در این گام موارد زیر آورده شده است :
1 - مقدمه
1.1 آشنایی کلی
1.1.1 تاریخچه
1.1.2 انواع ساختمان و سازه
1.1.3 فرآوری صنعتی و خانگی زیتون
1.1.4 انواع روشهای بستهبندی و نگهداری زیتون فرآوری شده
1.1.5 انواع تجهیزات مورد نیاز تولید
1.2 انواع و اقسام
1.2.1 انواع و اقسام میوه زیتون
1.2.2 مهمترین رقمهای ایرانی زیتون
1.2.3 اشکال زیتون فرآوری شده
1.2.4 انواع فرآوردههای زیتون
1.3 مزیتهای تولید این محصول (از منظر اقتصادی)
1.4 جذابیتهای مالی طرح
1.5 فواید و خواص محصول
1.6 شناخت روند کلی فرآوری زیتون