در این گام موارد زیر آورده شده است:
1 مقدمه
1.1 آشنایی کلی
1.1.1 تاریخچه
1.1.2 انواع ساختمان و سازه
1.1.3 روشهای فرآوری سبزی
1.1.4 بستهبندی و نگهداری محصول
1.1.5 انواع تجهیزات مورد نیاز جهت فرآوری سبزی
1.2 انواع و اقسام
1.2.1 شوید
1.2.2 جعفری
1.2.3 نعناع
1.2.4 گشنیز
1.2.5 شنبلیله
1.2.6 تره
1.2.7 ریحان
1.2.8 شاهی
1.2.9 ترخون
1.2.10 مرزه
1.2.11 اسفناج
1.2.12 پیازچه
1.3 مزیتهای تولید این محصول (از منظر اقتصادی)
1.4 جذابیتهای مالی طرح
1.5 فواید و خواص محصول
1.6 شناخت روند کلی آمادهسازی سبزی