در این گام موارد زیر آورده شده است:
1 مقدمه
1.1 آشنایی کلی
1.1.1 تاریخچه
1.1.2 انواع ساختمان و سازه
1.1.3 انواع روشهای تولید و فرآوری
1.1.4 آشنایی با مراحل تولید و فرآوری انواع محصولات لبنی
1.1.5 انواع روشهای بستهبندی و نگهداری محصول
1.1.6 انواع تجهیزات تولید و فرآوری محصولات لبنی
1.2 انواع و اقسام محصولات لبنی
1.2.1 شیر پاستوریزه و شیر استریل
1.2.2 شیر طعمدار
1.2.3 سرشیر
1.2.4 خامه
1.2.5 کره
1.2.6 پنیر
1.2.7 ماست
1.2.8 کشک
1.2.9 دوغ
1.2.10 روغن زرد یا کرمانشاهی
1.2.11 شکر پنیر
1.2.12 بستنی
1.2.13 شیر غنیشده
1.2.14 خامه ترش
1.2.15 کفیر
1.3 مزیتهای تولید این محصول (از منظر اقتصادی)
1.4 جذابیتهای مالی طرح
1.5 فواید و خواص محصول
1.6 شناخت روند کلی تولید محصولات لبنی