طرح توجیهی تولید سوسیس و کالباس (فروشگاهی)
مدرس:رضا بانکی

360800 تومان
خرید دوره

طرح توجیهی تولید سوسیس و کالباس (فروشگاهی)

4 از 5
1 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط مرتبط با محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

یکی از مشاغلی که چند سالی است مورد توجه واقع شده، تولید سوسیس و کالباس در مقیاس فروشگاهی است که مورد استقبال افراد نیز واقع شده است. این شغل جزء مشاغل جدید محسوب شده و هنوز جای خالی فروشگاه‌های تولید سوسیس و کالباس در بسیاری از شهرها و محله‌ها احساس می‌شود؛ بنابراین برای کسانی که به دنبال شغلی می‌گردند که هنوز به حالت اشباع درنیامده باشد، گزینه مناسبی است. نگاهی به بازار این محصول گویای این است که سرانه مصرف انواع سوسیس و کالباس در کشور سالانه 5 کیلوگرم است. این در حالی است که سرانه مصرف این محصولات در برخی از کشورهای اروپایی به سالی 80 کیلوگرم هم می‌رسد. سالانه حدود 4500 تن انواع سوسیس و کالباس از ایران صادر می‌شود و پیش‌بینی می‌شود که صادرات این محصولات تا سال 1404 به 20 هزار تن نیز برسد.

اگر تمایل پیدا کردید که در مورد این کسب و کار اطلاعات بیشتری به دست آورید، بهتر است بدانید که برای تأسیس یک فروشگاه تولید سوسیس و کالباس به حداقل 380 میلیون تومان سرمایه ثابت نیاز دارید که بخشی از این مبلغ برای رهن فروشگاه اختصاص یافته و مابقی نیز صرف خرید تجهیزات و سایر هزینه‌های ثابت می‌شود. سرمایه در گردش مورد نیاز برای این کسب و کار نیز ماهانه در حدود 47.3 میلیون تومان پیش‌بینی شده است. اگر بتوانید تمام محصول تولیدی در ماه را به فروش برسانید، قادر به کسب حداقل 13.6 میلیون تومان سود خالص ماهانه خواهید بود که البته با افزایش تولید و فروش، این مقدار سود نیز قابل افزایش است. نرخ سوددهی این کسب و کار 38 درصد محاسبه شده که سوددهی قابل قبولی برای یک شغل می‌باشد.

دوره آموزشی حاضر به تمامی جنبه های مورد نیاز برای تولید سوسیس و کالباس پرداخته است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه در کشور بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس‌های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند. 

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیرحضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

رئوس مطالب ارائه شده در این گام (43 دقیقه و 55 ثانیه):

الف) کلیات (چگونه یک طرح کسب و کاری خوب بنویسیم؟)

ب) شناخت بازار 

پ) تعریف محصول/خدمات 

ت) فروش 

ث) عملیات تولید 

ج) مدیریت کسب و کار 

چ) برنامه مالی 

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

1- معرفی کسب و کار

1-1- مقدمه

1-2- عملیات

1-2-1- پیش تولید

1-2-2- مرحله تولید

در این موارد زیر ذکر شده است:

2- بیان مسئله و لزوم راه اندازی کسب و کار

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

3- جذابیت‌های مالی طرح

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

4- ضروریات کسب و کار

4-1- آب

4-2- هوا و مسائل جوی

4-3- زمین و مکان

4-4- حمل و نقل و ارتباطات

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

5- معرفی منطقه نمونه کشوری

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

6- مدل کسب و کار

6-1- میزان تولید پیش بینی شده

6-2- برنامه عملیاتی

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

7- قوانین مرتبط با کسب و کار

7-1- قوانین مالیاتی

7-2- مجوزهای مورد نیاز

7-2-1- جواز تأسیس

7-2-2- پروانه بهداشتی ساخت کارگاه

7-2-3- پروانه بهره برداری

7-2-4- ثبت برند و علامت تجاری

7-2-5- نشان سیب سلامت بهداشت

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

8- محاسبه و تحلیل مالی طرح

8-1- فرضیات

8-2- هزینه‌های ثابت

8-2-1- ساختمان

8-2-2- ماشین‌ها، تجهیزات و ابزارها

8-2-3- هزینه‌های قبل از بهره برداری

8-2-4- جمع کل سرمایه گذاری ثابت

8-3- جداول هزینه های جاری طرح

8-3-1- مواد اولیه و نهاده ای تولید

8-3-2- حقوق و دستمزد

8-3-3- هزینه نگهداری و تعمیرات

8-3-4- هزینه استهلاک

8-3-5- هزینه سوخت و انرژی

8-3-6- جمع هزینه های جاری طرح

8-4- سرمایه در گردش ماهانه

8-5- جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

8-6- فروش سالانه (درآمد)

8-7- برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

8-8- پیش بینی مالی طرح

8-9- محاسبه دوره بازگشت سرمایه و نرخ سوددهی

8-10- محاسبه نقطه سر به سر

8-11- پیش بینی های پنج ساله طرح

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

9- مطالعه و تحلیل بازار

9-1- بازارهای هدف و مخاطبین فروش

9-2- میزان تولید کنونی محصول در بازارهای هدف

9-3- آمار صادرات و واردات

9-4- تحلیل رقبا

9-5- تحلیل مزیت‌های رقابتی

در این گام موارد زیر ذکر شده است:

10- پیش بینی ریسک‌های کسب و کار

10-1- ضروریات

10-1-1- مشکلات دوری از بازار مواد اولیه و محصول

10-1-2- مشکلات عدم دسترسی به جاده‌های اصلی و فرعی

10-1-3- مشکلات عدم دسترسی به آب آشامیدنی

10-2- ملزومات

10-2-1- مشکلات ناشی از دریافت مجوزها

10-2-2- مشکلات ناشی از تأمین مواد اولیه

10-3- عملیات

10-4- مالی

10-5- بازار

10-6- جدول تحلیل SWOT

مدرس دوره

رضا بانکی

کارشناسی
جناب آقای بانکی فردی مجرب در حوزه تولید سوسیس و کالباس فروشگاهی می باشند. ایشان این فعالیت را در حضور مشتری و در فروشگاه انجام می دهند.
ارزیابی دوره
4 از 5
1 نفر امتیاز داده اند
87
88
87
88
84
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
نظرات