در این گام موارد زیر آورده شده است:
7 پلن عملیاتی
7.1 پبش تولید
7.1.1 ویژگی بخش های مختلف ساختمان و تجهیزات پرورش گوسفند داشتی
7.1.2 تهیه دام اولیه
7.1.3 حمل و نقل دام
7.1.4 شستشو و ضدعفونی دامداری
7.2 مرحله اول
7.2.1 قرنطینه و توصیه های اولیه
7.2.2 همزمان سازی فحلی دام
7.2.3 نکاتی راجب قوچ اندازی
7.2.4 مدیریت میش در فصل جفتگیری
7.2.5 مدیریت آبستنی
7.2.6 مدیریت زایش و بهداشت زایشگاه
7.2.7 از شیرگیری
7.2.8 ثبت رکورد و پلاک گوش و شناسنامه
7.2.9 مدیریت بعد از شیرگیری
7.2.10 وضعیت بدنی میش
7.2.11 کنترل همخونی
7.2.12 تعریف هموزیگوت و هتروزیگوت
7.3 مرحله دوم
7.3.1 تغذیه و خوراک دهی
7.3.2 خوراک دهی و احتیاجات غذایی دام
7.3.3 جیره فلاشینگ
7.3.4 تغذیه بره ها
7.3.5 واکسیناسیون و بیماری ها
7.3.6 آلودگی انگلی
7.3.7 آبله گوسفندی
7.3.8 بیماری آگالاکسی
7.3.9 تب برفکی
7.3.10 راه های تشخیص دام بیمار
7.4 مرحله سوم 122
7.4.1 روند اصلاح نژاد گله اولیه با استفاده از قوچ های ژن دار
7.5 مرحله چهارم ( فروش و بازاریابی)