1. مقدمه
در این گام به تفکیک موارد زیر آورده شده است:
1.1 آشنایی کلی
1.1.1 تاریخچه
ا1.1.2 آشنایی با اصول تقطیر
1.1.3 انواع روشهای عرق گیری از گیاهان دارویی
1.2 انواع و اقسام
1.2.1 عرق نعنا
1.2.2 عرق نسترن
1.2.3 عرق گل محمدی
1.3 مزیت های اقتصادی تولید این محصول
1.4 جذابیت های مالی طرح
1.5 فواید و خواص محصول
1.5.1 عرق نعنا
1.5.2 عرق نسترن
1.5.3 عرق گل محمدی (گلاب)
1.6 شناخت روند کلی تولید محصول و میزان تولید