازچه

1.3 مزیت‌های تولید این محصول (از منظر اقتصادی)

1.4 جذابیت‌های مالی طرح

1.5 فواید و خواص محصول

1.6 شناخت روند کلی آماده‌سازی سبزی

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2 ضروریات (مباحث مربوط به مکان‌یابی)

2.1 آب

2.2 هوا، دما و مسائل جوی

2.3 زمین و خاک

2.4 حمل و نقل و ارتباطات

2.5 جدول ضروریات

2.6 معرفی منطقه نمونه

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3 ملزومات

3.1 ظرفیت تولیدی

3.2 ساختمان و سازه (بستر کار)

3.3 تجهیزات، ماشین‌ها و ابزارها

3.3.1 میز کار

3.3.2 صندلی

3.3.3 دستگاه سبزی خردکن

3.3.4 یخچال و فریزر

3.3.5 اجاق گاز

3.3.6 تشت

3.3.7 آبکش

3.3.8 چاقو

3.3.9 قابلمه و ماهیتابه بزرگ

3.3.10 قاشق، ملاقه و کفگیر

3.3.11 انواع ظروف

3.3.12 ترازو

3.4 مواد اولیه و مواد مصرفی

3.4.1 سبزیجات فله

3.4.2 روغن مایع

3.4.3 ظروف بسته‌بندی

3.4.4 برچسب

3.5 سوخت‌ها و انرژی‌های مورد نیاز

3.6 نیروی انسانی

3.7 ملاحظات قانونی و حقوقی

3.7.1 لیست مجوزهای موردنیاز

3.7.2 روند کلی اخذ مجوزها

3.7.3 قوانین مرتبط با این کسب ‌و کار

3.8 سایر نهاده‌ها و ملزومات مورد نیاز

3.9 تکمیل جدول ملزومات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4 پلن مالی

4.1 فرضیات طرح

4.2 جداول هزینه‌های ثابت

4.3 جداول هزینه‌های جاری طرح (ماهانه)

4.4 جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

4.5 فروش (درآمد)

4.6 پیش‌بینی مالی طرح

4.7 محاسبه دوره بازگشت سرمایه

4.8 نرخ سوددهی

4.9 نقطه سر به سر

4.10 نحوه دست‌یابی به سرمایه اولیه برای شروع طرح

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5 پلن حقوقی

5.1 مجوزهای لازم برای شروع این کسب و کار

5.1.1 مجوز مشاغل خانگی

5.1.2 ثبت برند و علامت تجاری

5.1.3 نشان سیب سلامت بهداشت

5.2 قوانین کسب و کار

5.2.1 قوانین مرتبط با مشاغل خانگی

5.2.2 قوانین مرتبط با ثبت برند و نشان تجاری

5.2.3 قوانین مرتبط با دریافت نشان سیب سلامت

5.3 قوانین صادرات و واردات

5.3.1 مدارک مورد نیاز جهت واردات مواد غذایی

5.3.2 گواهی بهداشت

5.3.3 دریافت مجوز ترخیص

5.3.4 صادارت مواد غذایی

5.4 تسهیلات و حمایت‌هایی دولتی

5.5 قوانین مالیاتی کسب و کار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6 پلن بازار

6.1 بازار هدف

6.2 میزان مصرف کنونی در بازار

6.3 اندازه بازار هدف

6.4 پیش‌بینی میزان مصرف (تقاضا) برای محصول تولید شده

6.5 وضعیت کنونی رقابت (رقبا) در بازار هدف

6.6 فرهنگ مصرف کالا

6.7 مزیت‌های اقتصادی محصول

6.8 آمار صادرات و واردات

6.8.1 صادرات سبزی

6.8.2 واردات سبزی

6.9 تعیین استراتژی قیمت‌گذاری

6.10 جدول خلاصه پلن بازار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7 پلن عملیاتی

7.1 پیش تولید

7.1.1 آئین‌نامه مقررات بهداشتی محل‌های تولید و عرضه مواد غذایی

7.1.2 تهیه مواد اولیه

7.2 مرحله اول (آماده‌سازی)

7.2.1 پاک‌سازی انواع سبزی

7.2.2 شستشوی سبزیجات

7.2.3 آب‌گیری از سبزی

7.2.4 نم‌گیری از سبزی

7.3 مرحله دوم (فرآوری)

7.3.1 خرد کردن سبزی

7.3.2 سرخ کردن سبزی

7.4 مرحله سوم (بسته‌بندی و نگه‌داری)

7.4.1 نگه‌داری سبزیجات

7.5 مرحله چهارم ( فروش و بازاریابی)

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8 پلن ریسک

8.1 ملزومات

8.2 عملیات

8.3 مالی

8.4 بازار

در این گام پیشنهاداتی برای موفقیت بیشتر در این حرفه آورده ایم.

دراین قسمت، برای آشنایی بیشتر، مصاحبه با افراد موفق آورده شده است.

در این قسمت مسائل فقهی در زمینه فرآوری و بسته بندی سبزیجات آورده شده است.

مدرس دوره

سید علیرضا هدایتی حصار

کارشناسی
جناب آقای هدایتی حصار دارای سابقه طولانی در حوزه فرآوری سبزیجات، صیفی جات و طراحی و راه اندازی خطوط تولید این محصولات می باشند.
ارزیابی دوره
4 از 5
10 نفر امتیاز داده اند
84
90
86
85
82
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
سید

جسارتا نحوه فروش و نحوه برخورد با اداره بهداشت رو توضیح بفرمایید

وحید حسین زاده

سلام. فروشگاه های مواد غذایی و سوپرمارکت ها بازارهای هدف بزرگ برای سبزیجات فراوری شده هستند. می توان با ویزیت حضوری و ارائه نمونه محصول نسبت به یافتن بازار اقدام نمود. برای راه اندازی این کار، مجوز بهداشتی مورد نیاز است که پس از ارائه مدارک لازم و بازدید کارشناس بهداشت از محل اجرای طرح و موافقت با آن، صادر می شود. جزئیات مربوط به اخذ این مجوز در پلن حقوقی دوره آموزشی فرآوری و بسته بندی سبزیجات (خانگی) بیان شده است.


پاسخ به این پرسش
ناهید شیرافکن

با سلام . تشکر ازبرنامه میدون.بنده بسته بندی ادویه جات و همچنین گیاهان دارویی و دمنوش هارو در منزل انجام می دم.هدف توسعه و فروش کارم هست.به دنبال همکاری و گسترش کالای خودم هستم.

وحید سوادی جهانگیری

سلام 

گسترش و توسعه  یک کسب وکار از جهات مختلفی باید انجام گیرد از جمله توسعه بازار فروش، افزایش سطح تولید، افزایش تنوع محصولات و ...  شما می توانید با تلفن گویا سامانه میدون تماس گرفته و به بخش مشاوره متصل شوید . همکاران ما در این بخش می توانند راهنمایی های لازم را خدمت شما ارائه دهند.


نظرات