دوره آموزش متنی پرورش مرغ تخم‌گذار صنعتی
مدرس:حمید رضا نوید طهرانی
مدت زمان دوره:ندارد مدرک پایان دوره:ندارد
461000 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی پرورش مرغ تخم‌گذار صنعتی

4 از 5
6 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • بررسی شرایط بازار
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل پرورش
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات
توضيحات

کسب و کار پرورش مرغ تخم گذار صنعتی علی‌رغم اینکه به مهارت و یا سرمایه اولیه بیشتری نسبت به مرغ بومی نیاز دارد، دارای میزان سود و بهره وری بسیار بالاتری است. یکی از اصلی ترین شاخصه کسب و کارهای خوب و پر منفعت نیز همین بهره وری است؛ به عبارت بهتر میزان هزینه ای که یک کارآفرین برای راه اندازی کسب و کارش متحمل می شود، باید با میزان سودی که از آن کسب می کند متناسب باشد در واقع اصطلاحا کسب و کار باید ارزش آن میزان هزینه را داشته باشد. این موضوع، نکته ای است که می توان به راحتی در کسب و کار پرورش مرغ تخم گذار صنعتی یافت.

برای طرح پرورش 30 هزار قطعه مرغ تخمگذار حدود 2 میلیارد و 512 میلیون تومان سرمایه اولیه مورد نیاز است که از این مقدار حدود 2 میلیارد و 215 میلیون تومان برای خرید پولت، ساخت ساختمانها و خرید تجهیزات صرف می شود و حدود 296 میلیون تومان نیز صرف هزینه های در گردش ماهانه می گردد. پس از 12 ماه تولید حدود 4 میلیارد و 456 میلیون تومان درآمد از فروش تخم مرغ، کود و مرغ پیر بدست می آید که پس از کسر هزینه های تولید در نهایت حدود 546 میلیون تومان سود خالص سالانه حاصل می شود. نرخ سوددهی سالانه این طرح 22 درصد و دوره بازگشت سرمایه نیز 4 ساله پیش بینی می شود. ناگفته نماند که محسبات انجام شده برای یک دوره 12 ماهه تولید است و باید به این نکته نیز توجه کرد که در ایران معمولاً مرغ های تخمگذار حدود 70 هفته تولید دارند و سپس حذف می شوند.

دوره آموزشی حاضر تمامی جنبه های مورد نیاز شروع یک کسب و کار را پوشش داده است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات پرورش‌دهندگان بزرگ و برتر مرغ تخم گذار بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس‌های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1- پلن مقدمه

1-1- معرفی مرغ تخمگذار

1-2- تاریخچه

1-3- مزیت پرورش مرغ تخمگذار از منظر اقتصاد کلان کشوری

1-4- فواید وخواص تخم مرغ

1-5- جذابیت های مالی طرح

1-6- انواع و اقسام

1-6-1- انواع سویه های مرغ تخمگذار

1-6-2- انواع سیستم های پرورش

1-6-3- انواع ساختمان و سازه

1-6-4- انواع تجهیزات

1-7- روند کلی یک دوره پرورش

1-8- معرفی منطقه نمونه کشوری

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2- پلن ضروریات

2-1- آب 

2-2- هوا، دما و مسائل جوی

2-3- زمین و خاک 

2-4- حمل و نقل و ارتباطات

2-5- خلاصه ضروریات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3- پلن ملزومات

3-1- ظرفیت پرورش و میزان تولید

3-2- ساختمان و سازه

3-3- تجهیزات

3-4- مواد اولیه و مواد مصرفی

3-4-1- پولت

3-4-2- خوراک

3-5- سوخت ها و انرژی های مورد نیاز

3-6- نیروی انسانی

3-7- مجوزهای مورد نیاز

3-8- جدول خلاصه ملزومات طرح

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4- پلن مالی

4-1- فرضیات

4-2- هزینه های ثابت

4-2-1- زمین

4-2-2- ساختمان

4-2-3- تجهیزات و پولت

4-2-4- هزینه های قبل از بهره برداری

4-2-5- جمع کل سرمایه گذاری ثابت

4-3- جداول هزینه های جاری طرح  (سالانه)

4-3-1- مواد اولیه و نهاده ای تولید

4-3-2- حقوق و دستمزد

4-3-3- هزینه نگهداری و تعمیرات

4-3-4- هزینه استهلاک

4-3-5- هزینه سوخت و انرژی

4-3-6- جمع هزینه های جاری طرح

4-4- سرمایه در گردش (ماهانه)

4-5- جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

4-6- فروش (سالانه) 

4-7- برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

4-8- پیش بینی مالی طرح

4-9- محاسبه دوره بازگشت سرمایه و نرخ سوددهی

4-10- محاسبه نقطه سر به سر

4-11- نحوه دست یابی به سرمایه اولیه برای شروع طرح

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5- پلن حقوقی

5-1- مجوزها

5-1-1- ضوابط و مدارک مورد نیاز برای دریافت پروانه موافقت اصولی

5-1-2- ضوابط و مدارک مورد نیاز برای دریافت پروانه تأسیس

5-1-3- ضوابط و مدارک مورد نیاز برای دریافت پروانه بهره برداری

5-2- قوانین کسب و کار

5-2-1- ضوابط مدیریت بهداشتی مرغداری ها

5-2-2- آﻳﻴﻦ ﻧﺎﻣﻪ ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﻛﺎر در داﻣﺪاري و ﻣﺮﻏﺪارﻳﻬﺎي ﺳﺮاﺳﺮ ﻛﺸﻮر

5-3- قوانین صادرات و واردات

5-3-1- قوانین عمومی

5-3-2- قوانین اختصاصی

5-4- تسهیلات و حمایت هایی دولتی

5-5- قوانین مالیاتی کسب و کار

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6- پلن بازار

6-1- بازارهای هدف و مخاطبین فروش

6-2- میزان مصرف کنونی محصول در بازار هدف

6-3- اندازه بازار هدف

6-4- پیش بینی میزان مصرف (تقاضا) 

6-5- وضعیت کنونی رقابت(رقبا) در بازار هدف

6-6- فرهنگ مصرف کالا

6-7- مزیت های اقتصادی طرح

6-8- آمار صادرات و واردات

6-9- تعیین استراتژی قیمت گذاری

6-10- نحوه بازاریابی، تبلیغات و فروش

6-11- جدول خلاصه پلن بازار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7- پلن عملیاتی

7-1- پیش تولید

7-1-1- استانداردهاس سالن پرورش مرغ تخم گذار

7-1-2- ویژگی های پولت استاندارد

7-1-3- آماده سازی سالن

7-2- مرحله پرورش

7-3- انتقال پولت ها و عادت دهی به شرایط قفس

7-4- کنترل عوامل محیطی

7-4-1- روشنایی در سالن پرورش مرغ تخمگذار

7-5- تغذیه مرغ تخمگذار

7-5-1- جیره قبل از تخمگذاری

7-5-2- جیره تخمگذاری

7-5-3- جیره های غذایی پس از پیک تولید

7-5-4- اقلام خوراکی مورد استفاده در جیره غذایی

7-5-5- نحوه انبارداری خوراک

7-5-6- نظارت بر وزن مرغ‌های تخمگذار

7-5-7- واکسیناسیون

7-5-8- بیماری ها 

7-6- کیفیت تخم مرغ و فروش محصول

7-6-1- عوامل موثر بر کیفیت پوسته تخم مرغ

7-6-2- بسته بندی تخم مرغ

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8- پلن ریسک

8-1- ضروریات

8-2- ملزومات

8-3- عملیات

8-4- مالی

8-4-1- اخذ تسهیلات

8-4-2- تلفات

8-4-3- سرمایه‌گذاری اولیه

8-5- بازار

8-5-1- وجود دلالان

8-5-2- عرضه و تقاضا

در این گام موارد زیر آورده شده است:

9- پلن پیشنهادات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

11- پلن فقهی و زیست و محیطی

11-1- فقهی

11-2- زیست محیطی

مدرس دوره

حمید رضا نوید طهرانی

کارشناسی دامپروری
آقای حمیدرضا نوید طهرانی عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران هستند و در زمینه پرورش مرغ تخصص کافی دارند.
ارزیابی دوره
4 از 5
6 نفر امتیاز داده اند
87
88
87
86
88
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
نظرات