دوره تصویری تولید چیپس میوه
مدرس:علیرضا طیب لی
مدت زمان دوره:3.5 ساعت مدرک پایان دوره:ندارد
421000 تومان
خرید دوره

دوره تصویری تولید چیپس میوه

تعداد ثبت نام کنندگان : 70 نفر

5 از 5
13 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با اصول و فرایند خشک کردن میوه
  • آشنایی با نحوه فرآوری میوه و مراحل مختلف آن
  • نحوه هسته گیری، آنزیم بری و چگونگی خشک کردن میوه
اين دوره شامل ...
  • بررسی بازارهای هدف چیپس میوه
  • نحوه اسانس گیری از میوه
  • آشنایی با شرایط مورد نیاز خشک کردن میوه
توضيحات

اگر به دنبال کسب  و کاری هستید که نیاز به سرمایه کم و فضای کمی برای راه‌اندازی دارد تولید چیپس میوه یکی از آن‌هاست. با توجه به اینکه در کشور ما سالانه مقادیر زیادی از محصولات باغی به دلیل نبود بازار فروش در فصل برداشت به دلیل وفور محصول تولید شده از بین می‌رود؛ بنابراین خشک کردن این محصولات می‌تواند از هدر رفت این محصولات جلوگیری کرده و سود مناسبی را هم نصیب کشاورز و هم کشور نماید.

ماندگاری بسیار بالا،‌ حفظ خواص میوه و قیمت مناسب محصول خشک شده از جمله فواید راه‌اندازی کسب و کار تولید چیبس میوه است. از جمله مزایای دیگر این کسب و کار عدم نیاز به سرمایه اولیه بالا و همچنین عدم نیاز به فضای زیاد برای شروع این کسب و کار است که این موضوع سبب می‌شود که بتوان این کسب و کار را به صورت خانگی نیز شروع کرد.

افرادی که قصد ورود به کار در زمینه تولید چیپس میوه را دارند می توانند با بهره‌گیری از اطلاعات و آموزش‌های این دوره آموزشی، با مجوزهای مورد نیاز این کسب و کار، عملیات کار، بازار فروش، ریسک‌ها و مشکلات و سایر نکات این کسب و کار به خوبی آشنا شوند. این فیلم آموزشی با همکاری جناب آقای طیب‌نیا کارآفرین موفق این حوزه تهیه شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس­های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1- تاریخچه خشک کردن

1-1- دلیل خشک کردن میوه

2-1- نحوه خشک کردن میوه

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2- فرآیند خشک کردن به روش صنعتی

1-2- کنترل عوامل بیرونی

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3- اصول خشک کردن میوه

1-3- دانش تهیه چیپس میوه

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4- شرایط دستگاه خشک کن

1-4- فصل خشک کردن میوه

2-4- خدمات پس از فروش

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5-  ویژگی های دستگاه

1-5- ظرفیت دستگاه

2-5- کاربرد دستگاه های مختلف

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6- نحوه فرآوری چیپس میوه

1-6- مراحل مختلف فراوری

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7- اسانس گیری از میوه

1-7- نحوه تهیه اسانس

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8- آنزیم بری

1-8- افزودنی های طبیعی

2-8- علت آنزیم‌بری

در این گام موارد زیر آورده شده است:

9- چگونگی خشک کردن

1-9- روش خشک کردن انواع میوه

2-9- خصوصیت آب در خشک کردن

3-9- نحوه هسته گیری

در این گام موارد زیر آورده شده است:

10- نحوه فروش

1-10- فروش بدون ارزش افزوده

مدرس دوره

علیرضا طیب لی

کارشناسی تربیت بدنی و علوم ورزشی
جناب آقای علیرضا طیب‌لی دارای سابقه طولانی در حوزه تولید میوه خشک، دستگاه خشک کن میوه و سبزیجات هستند.
ارزیابی دوره
5 از 5
13 نفر امتیاز داده اند
85
90
95
100
85
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
هادی بویانی

سلام برای خشک کردن میوه در مقیاس خانگی باید چه دستگاهی خریداری بشه که نه زیاد هزینه داشته باشه نه زیاد ضعیف باشه یه دستگاه خوب و قیمت مناسب

صمدی

سلام، دستگاه های متفاوتی متناسب با فضای شما وجود دارد که شما می توانید موارد دقیق تر را در دوره ی تهیه میوه خشک و چیپس میوه که لینک آن در زیر لحاظ شده، کسب نمایید.

https://meidoun.ir/home/businessitem/91

 


نظرات