دوره آموزش متنی تولید و بسته‌بندی لپه
مدرس:مصطفی امام پور
مدت زمان دوره:ندارد مدرک پایان دوره:ندارد
394800 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی تولید و بسته‌بندی لپه

4 از 5
6 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط مرتبط با محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

برخی شغل‌ها میان مردم خیلی شناخته شده هستند اما برخی دیگر تقریبا ناشناس هستند مثل کسب و کار تولید لپه. البته در برخی از مناطق کشور از جمله شهرستان آذرشهر این شغل حرفه اکثر مردمان آنجاست ولی در سایر نواحی کشور خیلی به آن توجهی نشده است. این در حالی است که خیلی ساده و با داشتن یک دستگاه تولید لپه می‌توان این کسب و کار را راه‌اندازی کرد. البته باید به نخود هم به مقدار کافی دسترسی داشت. دسترسی به نخود نیز در مناطق زیادی از کشور امکانپذیر است.

سرانه مصرف لپه در کشور برای هر فرد سالانه 5.5 کیلوگرم برآورد شده است. گردش مالی این صنعت در ایران سالانه حدود 5579 میلیارد تومان است که رقم بسیار بالایی می‌باشد. بر اساس آمار گمرک میزان وادرات لپه در سال 97 برابر با 920 هزار کیلوگرم بوده است. این در حالی است که در همین سال میزان صادرات کشور در حدود 2 میلیون تومان بوده است. واردات لپه از کشورهای روسیه، امارات متحده عربی، ترکیه، استرالیا، قزاقستان، اوکراین، چین و پاکستان صورت می‌گیرد. صادرات لپه نیز به کشورهای عراق، کانادا، هلند، آلمان، امارات متحده عربی، اتریش، انگلیس، نیوزلند، ترکیه، استرالیا، فرانسه، سوئیس، گرجستان، نروژ، قطر، افغانستان، بریتانیا و عمان انجام می‌شود.

اگر شما هم علاقمند به راه‌اندازی این کسب و کار هستید باید بدانید که سرمایه مورد نیاز برای شروع این کار چندان زیاد نیست و در حدود 206 میلیون تومان است و افراد زیادی قادر به تأمین آن هستند. از آنجایی که لپه‌ها باید خشک شوند، فضایی با مساحت حداقل 80 مترمربع برای این شغل مورد نیاز است. تولید لپه کار چندان تخصصی نیست و بنابراین نیاز به کسب مهارت ویژه‌ای ندارد. نرخ سوددهی سالانه این شغل 84 درصد بوده که سوددهی بسیار مطلوبی برای یک کسب و کار به حساب می‌آید. 

دوره آموزشی حاضر به تمامی جنبه های مورد نیاز برای تولید لپه پرداخته است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه در کشور بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس‌های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1- پلن مقدمه

1-1- معرفی لپه و کسب و کار لپه‌سازی

1-1-1- تعریف لپه

1-1-2- لپه‌سازی

1-2- تاریخچه

1-3- مزیت تولید لپه از منظر اقتصاد کلان کشوری

1-4- فواید و خواص محصول

1-5- جذابیت‌های مالی طرح

1-6- انواع و اقسام

1-6-1- انواع و اقسام محصول

1-6-2- انواع روش تولید لپه

1-6-3- انواع ساختمان و سازه 

1-6-4- انواع تجهیزات

1-7- روند کلی یک دوره تولید و بسته‌بندی لپه

1-8- معرفی منطقه نمونه کشوری

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2- پلن ضروریات

2-1- آب

2-2- هوا، دما و مسائل جوی

2-3- زمین و خاک

2-4- حمل و نقل و ارتباطات

2-5- خلاصه ضروریات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3- پلن ملزومات

3-1- ظرفیت تولید

3-2- ساختمان و سازه 

3-3- تجهیزات، ماشین‌ها و ابزارها 

3-3-1- دستگاه لپه‌ساز

3-3-2- دستگاه پرس حرارتی

3-3-3- تاریخ‌زن

3-3-4- دستگاه بوجار و پولیش حبوبات

3-3-5- میز کار

3-3-6- ترازو

3-3-7- تشت و آبکش

3-3-8- سرتاس

3-4- مواد اولیه و مواد مصرفی

3-4-1- نخود لپه‌ای

3-4-2- پوشش بسته‌بندی

3-5- سوخت و انرژی‌های مورد نیاز

3-6- نیروی انسانی

3-7- مجوزهای مورد نیاز

3-7-1- لیست مجوزهای مورد نیاز

3-7-2- تعریف هر یک از مجوزها 

3-8- جدول خلاصه ملزومات طرح

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4- پلن مالی

4-1- فرضیات

4-2- هزینه‌های ثابت

4-2-1- زمین

4-2-2- ساختمان

4-2-3- ماشین‌آلات، تجهیزات و ابزارها

4-2-4- هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

4-2-5- جمع کل سرمایه‌گذاری ثابت

4-3- جداول هزینه‌های جاری طرح

4-3-1- مواد اولیه و نهاده‌ای تولید

4-3-2- حقوق و دستمزد

4-3-3- هزینه نگهداری و تعمیرات

4-3-4- هزینه استهلاک

4-3-5- هزینه سوخت و انرژی

4-3-6- جمع هزینه‌های جاری طرح

4-4- سرمایه در گردش ماهانه

4-5- جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

4-6- فروش سالانه (درآمد) 

4-7- برآورد هزینه‌های عملیاتی و غیرعملیاتی

4-8- پیش‌بینی مالی طرح

4-9- محاسبه دوره بازگشت سرمایه و نرخ سوددهی

4-10- محاسبه نقطه سر به سر

4-11- نحوه دست‌یابی به سرمایه اولیه برای شروع طرح

4-11-1- روش‌‌های تأمین مالی

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5- پلن حقوقی

5-1- مجوزها

5-1-1- مجوز مشاغل خانگی

5-1-2- ثبت برند و علامت تجاری

5-1-3- نشان سیب سلامت بهداشت

5-2- قوانین کسب و کار

5-3- قوانین صادرات و واردات

5-3-1- قوانین عمومی

5-3-2- قوانین اختصاصی

5-3-3- مدارک مورد نیاز جهت واردات مواد غذایی

5-3-4- گواهی بهداشت

5-3-5- دریافت مجوز ترخیص

5-3-6- صادرات مواد غذایی

5-4- تسهیلات و حمایت‌های دولتی

5-5- قوانین مالیاتی کسب و کار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6- پلن بازار

6-1- بازارهای هدف و مخاطبین فروش

6-2- میزان مصرف کنونی محصول در بازار هدف

6-3- اندازه بازار هدف

6-4- پیش‌بینی میزان مصرف (تقاضا) 

6-5- وضعیت کنونی رقابت (رقبا) در بازار هدف

6-6- فرهنگ مصرف کالا

6-7- مزیت‌های اقتصادی طرح

6-8- آمار صادرات و واردات

6-9- تعیین استراتژی قیمت‌گذاری

6-10- نحوه بازاریابی، تبلیغات و فروش

6-11- جدول خلاصه پلن بازار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7- پلن عملیاتی

7-1- پیش‌تولید

7-1-1- تهیه مکان مناسب

7-1-2- استقرار تجهیزات

7-1-3- بهداشت محیط کار و دستگاه‌ها

7-1-4- بهداشت کارکنان

7-1-5- تهیه مواد اولیه

7-2- مرحله تولید

7-2-1- بوجاری نخود

7-2-2- خیساندن نخود

7-2-3- تولید لپه

7-2-4- خشک کردن لپه

7-2-5- بوجاری لپه

7-3- بسته‌بندی

7-3-1- تاریخ‌زنی

7-3-2- پر کردن بسته و دوخت درب آن

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8- پلن ریسک

8-1- ضروریات

8-1-1- مشکلات ناشی از عدم دسترسی به ماده اولیه

8-1-2- مشکلات ناشی از عدم دسترسی به آب آشامیدنی

8-1-3- محدودیت‌های آب و هوایی

8-1-4- عدم دسترسی به راه‌های ارتباطی

8-2- ملزومات

8-2-1- مشکلات خرید مواد اولیه

8-2-2- مشکلات ناشی از تأمین مکان مناسب

8-2-3- مشکلات ناشی از دریافت مجوز

8-3- عملیات

8-3-1- مشکلات ناشی از عدم خیساندن نخود یا خیساندن نامناسب

8-3-2- مشکلات ناشی از خشک شدن لپه

8-3-3- مشکلات احتمالی در زمان بسته‌بندی محصول

8-4- مالی

8-4-1- نوسان قیمت ماده اولیه

8-4-2- مشکلات ناشی از تأمین سرمایه

8-5- بازار

8-5-1- مشکلات ناشی از عدم توانایی در فروش محصول

8-5-2- مشکلات ناشی از صادرات محصول

در این گام موارد زیر آورده شده است:

9- پلن پیشنهادات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

10- پلن الگوها 

10-1- الگوی اول

10-2- الگوی دوم

در این گام موارد زیر آورده شده است:

11- پلن فقهی و زیست‌محیطی

11-1- فقهی

11-2- زیست‌محیطی

مدرس دوره

مصطفی امام پور

دکتری مهندسی صنایع چوب - حفاظت و اصلاح چوب
جناب آقای مصطفی امام‌پور دارای تحصیلات برتر دکتری مهندسی صنایع چوب و رئیس انجمن علوم و فناوری بسته بندی ایران می‌باشند.
ارزیابی دوره
4 از 5
6 نفر امتیاز داده اند
89
98
86
83
80
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
حجت صبوحی

سلام . درحال حاضر سرمایه اولیه مورد نیاز برای شروع چقدر هست با توجه به تغییرات قیمت ها از زمان تدوین آموزش ؟

رخساره بداغی

با سلام و وقت بخیر

کلیه ی دوره های متنی سامانه میدون در بخش پلن مالی فرضیاتی وجود دارد که به میزان تورم و قیمت دلار مد نظر قرار گرفته است و شما می توانید با مشاهده این فرضیات مقدار سرمایه مورد نیاز در شرایط امروز را محاسبه نماید. چنانچه ابهامی در این خصوص برای شما وجود داشت می توانید، با بخش کلینیک مشاوره سامانه میدون تماس حاصل فرمایید.


نظرات