در این گام موارد زیر آورده شده است:
7. پلن عملیاتی (دانش تولید، مراحل تولید، نکات مهم و...)
7.1. پیشتولید
7.1.1. انجام کارهای اداری و اخذ مجوزهای مورد نیاز
7.1.2. آماده سازی سالن تکثیر و پرورش
7.1.3. خرید ماهیهای مولد سالم و راههای تشخیص آن
7.1.4. حمل و انتقال ماهیان
7.2. مرحلهی سازگاری (آداپتاسیون)
7.3. شروع دورهی پرورش
7.4. اصول تغذیهی ماهیان زینتی
7.4.1. روش هچ آرتمیا
7.4.2. عوامل تأثیرگذار بر شدت استفاده از غذا
7.4.3. رفتارهای تغذیهای
7.4.4. انواع غذاهای تجاری موجود برای تغذیه ماهیهای زینتی
7.4.5. نکات مهم در تغذیهی ماهیان
7.5. بیماریهای ماهیان زینتی
7.5.1. دلایل ایجاد بیماری
7.5.2. علایم کلی بیماری در ماهیان زینتی
7.5.3. نحوهی شناسایی ماهی بیمار
7.5.4. انواع بیماریهای متداول ماهیان زینتی
7.5.5. كرم قلابدار
7.5.6. عفونت خونی
7.5.7. بیماریهای میکسو باکتریایی
7.6. قرنطینهی ماهیان بیمار
7.7. نوردهی
7.8. بهداشت آکواریوم (تانک) و مدیریت آن
7.9. نگهداری، تکثیر و پرورش ماهی آنجل
7.9.1. روش تکثیر و پرورش ماهی آنجل
7.9.2. طرز تشخیص جنسیت آنجل
7.9.3. تغذیه
7.10. نگهداری، تکثیر و پرورش ماهی اسکار
7.10.1. روش تکثیر و پرورش ماهی اسکار
7.10.2. طرز تشخیص جنسیت ماهی اسکار
7.10.3. تغذیه
7.11. نگهداری، تکثیر و پرورش ماهی گوپی
7.11.1. روش تکثیر و پرورش ماهی گوپی
7.11.2. تغذیه
7.11.3. طرز تشخیص جنسیت ماهی گوپی
7.12. نگهداری، تکثیر و پرورش سوردتیل
7.12.1. روش تکثیر و پرورش ماهی سوردتیل
7.12.2. طرز تشخیص جنسیت ماهی سوردتیل
7.12.3. تغذیه