دوره آموزش متنی راه اندازی واحد تولیدی لبنیات
مدرس:عباس حیدری
مدت زمان دوره:ندارد مدرک پایان دوره:ندارد
483000 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی راه اندازی واحد تولیدی لبنیات

4 از 5
49 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

به طور کلی می ­توان گفت تولید لبنیات چه به صورت صنعتی و چه به صورت سنتی از جایگاه ویژه­ ای برخوردار است زیرا هم به سلامت افراد جامعه ارتباط پیدا می­ کند و هم از لحاظ سودآوری جایگاه مناسبی دارد. این صنعت به طور معمول حاشیه سود 25 تا 30 درصد دارد. برای تامین مکان شهر تهران به عنوان مبنا در نظر گرفته شد (محله های مرکزی تهران) و هزینه ملک را به صورت رهن کامل در نظر گرفتیم برای رهن ملک و تامین تجهیزات تولید و فروشگاه به سرمایه ای در حدود 540 میلیون تومان نیاز است.

هزینه جاری این کسب و کار سالانه 613 میلیون تومان برآورد شده است. میزان فروش روزانه 2.5 میلیون تومان است که از این مقدار 40 درصد به تامین ماده اولیه، 10 درصد  هزینه انرژی و 15 درصد  نیز به هزینه بسته بندی اختصاص می یابد. این کسب و کار جز مشاغل پر سود به حساب می آید و معمولا در صورتیکه فروش محصول خوب باشد سرمایه ثابت طی سال اول برگشت می یابد. البته محل قرارگیری کارگاه و فروشگاه، کیفیت محصول و توانایی در امر فروش محصول تاثیر بسزایی در سود حاصله خواهد داشت.

تقریبا می توان گفت تمام افراد جامعه متقاضی خرید و مصرف لبنیات هستند زیرا افراد با سطح درآمد پایین به دلیل مناسب بودن قیمت لبنیات سنتی در مقایسه با نوع صنعتی آن تمایل بیشتری به خرید این نوع محصولات دارند و سایر افراد نیز به دلیل ماهیت نوستالژیک این محصولات و باور اینکه در این محصولات سنتی از افزودنی های غیر مجاز استفاده نمی شود و به عبارتی این محصولات ارگانیک هستند تمایل به خرید این دسته از محصولات دارند. از طرفی نمی توان تاثیر تبلیغات را در مورد مصرف لبنیات نادیده گرفت چون محصولات لبنی فرآورده هایی با ارزش غذایی بالا شناخته می شوند همواره از طریق رسانه های مختلف افراد را به مصرف بیشتر ترغیب می نمایند بنابراین اگر شرایط مالی خانواده ها مناسب باشد حتما این محصولات جایگاه ویژه ای در سبد خرید خانورها خواهند داشت.

دوره آموزشی حاضر به تمامی جنبه‌های مورد نیاز برای راه اندازی واحد تولیدی لبنیات پرداخته است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه در کشور بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس‌های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: دوره آموزشی تهیه لبنیات، دوره ای مجازی (غیر حضوری) و مبتنی بر متن بوده و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آوره شده است:

آشنایی کلی

تاریخچه ،انواع و اقسام ، محل کشت و پروش

مزیت های تولید محصول

جذابیت های مالی طرح

فواید وخواص محصول

شناخت روند کلی کشت، پروشی یا تولید محصول و میزان ثمر دهی آن

در این گام مکان راه اندازی فروشگاه لبنیات را از چند جهت بررسی می کنیم:

آب

هوا، دما و مسائل جوی

زمین و خاک

جدول ضروریات

در این گام موارد زیر را بررسی می کنیم:

ظرفیت تولیدی

ساختمان و سازه

تجهیزات و ماشین آلات و ابزاراها

فن آوری

مواد اولیه و مواد مصرفی

سوخت ها و انرژی های مورد نیاز

نیروی انسانی

ملاحظات حقوقی و قانونی

جدول  ملزومات

در این گام موارد زیر را بررسی می کنیم:

جدول هزینه های ثابت 

جدول تجهیزات تولید

جدول هزینه های جاری

جدول در آمد ها

پیش بینی جریان نقدی

جدول سرمایه

چگونه می توان به این سرمایه دست یافت؟

در این مرحله موارد زیر را بررسی می کنیم:

بازار هدف کجاست؟

اندازه بازار هدف حدودا چقدر است؟

میزان مصرف کنونی در بازار هدف چقدر است؟

میزان مصرف (تقاضا) در بازار هدف در زمان بهره برداری چقدر است؟

وضعیت کنونی رقابت(رقبا) در بازار هدف محصول ما چگونه است؟

تحلیلی از بازار های محلی

فرهنگ مصرف کالا

در این قسمت مراحل زیر را گام به گام شرح می دهیم:

 پبش تولید

فرآیند تولید لبنیات

فروش و بازاریابی 

در این گام ریسک هایی که ممکن است در زمینه های زیر با آن ها مواجه شوید را معرفی می کنیم:

ملزومات

عملیات

مالی

بازار

در این گام پیشنهاداتی برای موفقیت بیشتر در این حرفه آورده ایم.

دراین قسمت، برای آشنایی بیشتر، مصاحبه با افراد موفق آورده شده است.

در این گام اطلاعاتی درباره اهمیت راه اندازی فروشگاه لبنیات  بر مباحث زیست محیطی ارائه می گردد.

مدرس دوره

عباس حیدری

دیپلم
آقای عباس حیدری فعال در زمینه تولید محصولات لبنی به روش سنتی هستند و احداث کارگاه بزرگ لبنیات سنتی در تهران از جمله سوابق ایشان می‌باشد.
ارزیابی دوره
4 از 5
49 نفر امتیاز داده اند
93
87
88
89
89
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
مریم

سلام من میخوام طرز تهیه انواع پنیر به روش سنتی را یاد بگیرم از چه کسی باید کمک بگیرم؟؟

پاسخ به این پرسش
علی

سلام، آیا در این دوره یا دوره دیگری روش های تهیه ی فرآورده های شیر آورده شده؟ من خودم کارگاه لبنیات دارم و به فکر افزایش حجم فروش هستم و میخوام اطلاعاتی در رابطه با افزایش کیفیت و بهبود طعم محصولاتی مثل دوغ و ماست به دست بیارم. لطفا راهنمایی کنید، ممنون

حدیثه دیده خانی

سلام
برای کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه در بخش کلینیک مشاوره ثبت درخواست مشاوره با کارافرین مربوطه دهید تا اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهند. 

با تشکر


پاسخ به این پرسش
مسعود

سلام. من یه گاودار هستم. والعان سودی نداره به نظرتون العان لبنیاتی بزنم خوب هستش یا نه . آخه تولید دیگه فایده ای نداره. کمرمون شکست

وحید حسین زاده

سلام. در داخل کشور گاوداری های زیادی مشغول به فعالیت هستند، از این رو بهتر است شما مشکل کار را پیدا کرده و میزان درآمدتان را افزایش دهید. در کل پیشنهاد نمیکنیم گاوداری را رها کنید و بهتر است در کنار گاوداری به تهیه لبنیات بپردازید. این کار حاشیه سود کارتان را بیشتر خواهد نمود.


پاسخ به این پرسش
زینب

چه نوع مایه ای برای ماست سنتی بهتر می‌باشد یاچه نوع استارتری برای ماست بهتر است

وحید سوادی جهانگیری

سلام

کارآفرینان موفق این کسب و کار که سالها در این حوزه فعالیت نموده اند در بخش کلینیک مشاوره آماده اند تا راهنمایی های تخصصی و فنی مورد نیازتان را به شما ارائه دهند.


پاسخ به این پرسش
امید

سلام در این دوره چه کارهای رو اموزش می بینیم این دوره حضوری هست؟ چند روزه؟

وحید سوادی جهانگیری

سلام

ما در نظر داریم در این طرح با شیر و تهیه انواع فرآورده های آن (ماست، پنیر، خامه، کره، دوغ، کشک) آشنا شویم. ضوابط فنی و مجوزهای مورد نیاز آورده شده است. فرآیند تولید فرآورده های لبنی به صورت صنعتی را نیز آورده ایم.  پلن مالی، بازار مصرف و ارائه الگوهای موفق  نیز به تفصیل بیان شده اند.

دوره آموزشی تهیه لبنیات، دوره ای مجازی (غیر حضوری) می باشد.

اگر منظور شما تشکیل کارگاه آموزشی تهیه لبنیات می باشد باید عرض کنم در صورت تشکیل این کارگاه درکانال تلگرامی و پیج اینستاگرام سامانه میدون اطلاع رسانی خواهد شد .


پاسخ به این پرسش
زعره رحمانی

سلام.میخاستم بدونم ایامیشه راهنمایی بفرماییدمن ک خودم کاری ندارم میتونم درکارهایی ک دیگران انجام دادن ب پیشنهادشماسرمایه گذاری کنم البته سرمایه حزیی؟مثلا40تومان

وحید سوادی جهانگیری

سلام

شراکت در فعالیت های اقتصادی و تامین سرمایه برای شروع یک کسب و کار از دیرباز مرسوم بوده است. شما می توانید در بخش نیازمندی های سامانه میدون افرادی را که احتیاج به سرمایه دارند را بیابید و با درنظر گرفتن جوانب موضوع و با دقت کافی و کسب اطلاعات دقیق از طرف مقابلتان اقدام به تامین سرمایه کسب و کار مدنظر بنمایید.همچنین می توانید با بخش بازرگانی سامانه میدون تماس حاصل نمایید تا راهنمایی های لازم به شما ارائه شود.


پاسخ به این پرسش
حسن

سلام.طرح تکمیلی چه زمانی به دوره اضافه می شود؟

وحید سوادی جهانگیری

سلام

 سامانه میدون با به روزرسانی  دوره های مختلف کارایی دوره ها را برای شروع هر کسب و کار مداوم و همیشگی می نماید تا هر دوره بتواند در زمانهای مختلف کاربرد خود را حفظ نماید. دوره آموزشی تهیه لبنیات نیز از این روند مستثنا نیست و درصورت گذشت مدت زمان مشخصی به روزرسانی می شود که می توانید با بخش آموزش سامانه میدون تماس بگیرید و از زمان دقیق به روزرسانی این دوره مطلع شوید.


پاسخ به این پرسش
عليرضا اسلامي

عرض سلام و ادب. در تيتر مقاله كف سرمايه 54 ميليون تومان ذكر شده ، در حاليكه در متن 540 ميليون ذكر شده.كدام عدد مورد تاييد است ؟

وحید حسین زاده

سلام. کف سرمایه گذاری براساس مقیاس در نظر گرفته شده، حدود 480 میلیون تومان می باشد.


پاسخ به این پرسش
سجاد

سلام برای یک کارگاه لبنیات سنتی ب چه وسیله هایی (دستگاه هایی) نیاز است

وحید حسین زاده

سلام. دستگاه ها و تجهیزات مختلفی همچون وت، باسکول، دیگ پخت، شیر سرد کن، مشک برقی، پمپ انتقال و ... که در داخل دوره با جزئیات بیشتر شرح داده شده اند.


پاسخ به این پرسش
حامد

باسلام خسته نباشیدبرای خریدبسته اقدام کردم ولی متاسفانه واردسیستم نمیشه وErorمیده

وحید حسین زاده

سلام. با بخش مدیریت سایت تماس بگیرید تا همکاران ما در این بخش مشکل شما را بررسی کنند.


پاسخ به این پرسش
gholami

سلام خسته نباشید .ببخشید این تولید موادسنتیه دیگه .بنده میخساستم بزنم پیگیرم ولی نمیدونم کجا برم چکار کنم لطفا راهنمایی کنید

وحید حسین زاده

سلام.بله سنتی می باشد. در مرحله اول پیشنهاد میکنیم دوره تهیه لبنیات را مطالعه بفرمایید. در مرحله بعدی می توانید از نظر مشاوران متخصص در این زمینه استفاده کنید تا مرحله به مرحله شما را راهنمایی کنند.


پاسخ به این پرسش
رضا خداویردی

سلام و عرض ادب من چندتا سوال دارم و ممنون میشم کمکم کنید 1.دوره آموزشی شما به چه شکلی هستش؟ یعنی به صورت فیلم و پی دی اف هست یا حضوری 2.شما کف هزینه رو 54 میلیون اعلام کردین و من تولیدی لبنیات سنتی هایی رو که دیدم بیشتر کارشون رو با چندتا دیگ و چیزهای ساده انجام میدن که کلا با 10 میلیون میشه جمعش کرد وکیفیت کارشون هم خیلی خوبه و کیفیت کارشون برمیگرده به قلقی که دستشون اومده حالا سوال من این هستش تو روش شما از دستگاه خاصی استفاده میشه که هزینه انقدر بالاتره؟ 3.اگر بعد گذراندن دوره من سوالی داشتم امکانش هست از کارشناسی سوالم رو بپرسم یا نه؟

وحید حسین زاده

سلام. دوره تهیه لبنیات بصورت متن و تصویر بوده و قابل دانلود و کپی برداری نمی باشد. پس از خرید دوره کلیه آپدیت ها از جمله افزودن فیلم به دوره، بصورت رایگان خواهد بود. از هر جایی که امکان دسترسی به نت وجود داشته باشد، امکان مشاهده دوره نیز خواهد بود.

برای مشاهده دوره پس از خرید، باید در سایت میدون وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید دوره های خریداری شده خود را مشاهده بکنید.

در بخش پلن مالی طرح کلیه تجهیزات مورد نیاز و هزینه جاری با جزئیات ذکر شده است. هزینه اجاره، کارگر، رهن و ... همه آورده شده است. با توجه به ظرفیت طرح، 54 میلیون تومان معقول می باشد.

در هر زمانی، اگر سوالی در زمینه تهیه لبنیات داشتید، سامانه میدون دونوع مشاوره در این زمینه ارائه می دهد. مشاوره عمومی که رایگان است و مشاوره تخصصی که شما باید هزینه ای برای آن پرداخت کنید.

 


پاسخ به این پرسش
عارف

سلام و خسته نباشید خدمت شما بنده در حوزه شیرینی و بیسکوئیت های خانگی به یک روشی رسیدم که شیرینی سالم با مواد بسیار مغذی و بدون چربی و قند بالا تولید کنم و خیلی هم مفید هست برای نوجوانان و جوانان و همه قشری.. خودم با یک سری از این بیسکوئیت ها طی یکی ماه کمی بیشتر ده کیلو مفید و خالص اضافه وزن داشتم بدون مشکل.. الآن مشکلی که هست اینه که من نه میتونم ثبت کنم این دستورات رو به اسم خودم و نه مجوز بگیرم و نه.... شایدم نمیدونم راه رو... کمک میخوام.. با تشکر

وحید حسین زاده

با سلام. از طریق ستاد پیگیری مشکلات کسب و کار، مشکل خود را پیگیری کنید.


نظرات

سلام توی این فصل ها اموزش تهیه ساخت پنیر و کره و کشک این چیزها هست یا نه؟

مهندس شعوری

سلام

بله در زمینه تولید کره با کره گیر، تولید پنیر محلی و کشک اطلاعاتی در این دوره وجود دارد.


سلام.دوره اموزشی لبنیات سنتی است یا صنعتی؟

رئوف زمانی

سنتی


سلام . این دوره آموزشی هست یا یک طرح توجیهی کامل؟

مهندس حسین زاده

با سلام. کلیه دوره ها هم آموزشی و هم توجیهی هستند. یعنی ضمن آموزش کلیه مراحل کار با در نظرگرفتن یک ظرفیت تولید حداقلی که توجیه اقتصادی داشته باشد به مباحث طرح توجیهی نیز بطور کامل پرداخته شده است.


باسلام طرزمبارزه با کنه زعفران دکتر مختاری کارشناس سایت: با سلام ، بهترین کار پیشگیری به وسیله ضدعفونی بنه زعفران قبل از کشات و عدم آبیاری در فصل گرما می باشد. در صورت نیاز به مشاوره دقیق تر به قسمت مشاوره سایت مراجعه نمایید.