مستند آموزشی تولید نشاء استویا مدت زمان دوره: مدرک پایان دوره:
337000 تومان
خرید دوره

مستند آموزشی تولید نشاء استویا

1 از 5
10 نفر امتیاز داده اند
توضيحات

شاید کاشت استویا برای خیلی از کشاورزان کشور ما ناشناخته باشد اما جالبه که بدونیم شیرینی قند حاصل از دانه این گیاه ۲۵۰ تا ۳۰۰ برابر سایر گیاهان مانند نیشکر و چغندر قند است. این قند جایگزین مناسبی برای شیرین کننده‌های مصنوعی بوده و چون قابلیت جذب کمتری دارد، می‌تواند نقش مؤثری در کاهش قند خون و فشار خون افراد ایفا کند. این موضوع با توجه به درصد بالای بیماران دیابتی و نیز افراد مستعد این بیماری در کشور بسیار حائز اهمیت است. پرورش این گیاه ساده بوده و با توجه به اینکه گرما دوست است در بسیاری از مناطق کشور ما قابل کشت است و نیاز به آبیاری زیاد نیز ندارد.

خوشبختانه به تازگی کشت استویا در کشور ما کم کم در حال رونق گرفتن است و همین موضوع سبب شده است که نیاز به نشای این گیاه رو به افزایش باشد؛ از این رو کسب و کار تولید نشای این گیاه می‌تواند از کسب و کارهای پررونق و پر پول باشد.

افرادی که قصد ورود به کار در زمینه تولید نشای استویا را دارند می توانند با بهره گیری از اطلاعات و آموزش‌های این فیلم آموزشی، با ابزارآلات مورد نیاز این کسب و کار، عملیات کار، بازار فروش، ریسک‌ها و مشکلات و سایر نکات این کسب و کار به خوبی آشنا شوند. این فیلم آموزشی با همکاری جناب آقای پیش‌بین کارآفرین موفق این کسب و کار تهیه شده است و اطلاعات دقیقی را در اختیار شما قرار خواهد داد. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس­های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این دوره آموزشی به موارد زیر پرداخته شده است:

1- مقدمه

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

2- امکانات مورد نیاز در گلخانه برای پرورش نشا استویا

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

3- ویژگی سینی کشت و نکات مربوط به آن

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

4- سیستم آبیاری مورد استفاده و رطوبت مورد نیازبرای استویا

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

5- بازه زمانی رشد استویا

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

6- پلن عملیاتی و سرمایه اولیه مورد نیاز برای شروع کسب و کار

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

7- انواع بذر استویا

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

8- شاخص ها و ویژگی های یک نشا استاندار استویا

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

9- زنجیره تولید استویا

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

10- ریسک ها و سختی های تولید نشا استویا

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

11- هزینه راه اندازی گلخانه استویا

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

12- نحوه کاشت بذر استویا به صورت عملیاتی

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

13- مزیت ها و ریسک های کشت طبقاتی

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

14- مزیت های کشت استویا

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

15- خواص درمانی استویا

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

16- بررسی مورفولوژیک ریشه استویا

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

17- نحوه کنترل کیفی نشا تولید شده

در این گام به موارد زیر پرداخته شده است:

18- نحوه تکثیر استویا به روش تقسیم بوته

ارزیابی دوره
1 از 5
10 نفر امتیاز داده اند
90
80
75
90
80
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
نظرات