مستند آموزشی ساخت اسباب بازی از ضایعات
- شناخت ریسکهای کسب وکار
- بررسی شرایط بازار فروش محصول تولیدی
- مجوزهای مورد نیاز
- نحوه قیمتگذاری
- نحوه ساخت چند نوع اسباببازی
- توزیع و برندسازی
- مزیتهای تولید اسباببازی
- شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
کسب و کار تولید اسباببازی با ضایعات میتونه شغل پردرآمدی باشه چون که ماده اولیه مورد نیاز جهت این کار، از ضایعات سایر صنایع تأمین میشه که با قیمت بسیار ناچیز قابل تهیه است. این کسب و کار هنوز در جامعه گسترش نیافته است اما با توجه به افزایش آگاهی مردم نسبت به استفاده از ضایعات برای ساخت سایر وسایل، احتمال میرود که در آینده شرایط بسیار مناسبی داشته باشد. این صنعت پتانسیل اقتصادی بالایی دارد و فرصت مناسبی برای سرمایهگذاری زودبازده و اشتغالزایی در کشور است.
در سال ۹۶ میزان صادرات اسباب بازی حدود ۱۵ میلیون دلار بوده و برخی از مقاصد صادرات این کالا نیز افغانستان، امارات، عراق، ایتالیا، آذربایجان و تایلند بوده است. گردش مالی صنعت اسباب بازی در سال ۲۰۱۷، ۸۹ میلیارد دلار بوده است که آمریکا بزرگترین کشور این صنعت است که بازار آن در سال ۲۰۱۷ به اندازه ۲۷ میلیارد دلار بوده است. همچنین صادرات جهانی اسباب بازی در سال ۲۰۱۷ معادل ۱۱۳ میلیارد دلار بوده و چین، هنگ کنگ و آمریکا سه کشور اول صادرکننده این کالا بودهاند. کل واردات اسباب بازی در سال ۲۰۱۷ نیز معادل ۱۱۸ میلیارد دلار بوده که آمریکا، آلمان و ژاپن سه کشور اصلی واردکننده این محصول بودهاند.
افرادی که قصد ورود به کار در زمینه تولید اسباببازی با ضایعات را دارند می توانند با بهره گیری از اطلاعات و آموزشهای این دوره آموزشی، با ابزارآلات مورد نیاز این کسب و کار، عملیات کار، بازار فروش، ریسکها و مشکلات و سایر نکات این کسب و کار به خوبی آشنا شوند. این فیلم آموزشی با همکاری سرکار خانم سرگلزایی کارآفرین موفق این کسب و کار و شرکتکننده مسابقه میدون تهیه شده است و اطلاعات دقیقی را در اختیار شما قرار خواهد داد. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاسهای حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.
توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.
در این گام، موارد زیر ارائه شده است:
1- نیازسنجی بازار
1-1- بیوگرافی کارآفرین
2-1- سومین بازار پر فروش ایران
3-1- نیازسنجی بازار
در این گام، موارد زیر ارائه شده است:
2- ایدهپردازی و خلاقیت
1-2- کیفیت ساخت اسباب بازی
2-2- ایده ساخت چرخ دنده پازل
3-2- ساخت توپ و تور
4-2- مزیت رقابتی
در این گام، موارد زیر ارائه شده است:
3- بازار فروش
1-3- نحوه قیمت گذاری
2-3- نقش واسطهها
3-3- مزیتهای تولید اسباب بازی
در این گام، موارد زیر ارائه شده است:
4- توزیع و برند
1-4- اهمیت برند
در این گام، موارد زیر ارائه شده است:
5- عملیات
1-5- نحوه ساخت کیسه بوکس
2-5- راکت پینگ پنگ
3-5- جورچین چرخ دندهای
4-5- آینه کیفی
5-5- کشمکش
در این گام، موارد زیر ارائه شده است:
6- برج هیجان
1-6- برج هیجان (جنگا)
در این گام، موارد زیر ارائه شده است:
7- ضروریات و ملزومات
1-7- ایده شروع
2-7- میزان فروش در ماههای مختلف
3-7- اخذ مجوز
4-7- بازارهای هدف
5-7- ضرورت تنوع در محصولات
6-7- ضرورت تبلیغات
در این گام، موارد زیر ارائه شده است:
8- ریسکها و کلام پایانی
1-8- ثبت ایده و محصول
2-8- مشکلات و ریسکها
3-8- کلام پایانی
سرکار خانم سرگلزایی
کارشناسیسرکار خانم سرگلزایی دارای تخصص و دانش کافی در این حوزه هستند.
مجتبی هادیان گل
سلام وقت بخیر. هزینه شروع برای کار رو میفرمایید؟
مجید
سلام
با توجه به متغیر بودن هزینه ها در کشور نمی توان عدد دقیقی را به شما اعلام کرد. همچنین سرمایه مورد نیاز برای شروع کار به ظرفیت تولید نیز بستگی دارد که این مورد به کارآفرین ارتباط پیدا می کند. برای کسب اطلاعات دقیق تر می توانید به بخش کلینیک مشاوره در سایت میدون مراجعه نموده و درخواست مشاوره خود را با متخصص این حوزه ثبت نمایید تا همکاران بنده با شما تماس بگیرند.
با تشکر
بهناز سادات حسینی
سلام وقت بخیر پس چطوری میتونیم تو کلاس اسباب بازی از مواد بازیافتی شرکت کنیم دوره خاصی مدنظرتون هست و کجا برگزار میشه ، شرایط و هزینه بفرمایید
مجید
با سلام
دوره های آموزشی حضوری سامانه میدون تحت عنوان کارگاه ها هر هفته در زمینه های مختلف در حال برگزاری است و اطلاع رسانی آن نیز از طریق شبکه های مجازی و سایت میدون انجام می شود. قابل ذکر است که فعلا در زمینه اسباب بازی کارگاهی برگزار نمی شود اما شما می توانید دوره مذکور را از سایت میدون خریداری نمایید.
با تشکر