دوره آموزش متنی تولید رشته آشی و پلویی
مدرس:احسان بیگدلیان

466200 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی تولید رشته آشی و پلویی

5 از 5
10 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

آش رشته یکی از غذاهای سنتی و محبوب میان ایرانی‌هاست. بسیاری از افراد رشته مورد نیاز برای پخت آش را خود تولید می‌کنند؛ بنابراین تولید رشته آشی نباید کار چندان دشواری باشد. به ویژه اینکه تولیدکنندگان ایرانی انواع دستگاه‌های مورد نیاز برای تولید رشته در مقیاس‌های مختلف را تولید می‌کنند.

اگر تمایل به راه‌اندازی یک شغل خانگی با درآمد بالا هستید و در عین حال سرمایه و فضای چندان زیادی در اختیار ندارید، تولید رشته آشی و رشته پلویی گزینه مناسبی برایتان خواهد بود. فرد متقاضی می‌تواند با داشتن 92 میلیون تومان به عنوان سرمایه ثابت و 55 میلیون تومان سرمایه در گردش ماهانه، در منزل خود رشته آشی و پلویی تولید کند. با تجهیزات معرفی شده در این طرح، می‌توان روزانه 50 کیلوگرم رشته آشی و 50 کیلوگرم رشته پلویی تولید کرد. البته باید فضایی با مساحت 30 مترمربع را به این کار اختصاص داد و این مکان را برای تولید و بسته‌بندی محصولات آماده‌سازی نمود.

صادرات انواع رشته آشی و پلویی بیشتر به کشورهای عراق و افغانستان انجام می‌شود زیرا این کشورها به دلیل همسایگی با ایران، عادات غذایی تقریبا مشابهی دارند. اما صادرات این محصولات به کشورهای تاجیکستان، قزاقستان، پاکستان و آذربایجان نیز تا حدودی انجام می‌شود.

بنابراین در صورت یافتن مشتری خارجی می‌توان به صادرات این محصولات نیز اندیشید. این محصولات وارداتی ندارند. مقدار مصرف رشته آشی در فصول سرد سال و ایام خاص مانند ماه رمضان و محرم افزایش پیدا می‌کند. بنابراین از بازاریابی مناسب در این زمان‌ها نباید غفلت کرد.

دوره آموزشی حاضر تمامی جنبه های مورد نیاز شروع یک کسب و کار را پوشش داده است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان بزرگ و برتر این حوزه بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس­های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1          مقدمه      

1.1         آشنایی کلی             

1.1.1     تاریخچه  

1.1.2     انواع ساختمان و سازه            

1.1.3     انواع روش‌های تولید و فرآوری صنعتی و خانگی

1.1.4     انواع روش‌های بسته‌بندی و نگه‌داری محصول    

1.1.5     آشنایی با انواع تجهیزات تولید رشته      

1.2         انواع و اقسام           

1.3         مزیت‌های تولید این محصول (از منظر اقتصادی)

1.4         جذابیت‌های مالی طرح           

1.5         فواید و خواص محصول         

1.6         شناخت روند کلی تولید رشته آشی و رشته پلویی  

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2             ضروریات (مباحث مربوط به مکان‌یابی )            

2.1         آب          

2.2         هوا، دما و مسائل جوی          

2.3         زمین و خاک          

2.4         حمل و نقل و ارتباطات          

2.5         جدول ضروریات    

2.6         معرفی منطقه نمونه

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3             ملزومات 

3.1         ظرفیت تولیدی       

3.2         ساختمان و سازه (بستر کار)   

3.3         تجهیزات، ماشین‌ها و ابزارها 

3.3.1     میز کار   

3.3.2     صندلی    

3.3.3     خمیر گیر

3.3.4     دستگاه پهن کن و برش رشته 

3.3.5     فرپخت رشته          

3.3.6     دستگاه برش رشته خشک      

3.3.7     دوخت دستی           

3.3.8     ترازو      

3.3.9     تاریخ‌زن دستی       

3.3.10  الک        

3.4         مواد اولیه و مواد مصرفی      

3.4.1     آرد ستاره

3.4.2     آرد سبوس گرفته    

3.4.3     نمک       

3.4.4     جعبه       

3.4.5     سلوفان    

3.5         سوخت‌ها و انرژی‌های مورد نیاز          

3.6         نیروی انسانی         

3.7         ملاحظات قانونی و حقوقی     

3.7.1     لیست مجوزهای موردنیاز      

3.7.2     روند کلی اخذ مجوزها            

3.7.3     قوانین مرتبط با این کسب ‌و کار            

3.8         سایر نهاده‌ها و ملزومات مورد نیاز        

3.9         تکمیل جدول ملزومات

 

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4             پلن مالی  

4.1         فرضیات و برخی شاخص‌های مالی       

4.2         جداول هزینه‌های ثابت           

4.3         جداول هزینه‌های جاری طرح (سالانه) 

4.4         جمع کل سرمایه‌گذاری طرح  

4.5         فروش (درآمد) (سالانه)          

4.6         پیش‌بینی مالی طرح

4.7         محاسبه دوره بازگشت سرمایه

4.8         محاسبه نقطه سر به سر         

4.9         نحوه دست‌یابی به سرمایه اولیه برای شروع طرح

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5             پلن حقوقی              

5.1         مجوزهای لازم برای شروع این کسب ‌و کار         

5.1.1     مجوز مشاغل خانگی              

5.1.2     ثبت برند و علامت تجاری     

5.1.3     نشان سیب سلامت بهداشت    

5.2         قوانین کسب و کار  

5.2.1     قوانین مرتبط با مشاغل خانگی              

5.2.2     قوانین مرتبط با ثبت برند و نشان تجاری              

5.2.3     قوانین مرتبط با دریافت نشان سیب سلامت           

5.3         قوانین صادرات و واردات      

5.3.1     واردات   

5.3.2     صادرات 

5.3.3     صادرات مواد غذایی              

5.3.4     تسهیلات و حمایت‌هایی دولتی

5.4         قوانین مالیاتی کسب و کار      

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6 پلن بازار 

6.1 بازار هدف              

6.2 میزان مصرف کنونی رشته آش و پلویی

6.3 اندازه بازار هدف    

6.4 پیش‌بینی میزان مصرف (تقاضا) برای محصول   

6.5 وضعیت کنونی رقابت (رقبا) در بازار  

6.6 فرهنگ مصرف کالا              

6.7 مزیت‌های اقتصادی طرح      

6.8 آمار صادرات و واردات         

6.9 تعیین استراتژی قیمت‌گذاری  

6.10 جدول خلاصه پلن بازار

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7             پلن عملیاتی            

7.1         پیش تولید

7.1.1     آئیننامه مقررات بهداشتی محلهای تولید و عرضه مواد غذایی              

7.1.2     تهیه مواد اولیه مورد نیاز       

7.2         مرحله اول (آماده‌سازی)         

7.2.1     تهیه خمیر               

7.3         مرحله دوم (تولید)  

7.3.1     خشک کردن رشته 

7.3.2     تعیین زمان خشک شدن         

7.3.3     برشته کردن رشته  

7.3.4     ویژگی‌های شیمیایی رشته تولیدی          

7.4         مرحله سوم (بسته‌بندی و نگه‌داری)       

7.5         مرحله چهارم ( فروش و بازاریابی)

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8             پلن ریسک              

8.1         ملزومات 

8.1.1     ارزیابی کیفیت آرد 

8.2         عملیات   

8.3         مالی        

8.4         بازار       

در این گام پیشنهادهایی برای موفقیت بهتر در این زمینه ارائه شده است.

در این قسمت، برای آشنایی بیشتر، مصاحبه با افراد موفق آورده شده است.

در این قسمت مسائل فقهی و زیست محیطی در زمینه تولید رشته آشی و پلویی آورده شده است.

مدرس دوره

احسان بیگدلیان

دکتری تخصصی صنایع غذایی از دانشگاه تهران
آقای دکتر بیگدلیان در زمینه راه‌اندازی خطوط تولید صنایع غذایی، فرمولاسیون مواد غذایی، برطرف نمودن مشکلات تکنولوژیکی خطوط تولید محصولات آردی تخصص دارند.
ارزیابی دوره
5 از 5
10 نفر امتیاز داده اند
100
100
100
100
100
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
هادی سرسریان

سلام خسته نباشید این کار نیاز به مهارت خاصی دارد ارد رشته با آرد نان فرقی دارد ودرامد ماهیانه این کار چقدر است

حاجی وند

با سلام  در بخش الزامات دوره به مهارت‌های لازم جهت راه اندازی این کسب و کار اشاره شده است و همچنین درامد ماهیانه به تفصیل آمده است. برای کسب اطلاعات بیشتر نیز در صورت تمایل می توان با آقای احسان بیگدلیان در بخش کلینیک مشاوره میدون صحبت کنید. 


پاسخ به این پرسش
سیداحمد

با عرض سلام برای دریافت مجوز تولید خانگی رشته آشی و پلویی باید گواهی مهارت داشته باشم ولی من هر جا مراجعه کردم آموزش و صدور گواهی ندارن این موضوع را باید از کجا پیگیری کنم و آموزش ببینم و گواهی دریافت بکنم

رخساره بداغی

سلام، بعضا که گواهی مهارت برای تولید خانگی رشته آشی احتیاج نیست اما شما میتونید با مشاوران میدون در این رابطه صحبت کنید.


پاسخ به این پرسش
محمد

سلام، وقتتون بخیر، ببخشید با سرمایه گذاری مطرح شده در طرح تولید رشته ی اش و رشته ی پلویی، در آمد حاصل در ماه، چقدر خواهد بود. حدودا نوشته شده 40 میلیون تومان سرمایه لازم هست، ولی درآمد حاصل رو نفرمودید. ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید

مجید

سلام

در بخش توضیحات دوره به نکات مالی طرح اشاره شده است. همچنین نرخ سوددهی دوره و دوره بازگشت سرمایه نیز به تفصیل آمده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص بایستی دوره مذکور را مطالعه فرمایید.


پاسخ به این پرسش
فرید احمدی

با سلام دنبال کار خونگی و با درآمد خوب هستم استعداد و پشت کار خوبی دارم ازتون کمک و راهنمایی میخوام ممنونم

مجید

سلام 

جهت نیاز به راهنمایی در سامانه میدون بخش کلینیک مشاوره درخواست مشاوره ثبت نمایید.

تشکر


نظرات

سلام اعداد و ارقام ذکر شده آیا به روز است؟

حاجی وند

با سلام و وقت بخیر

بله، در ابتدای پلن مالی دوره‌های آموزشی سایت میدون فرضیات مالی (قیمت دلار و نرخ تورم بانک مرکزی) زمان  تدوین دوره ذکر شده است؛ بنابراین مقدار هزینه ها و فروش بر اساس قیمت دلار قابل به روز رسانی است.


سلام ما روزی ۱۰تا۲۰کیلو رشته با چرخ دستی می‌بریم کجا باید به فروش برسونیمشون

دیده خانی

سلام و وقت بخیر خدمت شما؛ دوست عزیز در داخل این دوره آموزشی در قسمت پلن بازار، در مورد بازارهای هدف این محصول به صورت کامل توضیح داده شده است شما می توانید با خرید این دوره اطلاعات کسب کنید. همچنین می توانید با مشاوران متخصص این حوزه صحبت کنید لطف کنید با مجموعه تماس بگیرید تا همکاران واحد مشاوره راهنمایی نمایند و مشاور متخصص این حوزه را خدمت شما معرفی کنند. شماره تماس 02162863000 و داخلی 160


با سلام بنده یک مغازی خالی زیر خانه مان دارم. می خواستم بدونم میتونم مجوز تولید رشته آش و رشته پلویی را در آن جا بگیرم.

دیده خانی

سلام وقت شما بخیر؛ لطف کنید با مجموعه تماس بگیرید و راهنمایی شوید. 02162863000 و داخلی 160