در این گام موارد زیر آورده شده است:
1 مقدمه
1.1 آشنایی کلی
1.1.1 تاریخچه
1.1.2 انواع ساختمان و سازه
1.1.3 انواع روشهای تولید و فرآوری محصول
1.1.4 انواع تجهیزات موردنیاز تولید و فرآوری
1.1.5 تجهیزات بستهبندی چای و دمنوش کیسهای
1.2 انواع چای کیسهای با منشأ گیاهان دارویی
1.2.1 بابونه
1.2.2 گلگاوزبان
1.2.3 چای ترش
1.2.4 بهلیمو
1.2.5 آویشن
1.2.6 پونه کوهی
1.2.7 بهارنارنج
1.2.8 گل محمدی
1.2.9 کاکوتی
1.2.10 چای کوهی
1.2.11 چای اولانگ
1.2.12 چای سبز
1.2.13 چای سیاه
1.2.14 اسطوخدوس
1.2.15 بادرنجبویه
1.2.16 چایهای معطر
1.3 مزیتهای تولید این محصول (از منظر اقتصادی)
1.4 جذابیتهای مالی طرح
1.5 فواید و خواص محصول
1.5.1 فواید و خواص چای
1.5.2 خواص انواع دمنوشها
1.6 شناخت روند کلی تولید چای و دمنوشهای کیسهای