دوره آموزش متنی راه اندازی خط بسته بندی زعفران
مدرس:جواد فدائیان
مدت زمان دوره:ندارد مدرک پایان دوره:ندارد
255000 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی راه اندازی خط بسته بندی زعفران

تعداد ثبت نام کنندگان : 245 نفر

3 از 5
91 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

آیا می‌دانستید کشور ایران در جایگاه نخست تولید زعفران در جهان قرار دارد؟ با این حال بیشترین ارزش افزوده این محصول عاید کشورهایی همچون اسپانیا می‌شود. دلیل این امر، فروش محصول زعفران در بسته‌های فله به سایر کشورهاست. زعفران ایرانی در این کشورها به شکل‌های بسیار متنوع و جذاب بسته‌بندی شده و به سایر نقاط جهان ارسال می‌شود و سود خوبی هم نصیب کشور فرآوری کننده می‌گردد. ارزش بازار جهانی این محصول 8 میلیارد دلار است اما ایران تنها 380 میلیون دلار از صادرات این محصول درآمد کسب می‌کند. یعنی سهم ایران از گردش مالی جهانی زعفران تنها 3.7 درصد است. در حالی که ایران 92 درصد زعفران موجود در جهان را تولید می‌کند. اما می‌توان صنعت بسته‌بندی زعفران را در ایران گسترش داد و از فروش این محصول به صورت فله جلوگیری کرد.

برای بسته‌بندی زعفران به مقدار 20 کیلوگرم در ماه و یا 240 کیلوگرم در سال و در فضای کارگاهی با مساحت 120 مترمربع، نیاز به سرمایه ثابتی در حدود 248 میلیون تومان وجود دارد که مبلغ 90 میلیون تومان آن برای رهن کارگاه اختصاص داده شده است. سرمایه در گردش مورد نیاز برای این کسب و کار ماهانه 239 میلیون تومان برآورد شده است؛ بنابراین برای شروع این کسب و کار به سرمایه‌ای در حدود 487 میلیون تومان نیاز است. اگر تولید کننده قادر به فروش تمام محصول تولیدی در سال باشد، میزان کل فروش سالانه برابر با 3.5 میلیارد تومان بوده که پس از کسر هزینه‌های مختلف مقدار سود خالص به دست آمده ماهانه حدود 27 میلیون تومان می‌شود. با به دست آوردن چنین سودی سرمایه در مدت 17 ماه بازگشته و نرخ سوددهی نیز سالانه 68 درصد می‌شود که سوددهی بسیار مناسبی برای یک شغل محسوب می‌شود.

بیش از 50 کشور جهان خواهان واردات زعفران ایرانی هستند. 12 کشور جهان بیشترین پتانسیل واردات زعفران از ایران را دارند. این دوازده کشور عبارت‌اند از: اسپانیا، ایتالیا، آمریکا، سوئد، فرانسه، عربستان، سوئیس، ژاپن، تایلند، استرالیا، آرژانتین و آلمان. اما از این بین تنها 6 کشور بیشترین متقاضی زعفران ایرانی هستند که این کشورها عبارت‌اند از: امارات، اسپانیا، عربستان، فرانسه، ایتالیا و سوئد.

دوره آموزشی حاضر تمامی جنبه های مورد نیاز شروع یک کسب و کار را پوشش داده است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات فعالان حوزه بسته بندی زعفران بهره گرفته شده است.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آوره شده است:

1- پلن مقدمه

1-1- معرفی

1-1-1- معرفی زعفران

1-1-2- کسب و کار بسته‌بندی زعفران

1-2- تاریخچه

1-2-1- تاریخچه زعفران

1-2-2- تاریخچه بسته‌بندی زعفران

1-3- مزیت بسته بندی زعفران از منظر اقتصاد کلان کشوری

1-3-1- اهمیت زعفران

1-3-2- اهمیت بسته‌بندی زعفران

1-4- فواید وخواص محصول

1-4-1- خواص زعفران

1-4-2- کاربرد زعفران در صنایع غذایی

1-5- جذابیت های مالی طرح

1-6- انواع و اقسام

1-6-1- انواع و اقسام محصول

1-6-2- انواع روش‌های فرآوری و بسته بندی

1-6-3- انواع تجهیزات

1-7- روند کلی یک دوره بسته بندی

1-8- معرفی منطقه نمونه کشوری

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2- پلن ضروریات

2-1- آب

2-2- هوا، دما و مسائل جوی

2-3- زمین و خاک

2-4- حمل و نقل و ارتباطات

2-5- خلاصه ضروریات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3- پلن ملزومات

3-1- ظرفیت بسته بندی

3-2- ساختمان و سازه

3-2-1- سالن تولی

3-2-2- انبار مواد اولیه

3-2-3- انبار محصول

3-2-4- بخش رفاهی

3-3- تجهیزات و ماشین آلات و ابزارات

3-3-1- میز سورت

3-3-2- صندلی

3-3-3- ترازوی دیجیتال

3-3-4- دستگاه دوخت

3-3-5- دستگاه اسکین پک

3-3-6- تاریخ‌زن

3-3-7- شیرینگ پک

3-3-8- پنس

3-3-9- سرتاس

3-3-10- انواع ظروف

3-4- مواد اولیه و مواد مصرفی

3-4-1- زعفران فله

3-4-2- نایلون کوچک بسته‌بندی

3-4-3- ظروف کریستالی

3-4-4- لیبل

3-4-5- مقوا و پاکت مقوایی

3-4-6- جعبه

3-4-7- نایلون شیرینگ

3-4-8- کارتن

3-5- سوخت ها و انرژی های مورد نیاز

3-6- نیروی انسانی

3-7- مجوزهای مورد نیاز

3-7-1- مجوزهای مورد نیاز

3-7-2- تعریف هر یک از مجوزهای مورد نیاز

3-8- جدول خلاصه ملزومات طرح

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4- پلن مالی

4-1- فرضیات

4-2- هزینه های ثابت

4-2-1- زمین

4-2-2- ساختمان

4-2-3- ماشین آلات، تجهیزات و ابزارآلات

4-2-4- هزینه های قبل از بهره برداری

4-2-5- جمع کل سرمایه گذاری ثابت

4-3- جداول هزینه های جاری طرح

4-3-1- مواد اولیه و نهاده ای تولید

4-3-2- حقوق و دستمزد

4-3-3- هزینه نگهداری و تعمیرات

4-3-4- هزینه استهلاک

4-3-5- هزینه سوخت و انرژی

4-3-6- جمع هزینه های جاری طرح

4-4- سرمایه در گردش

4-5- جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

4-6- فروش (درآمد سالانه)

4-7- برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

4-8- پیش بینی مالی طرح

4-9- محاسبه دوره بازگشت سرمایه و نرخ سوددهی

4-10- محاسبه نقطه سر به سر

4-11- نحوه دست‌یابی به سرمایه اولیه برای شروع طرح

4-11-1- روش‌های تأمین مالی کوتاه‌مدت

4-11-2- منابع خصوصی تأمین مالی

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5- پلن حقوقی

5-1- مجوزها

5-1-1- جواز تأسیس

5-1-2- پروانه بهداشتی ساخت کارگاه

5-1-3- پروانه بهره برداری

5-1-4- ثبت برند و علامت تجاری

5-1-5- نشان سیب سلامت بهداشت

5-2- قوانین کسب و کار

5-2-1- قوانین حمل و نقل مواد اولیه و محصول

5-2-2- قانون کار

5-3- قوانین صادرات و واردات

5-3-1- قوانین عمومی

5-3-2- قوانین اختصاصی

5-4- تسهیلات و حمایت های دولتی

5-5- قوانین مالیاتی کسب و کار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6- پلن بازار

6-1- بازارهای هدف و مخاطبین فروش

6-1-1- بازارهای هدف داخلی زعفران

6-1-2- بازارهای هدف خارجی زعفران

6-2- میزان مصرف کنونی محصول در بازار هدف

6-3- اندازه بازار هدف

6-4- پیش بینی میزان مصرف (تقاضا)

6-5- وضعیت کنونی رقابت(رقبا) در بازار هدف

6-6- فرهنگ مصرف کالا

6-7- مزیت های اقتصادی طرح

6-8- آمار صادرات و واردات

6-9- تعیین استراتژی قیمت گذاری

6-10- نحوه بازاریابی، تبلیغات و فروش

6-11- جدول خلاصه پلن بازار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7- پلن عملیاتی

7-1- پیش تولید

7-1-1- تهیه مکان مناسب

7-1-2- تهیه زعفران فله

7-2- مرحله تولید

7-2-1- سورتینگ

7-3- مرحله دوم (فرآوری)

7-4- مرحله سوم (بسته‌بندی و نگهداری)

7-4-1- توزین

7-4-2- درب‌بندی

7-4-3- وکیوم با دستگاه اسکین پک

7-4-4- تاریخ‌زنی

7-4-5- جعبه‌گذاری

7-4-6- شیرینگ پک

7-4-7- بازرسی و آزمون

7-4-8- کنترل حین فرآیند 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8- پلن ریسک

8-1- ضروریات

8-1-1- مکان کارگاه

8-1-2- تآمین آب

8-1-3- راه‌های ارتباطی

8-2- ملزومات

8-2-1- مشکلات ناشی از تآمین تجهیزات و زعفران

8-2-2- مشکلات ناشی از انتخاب نوع بسته‌بندی

8-3- عملیات

8-4- مالی

8-4-1- شرایط جوی

8-4-2- قیمت زمین و دسترسی به آب

8-4-3- نهاده‌های کشاورزی

8-4-4- قوانین و مقررات بازار

8-5- بازار

8-5-1- تعرفه‌های گمرکی کشورهای واردکننده زعفران

8-5-2- میزان عرضه کشورهای رقیب در بازار

8-5-3- موانع و مشکلات موجود در سر راه صادرات زعفران

در این گام پیشنهاداتی برای موفقیت بیشتر در این حرفه آورده ایم.

دراین قسمت برای آشنایی بیشتر، مصاحبه با افراد موفق آورده شده است.

در این گام اطلاعاتی درباره اهمیت راه اندازی خط بسته بندی زعفران  در مباحث زیست محیطی ارائه می گردد.

مدرس دوره

جواد فدائیان

کارشناسی ارشد شیمی
آقای جواد فدائیان یکی از کارآفرینان موفق در حوزه کشت زعفران گلخانه ای می‌باشند. علاوه بر این، در زمینه بسته‌بندی زعفران نیز تخصص دارند.
ارزیابی دوره
3 از 5
91 نفر امتیاز داده اند
90
87
89
88
89
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
محمد

سلام وقت بخیر بخش بسته بندی که شما طرح توجیهیش رو بصورت کامل توضیح داد برای قسمت فروش هم آیا برنامه ای دارید؟ روش فروش و نحوه توزیع هم راهکاری داره؟ چطوری میشه به بازارهای جهانی وارد شد؟ صرفا فقط بسته بندی کردن رو نباید در نظر گرفت فروش هم مهمه راهکارتون چیه؟

رخساره بداغی

سلام وقتتون بخیر

با توجه به تعداد بالای سوالات شما پیشنهاد ما خرید دوره و مطالعه کامل آن است. بعد از کسب اطلاعات کافی می توانید از راهنمایی مشاوران سامانه میدون نیز استفاده کنید.


پاسخ به این پرسش
یاسر عطاری

با سلام آیا این دوره فقط مختص بسته بندی زعفران یا میتوان برای راه اندازی یک خط کامل بسته بندی خشکبار از آن استفاده کرد ممنون از توجه شما

رخساره بداغی

سلام وقتتون بخیر

در دوره ی متنی مورد نظر شما پلن مالی که تنظیم شده است مربوط به بسته بندی زعفران است و در واقع شما برای تنظیم طرح توجیهی بسته بندی زعفران می توانید مورد استفاده قرار دهید، از طرفی دستگاه ها چندان تفاوت خاصی ندارند. اگر دوره را مطالعه بفرمایید به پاسخ بسیاری از سوالاتتان خواهید رسید.


پاسخ به این پرسش
عصار

سلام برای بسته بندی محصولاتی مثل زعفران ، زرشک ، میوه های خشک شده و... لازم به اخذ چه مجوزها و چه اقداماتی می باشد و از کجا باید شروع کرد ؟ با تشکر

وحید سوادی جهانگیری

سلام

راه‌اندازی کارگاه بسته‌بندی زعفران نیازمند دریافت مجوزهای زیر است: جواز تأسیس کارگاه، پروانه بهداشتی ساخت کارگاه، پروانه بهره‌برداری، برند و علامت تجاری، نشان سیب سلامت. شروع کارتهیه مکان مناسب برای برقرای این کارگاه می باشد. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات دقیقتر و تخصصی با کارآفرینان این حوزه در بخش کلینیک مشاوره ارتباط حاصل نمایید تا راهنمایی های کامل را به شما داشته باشند.


پاسخ به این پرسش
سعید شاد

سلام برای خرید عمده زعفران با قیمت مناسب تولید کننده مورد اعتماد سراغ دارید؟

وحید سوادی جهانگیری

سلام

با همکاران ما در بخش بازرگانی سامانه میدون تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم را به شما داشته باشند. همچنین می توانید در بخش نیازمندی های سامانه میدون درخواست خود را مبنی بر خرید زعفران عمده ثبت نمایید تا فروشندگان زعفران از درخواست شما مطلع شوند.


پاسخ به این پرسش
حسین نار

چند متر مربع فضا نیازه ک بتونیم کار رو شروع کنیم ؟؟ میتونیم برای صادراتش بایک شرکت قرا داد ببندیم؟؟وایا همچین شرکت هایی هستند؟؟ میشه سرمایه در گردش رو کمتر کرد یعنی مقدار خرید زعفران رو کمتر کرد؟؟

وحید سوادی جهانگیری

سلام

تأسیسات مورد نیاز یک مرکز بسته‌بندی زعفران شامل سرویس بهداشتی، آزمایشگاه و سالن بسته‌بندی و همین طور انبار مواد اولیه و محصول نهایی می‌باشد که در این دوره 120مترمربع فضا برای آن در نظر گرفته شده است.با کاهش میزان خرید زعفران میزان سوددهی شما نیز کاهش خواهد یافت.در مورد صادرات با همکاران ما در بخش بازرگانی تماس بگیرید.


پاسخ به این پرسش
Hamed

ایا بسته بندی زعفران فصلی است یا مادام؟ ایا بسته بندی زعفران اشباع نشده است؟ ایا میتوان به عنوان شغل اول حساب کرد؟

وحید سوادی جهانگیری

سلام

بسته بندی زعفران در تمام طول سال می تواند انجام شود.استان‌های تولیدکننده زعفران به‌طور معمول در زمینه بسته‌بندی زعفران نیز فعال هستند. برخی از کارگاه‌ها و یا مشاغل خانگی محصولات درجه 1 را بسته‌بندی می‌کنند. محصولات این کارگاه‌ها دارای مجوزهای بهداشتی لازم هستند. گروهی نیز محصولات درجه 2 و 3 را بسته‌بندی نموده و حتی گاهی ممکن است محصولات تقلبی و فاقد استانداردهای بهداشتی را نیز بسته‌بندی نمایند. این کارگاه‌ها معمولاً به شکل زیرزمینی فعالیت کرده و فاقد برند و نشان سیب سلامت هستند اما محصولات خود را با قیمت بسیار کمتری عرضه می‌کنند شما باید رقبای خود را نیز در نظر بگیرید و با آگاهی کامل وارد بازار شوید.با این میزان سرمایه که اختصاص می دهید قطعا وقت خود را باید به این کسب و کار اختصاص دهید.


پاسخ به این پرسش
عطیه شریعتی

با سلام اگر بخواهم برای شروع کار بسته بندی زعفران سرمایه گذاری زیادی نکنم و در ابتدا این کار را در خانه انجام دهم آیا باز هم نیاز به مجوز دارم؟ و با توجه به اینکه خودم تولید کننده هستم و نیاز به خرید زعفران از کشاورز ندارم تقریباً به چه مقدار سرمایه نیاز دارم برای شروع در حجم کم؟

وحید سوادی جهانگیری

سلام

گرفتن مجوزهای مختلف برای شروع کار به فعالیت شما رسمیت می بخشد و همچنین فروش شما را آسان تر می نماید چراکه محصولات بدون اسم و رسم سخت تر به فروش میرسند.

میزان سرمایه مورد نیاز بستگی به حجم فعالیت شما دارد و نوع تجهیزاتی که انتخاب می کنید اما هزینه های مربوط به خرید زعفران بخش زیادی از هزینه ها را تشکیل می دهند که این موضوع برای شما یک مزیت نسبت به رقبا را ایجاد می کند.


پاسخ به این پرسش
احسان ماندگار

سلام من در شیراز هستم می خواهم بسته بندی زعفران راه اندازی کنم با توجه به اقلیم شیراز و موقعیت استراژیکی شیراز آیا با توجه به بودن کارگاهها و کارخانجات متعدد در خراسان و اینکه ما می بایست زعفران را از خراسان به شیراز منتقل نماییم بعداً بسته بندی کنیم آیا توجیه اقتصادی دارد و می توان در بازار فروش داشته باشیم و آیا در کنار برندهای معتبر می توانیم کارایی داشته باشیم واز کدام نهاد باید مجوز بگیریم از صنعت معدن تجارت و ا جهاد کشاورزی و آیا می توان بعنوان مشاغل خانگی مجوز گرفت با همان سرمایه گذاری 400 میلیون تومانی متشکرم

وحید حسین زاده

سلام. با توجه به اینکه زعفران در حجم پایین قیمت بالایی داشته و فضای کمی نیاز دارد، لذا حمل و نقل آن توجیه پذیر است.

بیشتر زعفران تولید داخل در کشورهای خارجی بسته بندی می شود و با تلاش می توان موفق به جهت بسته بندی آن در داخل شد.

مجوزهای اصلی در این زمینه توسط جهاد کشاورزی و اداره بهداشت صادر می شود.

با سرمایه 400 میلیونی بعید است که در قالب مشاغل خانگی اجازه فعالیت بدهند با این وجود می توانید از مسولین امر جویا شوید.

 


پاسخ به این پرسش
احسان

سلام آیا برای گرفتن مجوز این گارگاه بسته بندی زعفران باید از سازمان جهاد کشاورزی و مشاغل خانگی مجوز گرفته شود یا از صنایع کوچک سازمان صنعت معدن و مراحل کار را لطفا توضیع بدهید متشکرم

وحید حسین زاده

سلام. سازمان جهاد کشاورزی و اداره بهداشت مراجع اخذ مجوز هستند.


پاسخ به این پرسش
حسین علی اکبری

سلام ساکن خواف خراسان رضوی هستم .با توجه به اینکه خراسان قطب زعفران ایرانه و متاسفانه به علت نبود بسته بندی محصول، بصورت فله ای و قیمت خیلی کم بفروش میر سد، می توان با سرمایه 20 الی 30 میلیون اقدام به بسته بندی خط زعفران کرد. لطفا راهنمایی کنید

وحید حسین زاده

سلام. با سرمایه مدنظر شما راه اندازی این کسب و کار بسیارمشکل است. با این وجود توصیه میکنیم از نظرات مشاوران در این زمینه بهره مند شوید.


پاسخ به این پرسش
شهرام

با سلام اینجانب قصد راه اندازی کارخانه بسته بندی و صادرات زعفران را دارم . بنده در شهرک صنعتی یکی از شهرهای خوزستان محلی جهت راه اندازی خط بسته بندی زعفران را دارم و وارای شرکت بازرگانی میباشم و صادرات محصولات غذایی و محصولات ساختمانی را انجام داده ام . در حال حاظر علاقه به صادرات زعفران ایران دارم فقط خواستم از کارشناسان عزیز بپرسم که آیا راه اندازی بسته بندی زعفران در شهری که دارای زعفران نیست توجیه دارد و همچنین اگر اینجانب بخواهم در جهت فرآوری زعفران و بسته بندی آن اقدام کنم چگونه میتوانم گل زعفران را به خوزستان منتقل کنم که دچار آسیب و یا کم شدن کیفیت آن نشود هر چند که همه میشنویم که زعفران ما به کشورهایی مثل اسپانیا صادر شده و فراوری میگردد مطمئنا در صورت صحت این امر میتوان به این نکته رسید که این امکان برای ما نیز وجود خواهد داشت خواهشمند است توضیحاتی در این مورد که چگونه کشوری مثل اسپانیا زعفران را به انجا منتقل میکند و فراوری مینماید بفرمایید با تشکر

وحید حسین زاده

با سلام. اگر زعفران تحت شرایط استاندارد خشک شود و رطوبت ان به مقدار مناسبی کاهش پیدا کند، امکان جابجایی و انبار ننمودن آن وجود دارد. در این زمینه توصیه میکنیم از مشاوران تخصصی مشورت بگیرید.


پاسخ به این پرسش
سجاد بهنامی

سلام وقت بخیر من لیسانس الکترونیک و 34 ساله هستم ساکن تهران تقریباً سرمایه برای راه اندازی این کسب و کار را دارم مدتی هم هست که به کار بسته بندی فکر میکردم مخصوصا بسته بندی زعفران. ولی از چند نفر که تحقیق کردم به من گفتند که شما اگر موفق به بسته بندی هم بشید افرادی هستند که توی این کار رانت دارند و اجازه فعالیت شما چه در داخل و صادرات به خارج از کشور را نمی دهند. خواستم بدونم آیا واقعاً اینطور هست و اگر نیست بعد از بسته بندی تضمینی برای فروش وجود داره. یعنی جایی هست که همایت کند از تولید ما.

وحید حسین زاده

با سلام. وجود مافیا در زعفران  و بسته بندی آن دور از انتظار نیست. ولی در کل شما باید تلاشتون را بکنید. حتی اگر مافیا در بازار باشد، همه چیز تحت کنترل انها نیست و می توانید جایی برای خودتان باز کنید.

خرید تضمینی برای زعفران مشاهده نشده است، ولی بدون شک طرفداران زیادی برای زعفران ایرانی در داخل و خارج وجود دارد. علت قیمت پایین زعفران در کشور نسبت به قیمت جهانی نبود بسته بندی درست و مناسب ان در داخل است. در کل سری به سازمان جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت بزنید.

بهره مندی از نظرات مشاوران در کلینیک مشاوره سامانه میدون میتواند برای شما بسیار مفید باشد.


نظرات

سلام طرح شما آیا به روز هست دی1400الان چطوره وضعیت

دیده خانی

سلام و وقت بخیر خدمت شما 

آخرین ویرایش دوره تقریبا در سال 1399 انجام شده است. تاریخ دقیق تدوین دوره در داخل دوره ذکر شده و هزینه ها بر اساس قیمت دلار زمان تدوین دوره، در نظر گرفته شده و شما اکنون بر اساس نرخ تورم و همچنین قیمت دلار، می توانید هزینه ها را افزایش دهید تا بتوانید میزان سرمایه اولیه را برآورد نمایید.


سلام من میخاستم کارگاه بسته بندی زعفران راه‌اندازی کنم. آیا باید اول کارگاه بزنم یا اول باید مجوز بگیرم بعد کارگاه بزنم. سیب سلامت باید اول محصول تولید بشه یا قبل از تولید باید بگیریم. اولویت مجوز ها کدوم هست ممنون.

نحوه صادرات(مجوزها و کشورهای هدف و بقیه جزئیات) هم توضیح داده شده؟

مهندس حسین زاده

سلام. مجوز های مورد نیاز و کشورهای هدف صادراتی ذکر شده است.


سلام مجدد.برای کسب و کار تولید چای کیسه ای هم سوال کردم.سرمایه لازم صرفا برای بسته بندی زعفران چه قدره؟

مهندس حسین زاده

سرمایه مورد نیاز برای بسته بندی زعفران در همین صفحه ذکر شده است.