دوره آموزش متنی چای و دمنوش کیسه ای
مدرس:ایرج جعفری

549000 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی چای و دمنوش کیسه ای

4 از 5
28 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

حتما برای همه شما پیش آمده که از چای و دم‌نوش‌های کیسه‌ای استفاده کرده و از سهولت استفاده از این محصولات لذت برده باشید. احتمالا با مصرف این محصولات چنین تصوری برایتان به وجود آمده که تولید آن‌ها با چه تکنولوژی پیشرفته‌ای انجام شده و چه سرمایه زیادی برای تولیدشان مورد استفاده قرار گرفته است.

اما جالب است که بدانید در منزل هم می‌توان انواع چای و دم‌نوش‌های کیسه‌ای را تولید کرد آن هم با صرف هزینه اندک. تنها با داشتن حدود 40 میلیون تومان می‌توان این شغل خانگی را راه‌اندازی نمود.

 

سرانه مصرف چای در ایران سالانه حدود 1.5 کیلوگرم و سرانه مصرف انواع گیاهان دارویی سالانه حدود 1 کیلوگرم می‌باشد. گردش مالی این صنعت نیز سالانه 2 تا 3 هزار میلیارد تومان بوده که رقم قابل ملاحظه‌ای است. هم چای و هم انواع دم‌نوش‌های گیاهی صادر و وارد می‌شوند که در مورد چای مقدار واردات و در مورد گیاهان دارویی مقدار صادرات بیشتر است. از آنجایی که در ایران گیاهان دارویی بسیار متنوع و زیادی پرورش می‌یابند، با فرآوری آن‌ها و تولید انواع دم‌نوش‌ها می‌توان مقدار صادرات را افزایش داد. در حال حاضر نیز ایران یکی از برترین کشورهای صادر کننده انواع گیاهان دارویی می‌باشد و پیش‌بینی می‌شود تا سال 1404 از صادرات این محصولات 3.5 میلیارد دلار درآمد به دست آید.

برای این شغل خانگی نیاز به حدود 30 مترمربع از فضای منزل وجود دارد. با فرض اینکه ماهانه 30000 عدد چای و دم نوش کیسه‌ای تولید گردد، حداقل 2.7 میلیون تومان سود خالص به صورت ماهانه به دست می‌آید که با افزایش تولید و فروش محصولات، می‌توان رقم سود حاصله را افزایش داد. نرخ سوددهی این کسب و کار سالانه 86 درصد بوده که سوددهی بسیار قابل قبولی برای یک کسب و کار محسوب می‌شود. 

فروش این محصول در بازارهای عمده شامل سوپرمارکت‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و... می باشد و بازارهای خرده، شامل مردمی که بدون واسطه و به شکل مستقیم محصولات را خریداری می‌کنند. همانطور که بالاتر گفته شد می توانید به صادرات هم فکر کنید. در پلن بازار این دوره به صورت کامل به نحوه فروش این محصول پرداخته شده است. 

دوره آموزشی حاضر تمامی جنبه های مورد نیاز شروع یک کسب و کار را پوشش داده است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان بزرگ و برتر این حوزه بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس­های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1 مقدمه

1.1 آشنایی کلی

1.1.1 تاریخچه

1.1.2 انواع ساختمان و سازه

1.1.3 انواع روشهای تولید و فرآوری محصول

1.1.4 انواع تجهیزات موردنیاز تولید و فرآوری

1.1.5 تجهیزات بستهبندی چای و دمنوش کیسهای

1.2 انواع چای کیسهای با منشأ گیاهان دارویی

1.2.1 بابونه

1.2.2 گل‌گاوزبان

1.2.3 چای ترش

1.2.4 به‌لیمو

1.2.5 آویشن

1.2.6 پونه کوهی

1.2.7 بهارنارنج

1.2.8 گل محمدی

1.2.9 کاکوتی

1.2.10 چای کوهی

1.2.11 چای اولانگ

1.2.12 چای سبز

1.2.13 چای سیاه

1.2.14 اسطوخدوس

1.2.15 بادرنجبویه

1.2.16 چای‌های معطر

1.3 مزیت‌های تولید این محصول (از منظر اقتصادی)

1.4 جذابیت‌های مالی طرح

1.5 فواید و خواص محصول

1.5.1 فواید و خواص چای

1.5.2 خواص انواع دمنوشها

1.6 شناخت روند کلی تولید چای و دمنوشهای کیسهای

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2 ضروریات

2.1 آب

2.2 هوا، دما و مسائل جوی

2.3 زمین و خاک

2.4 حمل‌ونقل و ارتباطات

2.5 جدول ضروریات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3 ملزومات

3.1 ظرفیت تولیدی

3.2 ساختمان و سازه (بستر کار)

3.3 تجهیزات و ماشین‌آلات و ابزارها

3.3.1 میز کار

3.3.2 تشت و آبکش

3.3.3 خشک‌کن سبزی‌های

3.3.4 سینی

3.3.5 الک

3.3.6 سرتاس

3.3.7 انواع ظروف

3.3.8 ترازو

3.3.9 پرس حرارتی

3.3.10 شیرینک پک

3.3.11 تاریخ‌زن رومیزی

3.3.12 آسیاب

3.3.13 دستگاه منگنه کوب

3.3.14 کولر

3.3.15 بخاری

3.4 فناوری

3.5 مواد اولیه و مواد مصرفی

3.5.1 انواع گیاهان دارویی و چای

3.5.2 کیسه چای و یا دم‌نوش

3.5.3 تگ

3.5.4 انولوپ

3.5.5 پاکت یا جعبه چای و دم‌نوش کیسه ای

3.5.6 نایلون شیرینک

3.6 سوخت‌ها و انرژی‌های موردنیاز

3.7 نیروی انسانی

3.8 ملاحظات قانونی و حقوقی

3.8.1 لیست مجوزهای موردنیاز

3.8.2 روند کلی اخذ مجوزها

3.8.3 قوانین مرتبط با این کسب‌وکار

3.9 جدول ملزومات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4 پلن مالی

4.1 فرضیات

4.2 جداول هزینه‌های ثابت

4.3 جداول هزینه‌های جاری طرح (اردیبهشت سال 1398)

4.4 جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

4.5 فروش (درآمد)

4.6 پیش‌بینی‌های مالی طرح

4.7 محاسبه دوره بازگشت سرمایه

4.8 محاسبه نقطه سربه‌سر

4.9 نحوه دست‌یابی به سرمایه اولیه برای شروع طرح

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5 پلن حقوقی

5.1 مجوزهای لازم برای شروع این کسب‌وکار

5.1.1 مجوز مشاغل خانگی

5.1.2 ثبت برند و علامت تجاری

5.1.3 نشان سیب سلامت بهداشت

5.2 قوانین کسب‌وکار

5.2.1 قوانین مرتبط با مشاغل خانگی

5.2.2 قوانین مرتبط با ثبت برند و نشان تجاری

5.2.3 قوانین مرتبط با دریافت نشان سیب سلامت

5.3 قوانین صادرات و واردات

5.4 تسهیلات و حمایت‌هایی دولتی

5.5 قوانین مالیاتی کسب‌وکار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6 پلن بازار

6.1 بازار هدف کجاست؟

6.2 میزان مصرف کنونی در بازار هدف چقدر است؟

6.3 اندازه بازار هدف حدوداً چقدر است؟

6.4 پیش‌بینی میزان مصرف (تقاضا) برای محصول تولیدشده در بازار هدف چیست؟

6.5 وضعیت کنونی رقابت(رقبا) در بازار هدف محصول ما چگونه است؟

6.6 فرهنگ مصرف کالا

6.7 مزیت‌های اقتصادی محصول خود را نام ببرید.

6.8 آمار صادرات و واردات این محصول و کسب‌وکار چیست؟

6.9 تعیین استراتژی قیمتگذاری

6.9.1 نحوه ارائه محصول و خدمات به دست مشتری نهائی چگونه است؟(عمده یا خرده، دیجیتالی و ...)

6.9.2 استراتژی‌های افزایش فروش و تبلیغات به چه شکل است؟

6.9.3 عرف معاملات در بازار چگونه است؟

6.10 جدول خلاصه پلن بازار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7 پلن عملیاتی

7.1 پیش‌تولید

7.1.1 آئیننامه مقررات بهداشتی محلهای تولید و عرضه مواد غذایی

7.2 مرحله اول (آمادهسازی)

7.2.1 پاکسازی

7.2.2 شستوشو

7.2.3 نمگیری

7.3 مرحله دوم (فرآوری)

7.3.1 خشک‌کردن

7.3.2 تعیین زمان اتمام عملیات خشک شدن

7.3.3 سورت کردن

7.3.4 آسیاب کردن

7.3.5 الک کردن گیاهان خشک

7.4 مرحله سوم (بستهبندی و نگهداری)

7.5 مرحله چهارم ( فروش و بازاریابی)

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8 پلن ریسک

8.1 ملزومات

8.2 عملیات

8.3 مالی

8.4 بازار

در این مرحله پیشنهاداتی برای موفقیت بیشتر در این حرفه آورده ایم.

در این قسمت، برای آشنایی بیشتر، مصاحبه با افراد موفق آورده شده است.

در این گام، ارتباط بین تولید تی بگ با مسائل زیست محیطی بیان می شود.

مدرس دوره

ایرج جعفری

کارشناسی مهندسی اقتصاد کشاورزی
جناب جعفری در حال حاضر دارای یک واحد بسته بندی گیاهان دارویی، دمنوشهای گیاهی، میوه ای، روغن های گیاهی و انواع میوه های خشک در قالب شرکت باتیس ارتا می‌باشند.
ارزیابی دوره
4 از 5
28 نفر امتیاز داده اند
89
85
88
89
85
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
محمد

سلام آیا میشه بعد تهیه این دوره و. انجام کارها جنس تولید شده رو به مغازها ارائه کرد و فروخت با مجوز و قانون

مجید

سلام

بله اگر چنانچه مجوزهای مورد نیاز (سیب سلامت و استاندارد) را کسب نمایید امکان فروش و عرضه آن به مفازه ها وجود دارد.


پاسخ به این پرسش
علی

سلام یک سوال این 40میلیون سرمایه که گفتید شامل خرید وسایل و مواد هم هست؟

صمدی

سلام وقت بخیر 

دوست عزیز در پلن مالی به صورت کامل و با جزئیات توضیح داده شده است. 


پاسخ به این پرسش
محمد

باعرض سلام ووقت بخیرخدمت عوامل سایت میدون.اینجانب قصدراه اندازی کارگاه بسته بندی چای ودمنوش رادارم.لطفادرزمینه اخذمجوزوسوالاتی ازقبیل متراژکارگاه واطلاعاتی که دراین زمینه مورنیاز است راهنمایی بفدماییدباتشکرازمیدون

وحید سوادی جهانگیری

سلام

تولید انواع چای و دم‌نوش کیسه‌ای در منزل نیازمند دریافت مجوز مشاغل خانگی، برند و نشان سیب سلامت می باشد. برای دریافت مجوز مشاغل خانگی به سایت وزارت کار و امور اجتماعی مراجعه نمایید و فرم ثبت‌نام مشاغل خانگی را تکمیل نمایید. برای تولید چای و دم‌نوش‌های کیسه‌ای در منزل نیاز به فضایی در حدود 30 مترمربع وجود دارد که به بخش تولید و نگه‌داری مواد اولیه و محصول نهایی اختصاص پیدا می‌کند.


پاسخ به این پرسش
سعید الیاسی

سلام،آیا در این بسته مجوزات لازم جهت تولید و بسته بندی و نام تجاری داده شده است و قابلیت تامین مواد اولیه مثل چای... وجود دارد

وحید سوادی جهانگیری

سلام

در بخش ملاحظات قانونی و حقوقی هر دوره آموزشی لیست مجوزات لازم بیان شده است. اگر تولیدکننده بخواهد گیاهان دارویی موردنیاز خود را به‌صورت تازه تهیه کند، باید با توجه به فصل برداشت هر یک، اقدام به خرید نماید. به‌عنوان‌مثال فصل برداشت گل‌گاوزبان در اردیبهشت می باشد. می‌توان در فصل برداشت، هر یک از این گیاهان را به مقدار بیش‌تری تهیه و خشک کرد تا در سایر فصول سال بتوان از آن‌ها استفاده نمود. همچنین می‌توان گیاهان موردنظر را به‌صورت خشک‌شده و از عطاری‌ها تهیه کرد. در این صورت طبیعتاً میزان سودآوری کاهش پیدا می‌کند. البته ازآنجایی‌که فرآوری چای سیاه و سبز مراحل خاص خود را دارد، ممکن است انجام آن در منزل دشوار باشد، و بهتر است، چای سبز و سیاه خشک را به‌صورت فله تهیه کرد.


پاسخ به این پرسش
شایان

باسلام . برای اینکه تولید دمنوش و تهیه میوه خشک داشته باشیم از کدام اداره باید شروع به کار کرد هم جهت آموزش دیدن و هم جهت دریافت کمک مالی؟ بنده تا حدودی در این زمینه کار را بلدم اما روال اداری را نمی دونم

وحید سوادی جهانگیری

سلام

دوره آموزشی مربوط به این دو کسب و کار در سامانه میدون بارگذاری شده است که می تواند آموزش های لازم را به شما ارائه دهد. همچنین سامانه میدون کارگاه های آموزشی مفیدی نیز در زمینه ای مختلف برگزار می نماید که کسب و کار مورد نظر را به صورت دقیق و جزئی آموزش می دهد. همچنین تولید کنندگان دیگر می توانند در صورت پذیرش اطلاعات خوبی در اختیار شما قراردهند.

جهت دریلفت کمک مالی نیز بانک ها و موسسات مالی مختلفی وجود دارند که با شرایط متفاوتی اقدام به ارائه تسهیلات می نمایند .

همکاران ما در بخش مشاوره عمومی نیز آماده اند تا راهنمایی های بیشتری را به شما داشته باشند.


پاسخ به این پرسش
طاهره رحیمی زاده

سلام. آیا پس از راه اندازی شغل مهمترین بخش آن که فروش محصول است کمک می کنید؟ چون مهم فروش این محصولات است اگر من این دوره را خریداری کرده و کارمو راه اندازی کنم اما بازار فروششو ندانم مسلما متحمل ضرر میشم.

وحید حسین زاده

با سلام. فروش اینگونه محصولات یکی از فاکتورهای بازدارنده می باشد. سایت میدون در کلینیک مشاوره و شبکه همکاران افراد متخصص و کارآفرین برای مشاوره دادن به بازار یابی محصول شما را دارد ولی با این وجود پیشنهاد می شود ابتدا از بازار کار خود مطمئن شوید. یعنی اول مقداری از محصول مورد نظر را خریداری نموده و شروع به بازار یابی ان بکنید. در صورت موفقیت می توانید به فکر تولید باشید.


نظرات

با سلام برای تولید چای کسیه ای آیا استفاده از ظرفت خالی شرکتهای بسته بندی و استفاده از مجوزهای آنها مقرون به صرفه است و پیشبرد کار را سریعتر می کند؟

دیده خانی

سلام وقت شما بخیر؛ لطف کنید با مجموعه تماس بگیرید همکاران راهنماییتون کنن 02162863000 و داخلی 160


سلام خسته نباشین من نمیدونم چجوری پکیج آموزشی چای رو ثبت نام کنم لطفا کمکم کنین

حدیثه دیده خانی

با سلام با شما تماس گرفته خواهد شد. 


سلام وقت بخیر میخواستم بدونم تو این فایل فقط آموزش چای هست و طعم های مختلف چای یا برای دمنوش های گیاهی هم هست؟

مهندس حسین زاده

سلام. این دوره فقط برای چای بوده ولی همکاران ما در بخش آموزش سامانه میدون در حال تدوین دوره دمنوش های گیاهی بوده و به زودی در سایت بارگزاری خواهد شد.