در این گام موارد زیر آورده شده است:
1. مقدمه
1.1. آشنایی کلی
1.1.1. تاریخچه
1.1.2. انواع ساختمان و سازه
1.1.3. انواع روشهای تولید و فرآوری صنعتی و خانگی
1.1.4. انواع روشهای بستهبندی و نگهداری محصول
1.1.5. انواع تجهیزات مورد نیاز جهت تولید
1.2. انواع و اقسام
1.3. مزیتهای تولید این محصول (از منظر اقتصادی)
1.4. جذابیتهای مالی طرح
1.5. فواید و خواص محصول
1.5.1. جدول خواص انواع عسل
1.5.2. ویژگیهای عسل
1.5.3. رنگ
1.5.4. ترکیبات عسل
1.6. شناخت روند کلی بستهبندی و فروش عسل