برای راهاندازی کسب و کار میناکاری به سرمایه مالی اندکی نیاز است و مهمترین سرمایه برای آن داشتن دقت و تسلط کافی میباشد. علاوه بر این، فضای مورد نیاز برای این شغل بسیار کم بوده و میتوان در یک فضای کوچک آن را راهاندازی نمود. به مرور و با افزایش درآمد این کسب و کار قابلیت گسترش را دارد و زمینههای صادرات آن نیز فراهم است. میناکاری از جمله صنایع دستی است که قدمت دیرینهای دارد و میتوان آن را روی مس، نقره، طلا و سفال انجام داد.
با استفاده از این هنر، میتوان ظروفی را ساخت که هم جنبه تزئینی و هم جنبه کاربردی دارند. این هنر بسیار جذاب و آرامشبخش میباشد؛ به طوری که بسیاری از بانوان خانهدار ترجیح میدهند با انجام آن کسب درآمد کنند. بر اساس گزارشات در سال 1396، بیش از یک و نیم تن محصولات میناکاری از کشور ما به کشورهای دیگر صادر شده است که از جمله آن ها می توان به ارمنستان، آذربایجان، بلغارستان، ترکیه، عراق، عمان، قطر، کنیا، گرجستان، هند و یونان اشاره کرد. همچنین میزان صادرات این محصول در سال 1397 به بیش از 146 میلیارد ریال رسیده است.
دوره آموزش تصویری حاضر که با کمک سرکار خانم محمدی استاد کار میناکاری تهیه شده است، به تمامی تکنیکها و مراحل هنر میناکاری روی سفال پرداخته است و کار را برای شما جهت ورود به این کسب و کار راحت کرده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاسهای حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.
توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.