در این گام موارد زیر آوره شده است:
1- پلن مقدمه
1-1- معرفی
1-1-1- معرفی زعفران
1-1-2- کسب و کار بستهبندی زعفران
1-2- تاریخچه
1-2-1- تاریخچه زعفران
1-2-2- تاریخچه بستهبندی زعفران
1-3- مزیت بسته بندی زعفران از منظر اقتصاد کلان کشوری
1-3-1- اهمیت زعفران
1-3-2- اهمیت بستهبندی زعفران
1-4- فواید وخواص محصول
1-4-1- خواص زعفران
1-4-2- کاربرد زعفران در صنایع غذایی
1-5- جذابیت های مالی طرح
1-6- انواع و اقسام
1-6-1- انواع و اقسام محصول
1-6-2- انواع روشهای فرآوری و بسته بندی
1-6-3- انواع تجهیزات
1-7- روند کلی یک دوره بسته بندی
1-8- معرفی منطقه نمونه کشوری