در این گام موارد زیر را بررسی می کنیم:
ظرفیت تولیدی
ظرفیت عملی
ساختمان و سازه(بستر کار)
محوطه و اطراف کارخانه
ویژگی های سالن تولید و بسته بندی
ویژگی انبارها
انبار فرآورده نهایی
بخش تعویض لباس
سرویس بهداشتی
اصول بهداشت فردی کارکنان
آزمایشگاه
آزمایشات فیزیکوشیمیایی مورد نیاز چیپس سیب زمینی
حداقل آزمایشات میکروبی مورد نیاز برای چیپس سیب زمینی
تجهیزات و ماشین آلات و ابزارات
تجهیزات مورد نیاز خط تولید چیپس
مواد شیمیایی مورد برای آزمایشات مربوط به چیپس سیب زمینی
حداقل محيط هاي كشت مورد نياز درآزمايشگاه ميكروبي فرآورده هاي سيب زميني
حداقل لوازم و تجهيزات مورد نياز درآزمايشگاه چیچس سیب زمینی
فن آوری
مواد اولیه و مواد مصرفی
استاندارد محصول
بررسی و ارائه استانداردها
سوخت ها و انرژی های مورد نیاز
نیروی انسانی
ملاحظات حقوقی و قانونی
مجوز بهداشتی
پروانه تاسیس
پروانه بهره برداری
پروانه ساخت
پروانه مسئول فنی
نحوه صدور پروانه های بهداشتی
پروانه تاسیس
پروانه بهرهبرداری
پروانه مسئول فنی
پروانه ساخت
نحوه ارسال مدارك
نحوه صدور مجوز چاپ برچسب
قانون مالیاتی در حوزه کسب و کار مدنظر ما
قانون کار در حوزه کسب و کار مدنظر ما
قوانین کار
جدول ملزومات