دوره آموزش متنی فرآوری زیتون در منزل
مدرس:مهدی نبی

392400 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی فرآوری زیتون در منزل

4 از 5
5 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط مرتبط با محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

زیتون میوه‌ای بسیار پرخاصیت است اما این میوه تلخ مزه، بدون فرآوری و تلخی زدایی چندان قابل مصرف نیست. تولید زیتون به شکل شور و پرورده از اشکال فرآوری زیتون محسوب می‌شود. اگر به میوه زیتون دسترسی دارید، یا در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که پرورش زیتون انجام می شود، می‌توانید به فکر فرآوری آن و کسب درآمد از این طریق باشید. به ویژه آنکه فرآوری زیتون را می‌توان در هر مقیاسی انجام داد و حتما نیاز نیست سرمایه خیلی زیادی برای این کار داشته باشید.

سرانه مصرف زیتون کنسروی در ایران 700 گرم به ازای هر نفر است که نسبت به سایر نقاط جهان مقدار بالاتری است و امکان افزایش این مقدار نیز وجود دارد. گردش مالی این صنعت در کشور سالانه در حدود 8 هزار میلیارد ریال برآورد شده است که رقم قابل ملاحظه‌ای است. در سال‌های اخیر به دلیل حمایت از باغ داران صادرات میوه زیتون ممنوع شده است ولی زیتون کنسروی به کشورهای عراق، پاکستان و روسیه صادر می‌شود. در زمینه واردات نیز بیشتر روغن زیتون به کشور وارد می‌شود که دلیل آن کمبود این محصول در داخل کشور می‌باشد.

اگر تمایل دارید در منزل و در قالب یک شغل خانگی به فرآوری زیتون بپردازید، به 60 میلیون تومان سرمایه ثابت نیاز خواهید داشت. سرمایه در گردش سالانه برای این کسب و کار نیز سالانه در حدود یک میلیارد و 375 میلیون تومان برآورد شده است. ظرفیت فرآوری سالانه 15 تن میوه زیتون به عنوان ظرفیت تولید در این طرح در نظر گرفته شده است. البته باید توجه داشت این شغل فصلی است و 4 ماه در سال که زمان برداشت میوه است، قابل انجام می‌باشد و محصولات را باید در کل سال به فروش رساند. با شغل فرآوری زیتون به صورت خانگی می‌توان سالانه حداقل در حدود 200 میلیون تومان سود به دست آورد. در این صورت نرخ سوددهی این کسب و کار سالانه 54 درصد خواهد شد که این رقم، سوددهی مطلوبی برای یک شغل خانگی قلمداد می‌شود.

این دوره‌ی آموزشی به عمده‌ی جنبه‌های راه‌اندازی کسب‌وکار فرآوری زیتون  در منزل پرداخته و به‌دلیل ارتباط گسترد‌ه‌ی میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه بهره گرفته شده است. مدرسه‌ی میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده‌ی برگزاری کلاس‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های حضوری و ایجاد بستر برای ارتباط با مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیرحضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آورده شده است :

1 - مقدمه      

1.1         آشنایی کلی             

1.1.1     تاریخچه  

1.1.2     انواع ساختمان و سازه            

1.1.3     فرآوری صنعتی و خانگی زیتون           

1.1.4     انواع روشهای بستهبندی و نگهداری زیتون فرآوری شده     

1.1.5     انواع تجهیزات مورد نیاز تولید              

1.2         انواع و اقسام           

1.2.1     انواع و اقسام میوه زیتون        

1.2.2     مهم‌ترین رقم‌های ایرانی زیتون              

1.2.3     اشکال زیتون فرآوری شده     

1.2.4     انواع فرآورده‌های زیتون        

1.3         مزیت‌های تولید این محصول (از منظر اقتصادی)

1.4         جذابیت‌های مالی طرح           

1.5         فواید و خواص محصول         

1.6         شناخت روند کلی فرآوری زیتون

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2 - ضروریات (مباحث مربوط به مکان‌یابی)              

2.1         آب          

2.2         هوا، دما و مسائل جوی          

2.3         زمین و خاک          

2.4         حمل و نقل و ارتباطات          

2.5         جدول ضروریات    

2.6         معرفی منطقه نمونه

  

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3 - ملزومات 

3.1         ظرفیت تولیدی       

3.2         تجهیزات، ماشین‌ها و ابزارها 

3.2.1     میز کار   

3.2.2     صندلی    

3.2.3     هسته‌گیر زیتون      

3.2.4     بشکه پلاستیکی      

3.2.5     ترازوی دیجیتال     

3.2.6     آسیاب خانگی         

3.2.7     انواع ظروف، سینی، قاشق و ملاقه       

3.2.8     تشت       

3.2.9     آبکش      

3.2.10  تاریخ‌زن رومیزی   

3.3         مواد اولیه و مواد مصرفی      

3.3.1     زیتون تازه              

3.3.2     نمک       

3.3.3     سود         

3.3.4     مغز گردو

3.3.5     رب انار  

3.3.6     سبزی‌های معطر    

3.3.7     سیر         

3.3.8     ظروف جار شیشه‌ای              

3.3.9     لیبل         

3.4         سوخت‌ها و انرژی‌های مورد نیاز          

3.5         نیروی انسانی         

3.6         ملاحظات قانونی و حقوقی     

3.6.1     لیست مجوزهای موردنیاز      

3.6.2     روند کلی اخذ مجوزها            

3.6.3     قوانین مرتبط با این کسب ‌و کار            

3.7         سایر نهاده‌ها و ملزومات مورد نیاز        

3.8         تکمیل جدول ملزومات

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4 - پلن مالی  

4.1         جداول هزینه‌های ثابت           

4.2         جداول هزینه‌های جاری طرح

4.3         جمع کل سرمایه‌گذاری طرح  

4.4         فروش ماهانه (درآمد)             

4.5         پیش‌بینی مالی طرح

4.6         دوره بازگشت سرمایه             

4.7         نقطه سر به سر      

4.8         نحوه دست‌یابی به سرمایه اولیه برای شروع طرح

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5 - پلن حقوقی              

5.1         مجوزهای لازم برای شروع این کسب و کار         

5.1.1     مجوز مشاغل خانگی              

5.1.2     ثبت برند و علامت تجاری     

5.1.3     نشان سیب سلامت بهداشت    

5.2         قوانین کسب و کار  

5.2.1     قوانین مرتبط با مشاغل خانگی              

5.2.2     قوانین مرتبط با ثبت برند و نشان تجاری              

5.2.3     قوانین مرتبط با دریافت نشان سیب سلامت           

5.3         قوانین واردات و صادرات      

5.3.1     قوانین واردات زیتون و فرآورده‌های آن 

5.3.2     قوانین صادرات زیتون و فرآورده‌های آن               

5.4         تسهیلات و حمایت‌های دولتی 

5.5         قوانین مالیاتی کسب و کار       

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6 - پلن بازار 

6.1         بازارهای هدف زیتون فرآوری شده       

6.2         میزان مصرف کنونی در بازارهای هدف              

6.3         اندازه بازارهای هدف             

6.4         پیش‌بینی میزان مصرف (تقاضا) در بازارهای هدف            

6.5         وضعیت کنونی رقابت (رقبا) در بازارهای هدف  

6.6         فرهنگ مصرف کالا              

6.7         مزیت‌های اقتصادی محصول 

6.8         آمار صادرات و واردات این محصول    

6.8.1     صادرات 

6.8.2     واردات   

6.9         تعیین استراتژی قیمت‌گذاری  

6.10      جدول خلاصه پلن بازار          

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7 - پلن عملیاتی            

7.1         پیش‌تولید 

7.1.1     خرید زیتون            

7.2         مرحله اول (آماده‌سازی)         

7.3         مرحله دوم (فرآوری)             

7.3.1     تلخیزدایی از زیتون

7.3.2     تهیه زیتون پرورده 

7.4         مرحله سوم (بسته‌بندی و نگه‌داری)       

7.5         مرحله چهارم ( بازاریابی و فروش)        

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8 - پلن ریسک              

8.1         ضروریات              

8.2         ملزومات 

8.3         عملیات   

8.3.1     علل نرمی زیتون    

8.4         مالی        

8.5         بازار       

 

در این گام پیشنهادهایی برای موفقیت بیشتر در این زمینه ارائه شده است.

در این قسمت، برای آشنایی بیشتر، مصاحبه با افراد موفق آورده شده است.

مسائل فقهی و زیست محیطی این کسب و کار در این گام ارائه شده است.    

مدرس دوره

مهدی نبی

کارشناسی
آقای مهدی نبی فردی متخصص در زمینه فرآوری زیتون میباشند.
ارزیابی دوره
4 از 5
5 نفر امتیاز داده اند
89
93
86
81
82
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
کلثوم دوست محمدی

سلام ببخشید برای اینکه کارگاه صنعتی کوچکی برای زیتون شور و روغن زیتون بزنیم این آموزش کافیه؟ و چقدر هزینه لازم است که ضروری ترین دستگاه ها خریداری بشه

حدیثه دیده خانی

با سلام

در دوره آموزشی فرآوری زیتون، مواد و وسایل موردنیاز برای راه اندازی این کسب و کار را بیان می کنیم. مراحل فرآوری را گام به گام شرح می دهیم. سرمایه موردنیاز و درآمد حاصل در پلن مالی آورده شده است. برای آشنایی بیشتر با این حرفه، مصاحبه با افراد موفق را آورده ایم. دوره های آموزشی سایت میدون تقریبا 70 درصد آمادگی برای شروع کسب و کار ایجاد می کنند. همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر، می توانید درخواست خود را در بخش کلینیک مشاوره سامانه میدون ثبت نمایید تا بتوانید از کارآفرینان و مشاوران این حوزه راهنمایی بگیرید. 

 


نظرات