اگر سرمایهای دارید که نمیدانید با آن چکار کنید، کسب و کار پرورش میگو میتواند فرصت مناسبی برای حفظ ارزش دارایی و سودآوری شما باشد. کسب و کار پرورش میگو با توجه به قیمت بالای این محصول در بازارهای جهانی و همچنین بازار داخل، میتواند سودآوری مناسبی را برای سرمایهگذران این حوزه و همچنین ارزآوری مناسبی را در این شرایط تحریمی به همراه داشته باشد. میزان تولید میگو در سال 1397 برابر با 47،859 بوده است که از این میزان، 29،719 تن صادر شده است که ارزش صادرات آن، 95 میلیون دلار بوده که در مقایسه با ارزش کل صادرات میگو در سال 1396 که معادل۱۱۶٫۳ میلیون دلار برای ۲۴۷۸۰ تن بوده، کاهش یافته است که علت آن کاهش جهانی قیمت میگو و اصلاح نرخ پایه بوده است.
برای تولید 105 تن میگوی پرورشی در 20 هکتار که دارای 12 استخر یک هکتاری است، میزان کل سرمایه گذاری مورد نیاز 4 میلیارد و 371 میلیون تومان است. انتظار می رود پس از گذشت 4 ماه، 105 تن میگو برداشت شود. میزان کل فروش پیشبینی شده در این طرح 6 میلیارد و 300 میلیون تومان خواهد بود و در نتیجه نرخ سوددهی به دست آمده از این کسب و کار، 37 درصد پیش بینی می شود.
دوره آموزشی حاضر تمامی جنبه های مورد نیاز شروع یک کسب و کار را پوشش داده است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات پرورشدهندگان بزرگ و برتر میگو بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاسهای حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.
توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
1 مقدمه
1.1 آشنایی کلی
1.1.1 تاریخچه
1.1.2 تعاریف و واژه ها
1.1.3 انواع سیستم های پرورشی
1.1.4 آشنایی با بسترهای پرورش
1.1.5 تجهیزات و ادوات
1.1.6 منابع تأمین آب مورد نیاز
1.2 انواع میگو پرورشی
1.2.1 میگوی ببری سبز
1.2.2 میگوی ببری سیاه
1.2.3 میگوی سفید هندی
1.2.4 میگوی موزی
1.2.5 خرچنگ دراز آب شیرین (شاه میگو آب شیرین)
1.2.6 میگوی آب شیرین
1.3 زیست شناسی گونه ی طرح
1.3.1 چرخه ی زندگی میگو
1.1.2 ریخت شناسی
1.4 مزیت های پرورش میگو (از منظر اقتصادی)
1.5 جذابیت های مالی طرح
1.6 فواید وخواص محصول
1.7 شناخت روند کلی پرورش میگو
2 ضروریات
2.1 آب
2.1.1 ویژگی های کیفی
2.1.2 دما
2.1.3 اکسیژن
2.1.4 شوری
2.1.5 pH
2.1.6 میزان فلزات
2.1.7 نیتروژن
2.1.8 سختی آب
2.2 هوا، دما و مسائل جوی
2.2.1 دما
2.2.2 ساعات آفتابی
2.2.3 باد و جریان هوا
2.2.4 رطوبت، بارندگی و تبخیر
2.2.5 سیل
2.2.6 طوفان شن
2.3 زمین و خاک
2.4 حمل و نقل و ارتباطات
2.4.1 دسترسی به آب و برق
2.4.2 دسترسی به مواد اولیه
2.4.3 دسترسی به نیروی انسانی
2.4.4 تسهیلات ارتباطی
2.5 جدول ضروریات
2.6 محل مناسب برای طرح پرورش میگو
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
3 ملزومات
3.1 ظرفیت تولیدی
3.2 ساختمان و سازه (بستر کار)
3.2.1 استخرهای ته نشینی و کلر زنی
3.2.2 استخرهای پرورشی
3.2.3 ساختمان اداري
3.2.4 انبار
3.3 تجهیزات، ماشین آلات و ابزارات
3.3.1 هواده
3.3.2 پمپ آب
3.3.3 وسایل سنجش کیفیت آب
3.4 مواد اولیه و مواد مصرفی
3.4.1 پست لارو
3.4.2 خوراک
3.4.3 کود شیمیایی
3.4.4 کود حیوانی
3.4.5 آهک
3.5 سوخت ها و انرژی های مورد نیاز
3.6 نیروی انسانی
3.7 لیست مجوزهای مورد نیاز
3.7.1 موافقت اصولی
3.7.2 پروانه تأسیس
3.7.3 پروانه بهرهبرداری
3.8 سایر نهاده ها و ملزومات مورد نیاز
3.9 خلاصه جدول ملزومات
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
4 پلن مالی
4.1 فرضیات
4.2 جداول هزینه های ثابت
4.3 جداول هزینه های جاری طرح سالانه
4.4 جمع کل سرمایه گذاری طرح
4.5 فروش (درآمد)
4.6 پیش بینی مالی طرح
4.7 محاسبه دوره بازگشت سرمایه
4.8 محاسبه نقطه سر به سر
4.9 نحوه دستیابی به سرمایه اولیه برای شروع طرح
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
5 پلن حقوقی
5.1 مجوزهای لازم برای شروع این کسب و کار
5.1.1 شرایط متقاضیان
5.1.2 موافقت اصولی
5.1.3 پروانه بهره برداری
5.2 قوانین کسب و کار
5.2.1 قوانین بین کارگر و کارفرما
5.2.2 قوانین حمل و نقل آبزیان
5.2.3 قوانین و ضوابط بهداشتی بسته بندی آبزیان
5.2.4 قوانین بیمه محصولات کشاورزی
5.2.5 قوانین دامپزشکی
5.3 قوانین صادرات و واردات
5.3.1 قوانین عمومی
5.3.2 قوانین اختصاصی
5.3.3 صادرات
5.4 تسهیلات و حمایت هایی دولتی
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
6 پلن بازار
6.1 بازار هدف
6.2 میزان مصرف کنونی
6.3 اندازه بازار میگو در کشور
6.4 پیش بینی میزان مصرف (تقاضا)
6.5 وضعیت کنونی رقبا
6.6 فرهنگ مصرف میگو
6.7 مزیت های اقتصادی محصول
6.8 آمار صادرات و واردات
6.9 جدول خلاصه پلن بازار
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
7 پلن عملیاتی
7.1 پبش تولید
7.1.1 انجام کارهای اداری و اخذ مجوزهای مورد نیاز
7.1.2 ساخت مزرعه پرورشی
7.1.3 آماده سازی استخرهای پرورشی
7.1.4 حمل و نقل
7.1.5 رهاسازی و انتقال میگو به استخر
7.2 تولید
7.2.1 دوره ی پرورش
7.2.2 مدیریت آب استخرهای پرورش میگو
7.2.3 مبارزه با موجودات ناخواسته
7.2.4 غذا دهی
7.2.5 بهداشت و بیماری های میگوی پرورشی
7.3 برداشت
7.3.1 زمان برداشت میگو
7.3.2 روش های برداشت میگو
7.3.3 مراقبت های پس از برداشت
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
8 پلن ریسک
8.1 ملزومات
8.1.1 مشکلات واگذاری زمین
8.1.2 مشکلات اخذ مجوز
8.1.3 نوسانات قیمت نهاده های تولید
8.2 عملیات
8.2.1 آماده سازی نامناسب اولیه استخر
8.2.2 مشکلات نوسانات دما
8.2.3 مشکلات نوسانات اکسیژن
8.2.4 شکست شکوفایی جلبکی
8.2.5 مشکلات نوسانات شفافیت آب
8.2.6 مشکلات شکوفایی فیتوپلانکتونی
8.2.7 مشکلات دفعات زیاد غذا دهی
8.2.8 کیفیت نامناسب خوراک های مصرفی
8.2.9 رهاسازی نامناسب پست لاروها
8.2.10 بیماری ها
8.2.11 مشکلات پس از برداشت
8.3 مالی
8.3.1 مشکل بودن جذب سرمایه گذار
8.3.1 مشکلات اخذ تسهیلات
8.4 بازار
8.4.1 عدم صنف ناظر کار آمد بر مزارع پرورشی میگو
8.4.2 وابستگی شدید پرورش دهندگان به حمایت های دولتی
8.4.3 تامین خوراک
8.4.4 وجود انحصار در خرید و وجود واسطه های توزیع
8.4.5 عدم توجه به ظرفیتهای بازار داخلی
8.4.6 چالش های پیش روی صادرات میگو
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
9- پیشنهادات
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
10- الگوها
در این گام موارد زیر ذکر شده است:
11 فقهی و زیست و محیطی
11.1 فقهی
1.2 زیست محیطی
1.2.1 فواید آبزی پروری
11.3 خطرات پرورش میگو بر محیط زیست
آموزش کامل پرورش ماهی زینتی و چگونگی راه اندازی کسب و کار پرورش ماهی های زینتی و معرفی نکات فنی پرو ...
آموزش صفر تا صد پرورش ماهیان خاویاری گوشتی و تولید گوشت ماهی خاویاری به همراه معرفی کامل طرح توجیهی ...
آموزش اصول پرورش ماهیان خاویاری و تکثیر ماهی خاویار به همراه طرح توجیهی پرورش ماهی خاویار ، تولید خا ...
فیلم آموزشی پرورش ماهی تیلاپیا و خواص ماهی تیلاپیا به همراه طرح توجیهی پرورش ماهی تیلاپیا و تمامی ...
زمان را از دست ندهید!
میدون؛ جامع ترین سامانه هدایت، آموزش و پشتیبانی کسب و کارهای کوچک
نظرات (0)